Micey Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Jo, musela to bejt parada. Mimochodem koukal jsem na ty kola na speslech, “Roval Control World Cup”, vaha pod 1 kg, karbonovy draty.. a dle testu fakt odolny a tuhy, husty. 1
warann Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května To jsem si mohl myslel. Kdyz uz se mi neco libi, tak to konci vel 60. Stara byla 58-63, coz byl ideal. Ted narazim na to, ze hodne kusu konci na tech 60 (mala) nebo jsou zas 60-64/5 zbytecne velka.
Maro Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Dneska to šlo, jen teda ty trasy musím ještě vyladit. Bohužel se potvrzuje, že severovýchod Prahy je napikaču jak na motorku, tak (celkem logicky) i na silnici.
Gustaf Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května @kloubik @Micey parádní zážitek jako každej rok. Prostě ta atmosféra okolo toho všeho je boží. Pozorovat jezdce jak se rozjíždí, jejich vytuneny bajky....pak se proplétají na bajkách mezi davem lidí (aspon díky tomu mají dcery fotku s Victorem Koretzkym) samotnej závod parádní.... Bojím se, že v ženských už jsou jiného vlčice, co to teď táhnou. Časy Jolandy a Kate už asi minuly. Můžou překvapit, ale na pravidelné umísťování to asi nevypadá. Ale končit by asi ještě neměly.
Ajaj Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května vytáhnout starýho kozla na vzduch, když je ten Fátrtág 2
kral083 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května @Ajajměls to dotáhnout na to kilo. To hned líp vypadá. Jak když běžíš tempem pod 5
Ajaj Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Krásný výlet. V Mainz jsem nějakou dobu žil a okolí, hlavně kolem Rynu, je nádherný
wawrik Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Včera prevetraný Giant, dnes Lauf. Prevetraný až priveľa, bikóz of skurvený vietor... 1
WATCHES Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Nové kliky jedou super. Možná je to placebo, ale úspora cca 250 g je faktická 1
kral083 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Dvoudenní okruh Ralskem. Stan letos zůstal doma, dáme si to na pohodu v chatce. 5 2
Lukyn77 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Před hodinou, kral083 napsal: Dvoudenní okruh Ralskem. Stan letos zůstal doma, dáme si to na pohodu v chatce. pěknej výkon ... ono si někdy neuvědomíme jakej nepoměr je váha dětských kol k jejich váze a síle ...
kral083 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května @Lukyn77Zrovna jsem měl o tom dneska synovi přednášku, když přišel s tím, že chce na kolo stojánek. To mě málem omylo Jsem nekupoval co nejlehčí kola, abych tam pak dal takový krám ale jinak ten nepoměr je stejně velkej, vo tom žádná. Taky jsme nedali kilo, ale jen 40
Jarett Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 11 hodinami, Lukyn77 napsal: pěknej výkon ... ono si někdy neuvědomíme jakej nepoměr je váha dětských kol k jejich váze a síle ... Schopnost dětí unést nějakou váhu je vzhledem k jejich tělesné hmotnosti jiná, mnohem vyšší, než u dospělého člověka. Absolutní číslo je samozřejmě menší, ale 10kg pro 30kg dítě není stejné jako 20kg pro 60kg dospělého. Pro děti je u kola důležitější ovladatelnost, tedy geometrie a velikost kola, funkčnost vidlice a brzd. To, jestli má kolo 8kg nebo 10kg je vcelku jedno
povolnyj Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června (upraveno) Počasí se konečně umoudřilo. Italka už starší, ale jede pořád skvěle. Je to raketa. Upraveno 1. června uživatelem povolnyj 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se