skalis Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Dnes s dennim zpozdenim narozeninova vyjizdka (ja vim “svih”). Netrasoval jsem si to dopredu, jen nahrubo odhadl, ale vyslo to uplne presne (je mi 42 ). Rano -6 a v krasovejch udolich se zima drzela cely dopoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
skalis Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Před hodinou, filltos napsal: Kde si na tomhle jel 80 To jsou artefakty gps trackingu. 80 jsem nejel nikdy na zadnym kole .
Gustaf Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Jak by řekl klasik....a ta částka taky nesouhlasí
African Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Cateye ampp800 svítí pěkně, ale při nízkých teplotách na plném výkonu dá maximálně dvě hodiny, pokaždé jsem dojížděl na mobil a to nic moc...doma deset čelovek, v batohu samozřejmě žádná Takže malý upgrade od Ježucha, měla by držet dvakrát tolik, snad i víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Robertilos Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Světlo je napájené článkem 18650, takže ta udávaná výdrž x lumeny je docela mimo. Výhodu tohoto světla vidím ve vyměnitelné baterce, takže bych si dokoupil další 1-2 články do kapsy a až to začne zhasínat, jednoduše vyměnil a jel dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník STRKKT Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Ono se to hlavně na plný výkon zahřeje a elektronika stáhne výkon.
geometr Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Přesně tak. Dá se také dokoupit i trochu silnější článek s kapacitou 4000 mAh.
filo-boxer Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 (upraveno) Dnes pravděpodobně poslední vyjížďka v tomto roce, cíl splněn. Škoda posledních čtyř měsíců, ty mi bohužel moc nevyšly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. prosince 2025 uživatelem filo-boxer 8 3
libor2002 Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Po obžerství bylo těžké dneska vyrazit, ale stálo to za to, mráz a slunce paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
African Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 4 hours ago, Robertilos said: Světlo je napájené článkem 18650, takže ta udávaná výdrž x lumeny je docela mimo. Výhodu tohoto světla vidím ve vyměnitelné baterce, takže bych si dokoupil další 1-2 články do kapsy a až to začne zhasínat, jednoduše vyměnil a jel dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No vidíš a mě to nenapadlo ani když jsem sundával z baterky takový ten security papírek koupit ještě jednu No jo, už jsem pomalejší.. děkuji za tip
geometr Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 před 20 hodinami, African napsal: No vidíš a mě to nenapadlo ani když jsem sundával z baterky takový ten security papírek koupit ještě jednu No jo, už jsem pomalejší.. děkuji za tip Tady maj teď za pěknou cenu: https://www.kronium.cz/dobijeci-baterie-fenix-18650-3400mah-li-ion/prod_839.html V tom shopu jsem nakupoval a spokojenost. 1
Gustaf Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Bylo to super dneska... krásně umrznuto.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Návštěvník STRKKT Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 V 27. 12. 2025 v 9:46, African napsal: Cateye ampp800 svítí pěkně, ale při nízkých teplotách na plném výkonu dá maximálně dvě hodiny, pokaždé jsem dojížděl na mobil a to nic moc...doma deset čelovek, v batohu samozřejmě žádná Takže malý upgrade od Ježucha, měla by držet dvakrát tolik, snad i víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle světlo mě hodně zajímá, protože starý Knog vydrží tak 15 minut v režimu blikání a toto se dá upnout i pod řidítka, což potřebuju kvůli Garminovi.
Paw Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Pokud byste spolihali na maximalni uvadenej dosvit, tak se u fenixu mrknete na tenhle graf (tenhle je konkretne pro BC22). U fenixu to hodne rychle klesa. Za pododobny penize se daj poridit cinsky svetla, napr Gaciron. Ty sice nemaj vetsinou vymennou baterii, ale zas maj dalkovy ovladani a to je v pripade podvesu pod Garmin docela sikovna vec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Já mám už nějaký čas BC21R V3.0 (koupenou po tom, co tu v nějakém vlákně někdo postnul, že jsou slevy na knifestock, za což ještě jednou díky) a jsem s ní maximálně spokojen. Svítím na med, (150 lm, 49 m), výjimečně na high (400 lm, 80m). Že to tu baterku na plnej kotel rychle sežere snad není žádnej nečekanej a vzácnej úkaz. Je dobrý mít baterku vyměnitelnou (bez toho bych si světlo dopředu nekoupil) a mít možnost vozit náhradní. Fénix jsem znal už před tím, neb synek chtěl kdysi od Ježíška nějakou pořádnou baterku (dostal TK22 UE) a nezklamala ani jedna, právě naopak.
lub Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 včera jsem se taky vykopal ven. BC21R sviti parádně, jen ta indikace nabití je trochu zavádějící. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Gustaf Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 (upraveno) Dnešní tradiční poslední vyjížďka v roce "Davidofka". Ráno překvapil sníh a celkově to bylo vydařený... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2025 uživatelem Gustaf 10 2
Paw Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Na cyklistickym foru se objevil tip na zajimavy svetlo/blikacku/drzak na cyklocomputer. Zakoupil jsem a nevypada to vubec spatne. Chtel jsem to hlavne na denni sviceni a pripadne na nouzovej dojezd za sera. Vypada to, ze oboje to bude splnovat. Rezimu sviceni a blikani hafo, velikost mala, cena luxusni. https://www.alza.cz/sport/moon-mx-hm-d12698377.htm
libor2002 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Tak ať to v novém roce jezdí pánové Dnešní tradiční poslední letošní jízda, krapet nasněžilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se