cdale Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 1 minutou, Ohm-Aztec napsal: Hotovo. No pěkné to máš. A rychle ven to testnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 (upraveno) Ohm-Aztec, co Ti na to asi tak muzu napsat... . Bozi. Nemel si uz driv toto kombo? Pristi tyden bych mel mit hotove nove zaplety. Stejny jak mas ty. Jezdil sem praxis na dvou kolech uz a bomba. Na ukrajinskejch trailmechach,28dratu. Tesim se na to moc. Jeste troska ocele.... Upraveno 15. března 2024 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 (upraveno) před 2 hodinami, cdale napsal: No pěkné to máš. A rychle ven to testnout. Před hodinou, TLD napsal: Ohm-Aztec, co Ti na to asi tak muzu napsat... . Bozi. Nemel si uz driv toto kombo? Pristi tyden bych mel mit hotove nove zaplety. Stejny jak mas ty. Jezdil sem praxis na dvou kolech uz a bomba. Na ukrajinskejch trailmechach,28dratu. Tesim se na to moc. Jeste troska ocele.... Hoši, díky! TLD: Pěkná fotka!!! Jj, tohle kombo jsem už jezdil 3 roky. Akorát jsem teď vyměnil rám z modrýho na 50th Anniversary, vyměnil gripy a sedlo a upgradoval damper na vidlici. Jinak ty Praxisy jsou boží. Za tu dobu, co je mám, se nehnuly ani o fous. Částečně je to teda práce borců z kolofixu, kde jsem si ty výplety nechal dělat. Upraveno 15. března 2024 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 3 hodinami, TLD napsal: Ohm-Aztec, co Ti na to asi tak muzu napsat... . Bozi. Nemel si uz driv toto kombo? Pristi tyden bych mel mit hotove nove zaplety. Stejny jak mas ty. Jezdil sem praxis na dvou kolech uz a bomba. Na ukrajinskejch trailmechach,28dratu. Tesim se na to moc. Jeste troska ocele.... First jsem myslel, že v pozadí jsou palmy a ty trajdáš někde po Africe Já tahám na týden Cannondejla, a napadá mě jeden výstižný verš... Nová doba, v nemocnici nekončí cyklisté, ale jejich kola Bratři v Kambodži asi nenašli mezi banány momentový klíč a přetáhli čep, příští týden by měl být nový. Takže fuj, fuj, snad vychytáme mouchy a pojede se dál, protože si s Norcem hodně rozumíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Jj. Slysel sem kamarade. Trenuju na Tebe v teple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 To je peklo. Bolí mne koleno, a tak ležím, popíjím pivko, no a koukám na Milano - San Remo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Perfektny zavod dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Dětská sezóna zahájena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Tu Savu jsem dneska pro mladýho vyzvedl. Vzal jsem i elektro pro ženu tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 (upraveno) před 9 hodinami, exBURN napsal: Tu Savu jsem dneska pro mladýho vyzvedl. Vzal jsem i elektro pro ženu tak uvidíme. Když jsem to dával dohromady (ženě jsem vzal taky karbon HT), tak to nevypadalo na tragédii a to dětské je dost COOL Dokonce byl v krabici protokol o seřízení před zabalením. Ale po pár vyjížďkách kola poputují určitě na preventivní servis, ať to doladí. Upraveno 17. března 2024 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Já vzal ženě toto. Má to 13,8kg takže může jezdit bez pomoci a do kopečku si zapne elektro. Včera jsem to dávat dohromady a zpracování celkem ok. Nic do by mě pobuřovalo a když tak rám záruka 15 let a zbytek 2 roky v alze tak na zkoušku to může fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 před 11 hodinami, exBURN napsal: Tu Savu jsem dneska pro mladýho vyzvedl. Vzal jsem i elektro pro ženu tak uvidíme. Toho gravela? Tak jsem zvědavěj na dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Je to ten základ "eGravel" s rovnýma řidítkama. Teď jsem to byl projet a za mě pecka - kolo je překvapivě pohodlné a na střední asistenci to už letí tak, že jí na mém gravelu nebudu stačit do kopců. Loni jsem jí vzal celopero u Canyonu, ale jí terén vůbec nebaví a bojí se, takže tohle bude úplně ideální. Jasně, není to na flex před kámošema, brzdy jsou hodně průměr, ale za aktuálních 25 000,- je to docela zázrak, pokud se to za týden nerozpadne (to ale řeší záruka). Má to dokonce carbonovou i sedlovku. Na traily bych asi volil jinde, ale na nenáročné použití a výlety do 50km co víc? Motor v zadním náboji nemá žádný odpor, takže když dojde šťáva tak pokračuje za svý bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Pokud ten ram ma gravel geometrii a jen na to hodili rovny riditka, tak je to dost na hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Geometrie je za mě úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Baterka je vyberatelna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Ne. Jen servisně spodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Místo práce protočit nohy na pivko. Už to krásně jde sedět venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Norco stále stůně, tak přišla opět řada na Cannondejla... ještě že kol je dostatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 @African cos mu provedl, že marodí? @libor2002 jasně že to jde .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se