redd Odesláno čtvrtek v 18:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:29 Pokud nějak zvášť neřešíš hmotnost a ultra závodní parametry, tak na ty continentaly nedám dopustit.
Maro Odesláno čtvrtek v 19:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:38 Nejezdím je, ale co jsem pochopil tak ty Continental jsou takový silnicni etalon aktuálně. Ale ruku na srdce, dal bys treba na Bianchi německé šlupky? Mi to nepřijde apetitlich za me na italské rámy Pirelli, jinak conti
wawrik Odesláno čtvrtek v 20:09 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:09 (upraveno) před 39 minutami, Maro napsal: Nejezdím je, ale co jsem pochopil tak ty Continental jsou takový silnicni etalon aktuálně. Ale ruku na srdce, dal bys treba na Bianchi německé šlupky? Mi to nepřijde apetitlich za me na italské rámy Pirelli, jinak conti Toto je prístup, ktorý som nikdy nechápal. Že správny cesťák musí byť Talian. Alebo že na taliansky bajk patrí talianska sada. Nechápem to, ale páči sa mi tá filozofia Až tak, že som sa minule pristihol, ako pozerám talianske gravely na Campe Myslím, že môj ďalší gravel niekedy v ďalekej budúcnosti bude niečo z toho kúta – celkom sa mi páčila titanová De Rosa –, len ešte čakám, kým sa Shimano presťahuje do IT Dovtedy si vystačím s Checkpointom, ktorému som od súdruhov z Laufu predvčerom vyzdvihol nový, škaredší čumák. Jupí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: Ako pozerám, tá De Rosa už nie je na Campe Ekar, ale na GRX. Ani hmotnosť tam neviem nájsť, na 13spd Ekare s fešáckymi Campa kolesami vážila pod 8,5 kg. Upraveno čtvrtek v 20:21 uživatelem wawrik
redd Odesláno čtvrtek v 20:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:43 Shimano a SRAM aktuálně Campu totálně válcujou. Takže Campu ano, ale jen vintage Super Record na vintage ocelovej rám Jinak já jsem Shimano a i Tadej má na svym italskym kole Shimano a pneu GP Myslím, že novodovou campu si koupí jen nějakej ultra fanda srovnatelnej s fanouškem hodinek Prim. 1
Moty Odesláno pátek v 18:11 Nahlásit Odesláno pátek v 18:11 před 22 hodinami, Maro napsal: Nejezdím je, ale co jsem pochopil tak ty Continental jsou takový silnicni etalon aktuálně. Ale ruku na srdce, dal bys treba na Bianchi německé šlupky? Mi to nepřijde apetitlich za me na italské rámy Pirelli, jinak conti Mám Pinarello, takže Pirelli už objednané díky 1 1
Pivas Odesláno sobota v 06:41 Nahlásit Odesláno sobota v 06:41 Ahoj kolegové,mám na Vás prosbu o radu. Letos jsem si udělal radost a koupil si slušné kolo a začal jezdit,docela mě to chytlo,tak řeším cykloradar(do teď jsem nevěděl,že něco takového vůbec existuje)a nějaký počítač. Mam hodinky garmin,tak bych rád zůstal u Garminu. Máte nějaký tip na to co koupit. Nepotřebuju nejvyšší modely,ale zase nechvi koupit nějaký základ a za pul roku řešit upgrade. Diky za každou radu. 1
redd Odesláno sobota v 08:03 Nahlásit Odesláno sobota v 08:03 Radar - Kup cokoli od Garminu, rozhodni se, co potřebuješ za funkce, jestli jen radar, radar s blikačkou, nebo ještě i s kamerou. Computer - taky doporučuju garmin (někdo vozí wahoo a je taky happy). Tam bych primárně řešil velikost - někdo chce větší, někdo menší… (edge 1050 vs edge 850). Solární dobíjení netřeba (podle mě). Radar mám už řadu let (nějaký první nebo druhý model Varia) a funguje stále bez problémů. Computer mám taky už pár let edge 840, před tím asi 540 už nevím přesně. Všechno OK. Myslím, že Garmin je jistota a bude ti to sloužit dlouho. 1
salámek Odesláno sobota v 12:38 Nahlásit Odesláno sobota v 12:38 Dnes krásné počasí na vyjížďku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Gustaf Odesláno neděle v 15:59 Nahlásit Odesláno neděle v 15:59 Dnešní kilíčko.... bylo opět krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
filo-boxer Odesláno neděle v 17:19 Nahlásit Odesláno neděle v 17:19 Já jsem si dal včera do těla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Duke650 Odesláno neděle v 18:12 Nahlásit Odesláno neděle v 18:12 No konečně zase na kole... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
stando Odesláno včera v 08:15 Nahlásit Odesláno včera v 08:15 Uz som niečo na cestačiku pojazdil…chorvatsko, španielsko, mallorca…ale minuly tyzden straveny v slovinsku(okolie Krajnskej Gory) ma uplne rozsekal. Nádherne scenerie, výšlapy, ktore dali poriadne zabrat, hromada krasnych cyklochodnikov… urcite sa tam vrátim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
stando Odesláno včera v 08:16 Nahlásit Odesláno včera v 08:16 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se