martar Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 On ten okres, ve kterým mám teď sportovní výběh, vlastně není vůbec špatnej... a ta rovinka mi vyhovuje, vzbledem ke kondici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Martare pekny. Brandejs a Boleslav poznam, Labe a Lhotu taky, kde je ale cafra ten velkej zamek? Upraveno 28. března 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Měšice u Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 V 26. 3. 2021 v 17:33, TLD napsal: Ahoj. Ano, mam dva 29ku rootdowna a 27.5 styluse a min tyden sem styluse v Sku objednal i prckovi. Snad bude do leta. Tak to už je pěkná rodinka!!! Já se motám zatím pořád kolem komína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 4 hodinami, Roland Sands napsal: Bylo by škoda kdyby nešlo ten high-tech stojan na foto vidět ne? Dobrá tedy, pro příště se polepším před 3 hodinami, TLD napsal: Tome, tak vis jak, u tej pokroucenej Orbey musis cumet na kazdej detail, ale tahle pekna Santa to snese. Roland, mas to krasny Já používám stejný upscalový stojánky Španělský křivky už jezdí někdo jinej, přesedlal jsem vloni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Jarní gravel stovečka. Do tohodle fujavýho počasí ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Hele, kdo tomu Jardovi zatajil ty elektrokola? Byl to někdo tady z fóra? Upraveno 28. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Ja to nebyl! Vcera na gravelu nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Je tu někdo kdo chce jezdit na gravelu, ale nesnáší berany? Existuje něco takového v nabídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Jistě, ne každý chce svůj pěstovaný pupíček mačkat ve shrbeném skoro silničním posezu, a nebo by vypadal jak pantáta co vytáhnul favoritku po 40ti letech ze stodoly, takže přesně můj případ Řešení jsem našel třeba u Canyonu řada Pathlite (případně víc do silnice Roadlite). Záleží zda si chceš nechat natřasat klouby bez odpružené vidle, nebo si vezmeš civilizovanou vidli co ty nerovnosti polních cest pobere. Pláště to má gravelový, 2x11 ideál i na kopce i na rovinu, geometrie mírně civilizovanější než gravel, jinak je to stejný. Teda má to normální řídítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 (upraveno) Aha, tak jsem to skouknul a Canyon měl tyhle dvě rady tak 3 roky z5 takový prolinající se, teď už to je natvrdo rozdělené. Takže Roadlite jsou s rovnýma řídítkama, silničními převody a pevnou vidlicí, kdežto Pathlite mají rovná řídítka, civilní odpruženou vidli (75mm) a mtb převody. Určitě má podobnou nabídku více výrobců, třeba Specialized Sirrus, Merida Speeder a další, hezký vybírání Upraveno 30. března 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 1 hodinou, Geodet napsal: Existuje něco takového v nabídce? Existuje, viz kolegové nade mnou. Tuším, že se tahle kategorie kol jmenuje "fitness kola". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Díky pánové. Tom4 + Paw. Doteď jezdím krosovým kolem, ale s pocitem, že by to mohlo se silničkou nebo gravelem odsejpat rychleji. Ale hrbit se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 No ale když na klasického gravela strčíš rovné řídítka, budeš se hrbit stejně. To je o gemometrii kola, ne o řídítkách, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Právě teď, nickolas napsal: No ale když na klasického gravela strčíš rovné řídítka, budeš se hrbit stejně. To je o gemometrii kola, ne o řídítkách, ne? Asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Ježiš to je úleva... byl to hodně dlouhý absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Tak dneska vic jak po mesici hoblovani trailu kolem baraku malej vejlet. Hned po vyucovani, rychlej obed a trada za hranice obce Bylo to jak mala dovolena . Super svezeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Dnes konečně první kilometry. Jsem nadšený pružení je opravdu cítit a rám je naprostou tuhý, proti Ghostu veliký rozdíl. Bál jsem se toho 1x12 a vůbec mi nepřišla nějaká změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 já se bojím že ve sjezdech a na rovině budu s 1x12 pomalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Před hodinou, Moty napsal: já se bojím že ve sjezdech a na rovině budu s 1x12 pomalej toho že by si bol pomalý sa neboj, ja mam 1x12 a úplne to postačuje a to jazdím cesta, les, hore kopcom a dole kopcom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se