Paw Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Většinou kynu rukou, podle stavu vyčerpání a místa potkání buď zvednu ruku z řidítek, nebo jen prsty z páky (silničáři pochopí). Na "ahoj" většinou nemám dech :). Teď o víkendu ale musely bejt nějaký erupce na slunci, zdravil jsem jak o život, ale málokdo odpověděl.
filo-boxer Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 2 hodinami, walter10 napsal: Všechny cyklisty, které u nás potkávám, zdravím zřetelným "Ahoj!"... https://youtube.com/watch?v=47ZgDmn6Wrk&is=KRdV_2Pb5-mHB_O6 3
Kid_A Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května V 5. 5. 2026 v 15:44, Jarett napsal: Kam se pohnu, všude vidím ukrajinský vlajky ! Takže … imperialisti v dresu USA, zdraví na východ bratra rusa ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chválim "kateje" tachometr:))) s tema sem si hodne uzil:))) 1
Moty Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 3 hodinami, walter10 napsal: Všechny cyklisty, které u nás potkávám, zdravím zřetelným "Ahoj!". Přijde mi ale, že nějak reaguje maximálně třetina kolemjedoucích. (A když mě někdo pozdraví jako první, převládá "ahoj", občas zaznamenám pokynutí rukou.) Z druhé strany, někdy v březnu jsem na schodech procházel kolem dvou cyklistek, matky s přibližně šestnáctiletou dcerou. Říkám jim moje oblíbené "Ahoj!". Matka nic, jen dcera vyděšeně vyjukla "Dobrý den!". Spíš to na mě působilo, že se lekly, že je chci přepadnout... Taky zdravím každýho, silničáři mi vetšinou odpoví a mtb většinou ne, pokynu prsty levé ruky a když je reakce pozitivní přidám ahoj, bohužel mi přijde, že moc lidi nezdravěj
vzduch Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Ohledně zdravení to mám tak, že na cyklostezce zdravím ty, které vyhodnotím jako cyklisty, sportovce, jinak bych hubu nezavřel, ale tam se moc nepohybuji. V hlubokém lese zdravím každého.
African Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května To je veget, doktorskej dovolil k bajku už aj pifsona... nemá to dnes chybku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pavo_ Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května pěknej hic dnes...doplnit po etapě ztracené ionty a minerály v osvěžovně byla dnes povinnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května 1 hour ago, Josef01 said: To je Radegast nebo pivo? Radek Ale mě ta desítka chutná.... 1
Josef01 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) @African Pro zajímavost Radegast 10 má alkohol 4,0 % až 4,2, Plzeň 4,3-4,4 %, tedy taková vylepšená desítka. Upraveno 26. května uživatelem Josef01 1
Igicz Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Někdy je třeba si to udělat hezké Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 4 2
filo-boxer Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května To není země, to je zahrádka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
MAD68 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Ahoj.Jezdí tu někdo na titanu?Jaké jsou zkušenosti?
redd Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Ahoj, já ne, ale jeden můj známý už dlouho ano. Rozhodně si nestěžuje 1
Gustaf Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Dneska v tempu a vítr jako prase... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kral083 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Dopoledne luxusní, teď čekáme až to přejde v Mělníku. Co čert nechtěl, zrovna v pivovaru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
bcmike Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května V 26. 5. 2026 v 18:42, pavo_ napsal: pěknej hic dnes...doplnit po etapě ztracené ionty a minerály v osvěžovně byla dnes povinnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde je v Kročehlavech pivovar?
vwtyp11 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května V 28. 5. 2026 v 20:09, filo-boxer napsal: To není země, to je zahrádka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Depa tuto je?
filo-boxer Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 36 minutami, vwtyp11 napsal: Depa tuto je? To je Frankfurt am Main.
pavo_ Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 18 hodinami, bcmike napsal: Kde je v Kročehlavech pivovar? https://www.pivovarkladno.cz a čepují ho ještě v 68 U Jágrů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se