Lion Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 2 hodinami, Arthur N. napsal: @Lionděkuji, jen dotaz zda nejsou moc vysoký a nenarážejí do přilby, samozřejmě chápu, že každý máme jiný parametry ksichtu:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 @Liontak to je supr fotodokumentace, danke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Dnes to bylo epesní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 2 hodinami, kloubik napsal: Hlasím se do klubu oceláků... Dnes první testovací jízda na hoďku přes oběd....boží počasí, nejradši bych si vzal dovolenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotky nevidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Dnes to byl slalom mezi skotacicimi ropuchami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 6 hodinami, Arthur N. napsal: Ekoi vůbec neznám, nemáte prosím někdo zkušenosti? Ekoi funguje uz dlouho, podle stránek v tom jezděj i Tour de France. Mám od nich komplet dres a jsem spokojenej, kvalita dobrá, sedí, nepáře se. Až budu potřebovat novej, tak objednám znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 @Pawvelké díky za info, akorát škoda, že si tu přilbu s brejlema těžko někde vyzkouším:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 5 hodinami, filltos napsal: Fotky nevidím? Hm, koukam z jineho prohlizece a taky je nevidim. Mel jsem udelat klasickou prilohu. Tak jeste jednou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Už vidím, pěkný. Zajímavá barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 V 13. 3. 2021 v 19:11, Beet napsal: To pouzijes? Já mam ted nove kolo a poprve 1x12. Mam tam GX 10-50 kazetu. Zatim jsem na nem nejel, ale neumim si zatim predstavit kde vyuziju prevod 34x50. Spis mam pocit, ze bych spis vyuzil jemnejsi odstupnovani. Ale az vyjedu, treba budu mluvit jinak. Chlapi tak beru zpět poznámku, že nevyužiju lehké převody. Konečně jsem vyjel do terénu a i kolem komína 34x50 velmi hojně využívaný převod. Měli jste pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Kloubiku krasa. Marin se me posledni dobou hodne libi, maj krasny trail/enduro kola, jak full tak ht, s paradni geo. A neni to tuctovka. Pekne si vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Žlutý Marin byl můj první bajk a s láskou na něj vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 @kloubik Nadhera. Ty plaste nechas, nebo das neco vic do terenu? Ja mel na gravelu podobny a po prvni vyjizdce v lehkym blaticku sly pryc, bylo to jak na ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Diky kluci. Koukal jsem nejdriv na Fuji, ale kdyz jsem pak uvidel tenhle Marin v oceli tak to bylo jasny. A docela asi stesti, ze jsem ho sehnal. Plaste zatim necham, cetl jsem na tyhle WTB Horizon docela chvalu, ale na mokru v terenu to nejspis ideal nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 vokolo komina, pocasi akorat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Takhle to dojebat tím blatnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Vyvenčil jsem samičku na štěrkoletu Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 22 minutami, Jarett napsal: Vyvenčil jsem samičku na štěrkoletu A to jako bez rukaviček jio..? jinak super pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 btw hosi, poradte pls co delat se sedlem/nastavenim, kdyz po delsi jizde v tempu pak boli svalovy upon ci to je pod kolenem tesne? nevim zda dat sedlo niz/vys ci pohnout v lyzine....diky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odhaduju, že řešením bude posunutí sedla dopředu (aby pomyslná kolmice z čéšky protínala pedál), ale určitě se rozepíše někdo povolanější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se