Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, Robertilos napsal:

Jestli nepojedeš na Lysou, můžeš to vzít kolem Morávky přes Bílý kříž. V závěru stoupání je trošku horší povrch, ale dá se to. Jezdím to tam na silnici. Pak je dlouhý sjezd až na Bílou. 

Mrknu na to, díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, kudrnac napsal:

Koukal jsem dneska na cyklobazar, zda tam neni neco zajimaveho a je tam podobne Bianchi. Neni to to tvoje? 🙂

https://www.cyklobazar.cz/inzerat/742729/bianchi-oltre-comp-2023-ultegra-di2-vel-59

Moc pekne, kolik meris/vazis a jak ti sedelo? Ja 196/105. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím

Jeden lama dotaz. Ráfek na kole mám 622x21 jakou velikost pláště je možné zvolt od-do rozměru? Momentálně dojíždím Hutchinson Python 2  29x2.10 původní. Doporučili by jste jaký plášt? Většinou jezdím cyklostezky,lesní cesty. Jak jsem našel na netu tak asi XC Tour jezdec. Díky

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Nezáleží jen na rozměru ráfku ale i na průchodnosti rámu. To bys měl najít ve specifikacích od kola. Ale vzhledem k tvému zaměření a stylu ježdění bych u téhle šířky zůstal, to mi přijde ideální.
Pokud chceš i konkrétní tip tak já teď na svém XC pevňámu jezdím Vittoria Mezcal (taky 2.10) a jsem spokojený. Předtím jsem měl 2.25 Schwalbe Rapid Rob a oproti tomu jsou rychlejší na rovných cestách, míň hlučné a aji mi přijde, že líp drží v terénu. Jediné, s čím si ty Mezcal pláště úplně nerozumí je průjezd blátivým terénem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Robertilos napsal:

Jestli nepojedeš na Lysou, můžeš to vzít kolem Morávky přes Bílý kříž. V závěru stoupání je trošku horší povrch, ale dá se to. Jezdím to tam na silnici. Pak je dlouhý sjezd až na Bílou. 

Díky za tu Morávku, velká krása, i když ten bypass mezi asfaltkami nebyl podle mého gusta, tak zbytek moc pěkný, jak nahoru, tak i dolů. Jako malé jsem na Morávku jezdil na tábory, tak jsem zavzpomínal. Hlavně jsem jako malé myslel, že za přehradou už nic není 🙂

IMG_3006.jpg

IMG_3013.jpg

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, hopa26 napsal:

Z ničeho nic mi uchází zadní kolo, ale píchlé není. Je to divně na 3 místech z boku. 

Lepit asi nemá význam, nebo lze? Mám ji dva roky. 

Nebo novou galusku? Dík.

Neco podobneho mi udelala duse, stara asi rok. Zboku hromada malych direk. Kdyz sem se na to ptal v servisu, bylo mi receno, ze drtiva vetsina "defektu", ktere tam opravujou, vypadaji takto. Jakoze smutna kvalita, vyrobni vady, materialy ze kterych se to dnes vyrabi, and shit. 

Lepit to smysl nema. 

Odkaz ke komentáři

Díky za tu Morávku, velká krása, i když ten bypass mezi asfaltkami nebyl podle mého gusta, tak zbytek moc pěkný, jak nahoru, tak i dolů. Jako malé jsem na Morávku jezdil na tábory, tak jsem zavzpomínal. Hlavně jsem jako malé myslel, že za přehradou už nic není

IMG_3006.thumb.jpg.751dbb2e481b2cc6b9577c8a11dec98b.jpg
IMG_3013.thumb.jpg.c75b7fc3c3ffbbb410d3cb3d788b9771.jpg
Dneska? Odpoledne sem přišla kvalitní bouřka a kámoš, pumpička, seděl hodinu v miestnej hospodě a nakonec jel domů stejně v dešti.
Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, moco napsal:

Díky za tu Morávku, velká krása, i když ten bypass mezi asfaltkami nebyl podle mého gusta, tak zbytek moc pěkný, jak nahoru, tak i dolů. Jako malé jsem na Morávku jezdil na tábory, tak jsem zavzpomínal. Hlavně jsem jako malé myslel, že za přehradou už nic není 🙂

Jo, chybějícího asfaltu na Bílý kříž je věčná škoda. Podobně je to třeba i z Visalají do Masarykova údolí. Ale co, silniční pláště toho vydrží hodně, byla by škoda tam nejezdit 😉

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Robertilos napsal:

Jo, chybějícího asfaltu na Bílý kříž je věčná škoda. Podobně je to třeba i z Visalají do Masarykova údolí. Ale co, silniční pláště toho vydrží hodně, byla by škoda tam nejezdit 😉

Jo jinak je tam asfalt super a byl jsem tam krásně obklopen přírodou.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Gustaf napsal:

Kdybyste vybírali sadu na bajk...tak kompletní XT nebo Sram GX axs. Nebo to jde udělat tak, že se vymění řazení a přehazovačka za Sram axs a zbytek zůstane na XT....

Ja věřím shimanu. I když to axs pry taky funguje fajn. Ale minimálně brzdy bych chtěl shimano. Kombinace by měla fungovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...