African Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna S klukem celý den na kopci, ale stejně mi to nedalo si dát v podvečer nově objevený sjezdík pět minut od baráku Třikrát nahoru dolů je taková příjemná večeře, úhel to má jako pěkný, na videu to nevypadá, ale nahoru lýtka pěkně nadávají.... samozřejmě kolo na zádech 1
filo-boxer Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
kral083 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Prosečko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Moty Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna @kral083 kecy, seš na Proseku a děláš z toho nějkaou Itálii 2
Pandera Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 1 hodinou, Moty napsal: @kral083 kecy, seš na Proseku a děláš z toho nějkaou Itálii No podle té vlajky to snad ani ta Itálie není...
kral083 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Itálii jste mi nevěřili, tak snad aspoň to moře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna On 4/4/2026 at 5:49 PM, vzduch said: Já mám tento https://cyklisticke-zvonky.heureka.cz/knog-oi-bell-classic-velky-med/#prehled/, ale jak jsem hluchý, tak ho neslyším a ostatní uskakují Je super, má krásný pronikavý zvuk na plašení klokanů Akorát tento je moc velký, naštěstí je takových kol v baráku že všechno najde své uplatnění Objednal jsem zrovna malou variantu, na Allegro jsou teď za tři stovky. Nevím tedy jak dlouho mé sjezdy vydrží, vypadá chatrně, ale třeba to mají kluci australský vymyšlený..... dík za tip. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Steev Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Není tady někdo z ČB nebo nejbližšího okolí, kdo má doma tyto příčníky na auto s tímto zámkem? Zda-li by byl ochotný zapůjčit na přidělání klíčů? Já jsem ty své někde schoval moc šikovně sám před sebou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna 3 hours ago, Steev said: Není tady někdo z ČB nebo nejbližšího okolí, kdo má doma tyto příčníky na auto s tímto zámkem? Zda-li by byl ochotný zapůjčit na přidělání klíčů? Já jsem ty své někde schoval moc šikovně sám před sebou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Těžko trefíš někoho se stejným číslem, objednej ho přímo přes Hakr. https://www.hakrbrno.cz/nahradni-klic-hakr
wawrik Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Prvá jazda po prehodení rámov. Niekde je chyba, nový rám nefrčí tak zľahka ako starý Giant Revolt. Plus je o pol kila ťažší, papiere sľubovali okolo 150 g... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Dnešní gravelová pohodinda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 5
Jarett Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 3 hodinami, Gustaf napsal: Tyvle, doufám, že si tohle jel proti větru Dnes dopoledne bylo u nás v Olomouci bezvětří, takže to bylo velkoúžasnolepý 1
walter10 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Zdaleka ne každé boty dnes člověk sežene v kamenné prodejně. Moje oblíbené Sidi Eagle už dosluhují a novější model je v potřebné velikosti vyprodaný. Jako náhradu zkouším Sidi Dominator X, ale jejich nové kopyto Millennium Fit je na moji nohu přece jen široké. Navíc se ukázalo, že při délce chodidla 27,6 cm je doporučená velikost 44 malá – bota je krátká a palec v ní trpí. Anebo risknout velikost 44,5 a doufat, že tu větší šířku přežiju? Asi mě trefí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno sobota v 07:49 Nahlásit Odesláno sobota v 07:49 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
filltos Odesláno sobota v 13:03 Nahlásit Odesláno sobota v 13:03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bcmike Odesláno sobota v 16:03 Nahlásit Odesláno sobota v 16:03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
wawrik Odesláno neděle v 10:11 Nahlásit Odesláno neděle v 10:11 Myjavské kopanice. Príjemný kraj na gravel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
filo-boxer Odesláno neděle v 19:05 Nahlásit Odesláno neděle v 19:05 Balzám pro tělo i duši... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se