Tom4 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Přesně tak mě docela překvapuje že tohle místo mají lidé spojeno především s bazilikou, schody a stánky, možná tak ještě křížová cesta, eventuálně ještě vědí že je tam druhá, Jurkovičova křížová cesta, ale větrák a rozhlednu za stromy navštíví už málokdo. Přitom výhled impozantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Já na Hostýně nebyl už dlouho, ale větráku jsem si nikdy nevšiml. Jak dlouho tam stojí? Jako dítě jsme tam jezdili s babičkou každý rok do baziliky. A jednou jsem tam dokonce běžel Běh na Hostýn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Tom4- protože svého času to byla obrovská afera. Na Svatém místě postavit takovou obludu. Pamatuju si petice a podobné akce s přesahem snad až do Vatikánu. Na Staromáku by se to taky nikomu nelíbilo. Ale prostě divoké devadesátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Větrák je hroznej (podle informací co jsem našel je z roku 1994), já bych byl pro aby šel pryč, na tomhle místě nemá co dělat. Ten kontrast s okolím a rozhlednou je ohromující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 V 5. 8. 2021 v 15:50, Jery napsal: Netusim co se v brzde deje, ale kolega mi to ukazoval a prekvapive to funguje (pokud neni brzda jinak KO). Brzda ztvrdne, ma lepsi krok. Jestli to je tim, ze se bublinky dostanou do expanzky u brzdove paky... netusim. Pry se to pouziva i u motorek Nepomohlo, asi mám jinej stresík, každopádně díky za snahu Stejně většinou brzdím přední, takže o nic nejde, příští týden už jdu na výměnu královské krve....dneska paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Keby tak nefučalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Tak konečně můžu přispět i sem. Svůj 12 let starý Maxbike jsem vyměnil na Grail. Dneska jsem ho poprvé vyvětral na víc než 60 km, jede krásně! Teď je řada na mě, abych zamakal a byl ho hoden. V rámci sebezlepšovacího procesu jsem aspoň poprvé dal více než 70km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Zítra přiblížovačka vlakem, takže pojedu za šampónka vymydlenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Co používáš za rozpouštědlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Jelikož jsem strávil kus života na Šumpersku tak věřím na Cyklostar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Dvakrát jsem po čase vytáhnul celopero a pokaždý defekt na zadním. Ještě tak třikrát a budu to měnit rychlejc než mechanici u Mercedesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Nemělo by se to kolo takhle otáčet při defektu? Něco mi říkal servisak když jsem koupil nové kolo. Brzdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 U brzd je blbý, když se zakousnou. Jinak to asi ničemu nevadí, ne..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Ted kdyz je zmacknes tak ze zavzdusni, co je za problem s otocenim kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 9 hodinami, vraby napsal: Nemělo by se to kolo takhle otáčet při defektu? Něco mi říkal servisak když jsem koupil nové kolo. Brzdy ? Hele, nevím. Při mém ročním nájezdu pár defektů posbírám a zatím s tím nebyl nikdy problém. Jedině snad jak pise M.K. ty brzdy,ale kdo by na ně šahal, když mění kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 17 hodinami, pavel23 napsal: Co používáš za rozpouštědlo? Jak napsal @Tom4, cyklostar nebo něco na podobné bázi (ale cyklostar je jen jeden:-) ). Používám to už asi 9 let na čištění sedátka až po řetěz, jednoduché jak trakař, nastříkáš, rozetřeš, spláchneš. Používám to i na disky kol u auta. I když tady hodně lidí zvednu z židle, tak s kolem chodím jen na myčku, kterou mám za rohem, takže v garáži aplikuji cyklostar a wapkou to ojedu a kolo je jak nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 1 minutou, kral083 napsal: Hele, nevím. Při mém ročním nájezdu pár defektů posbírám a zatím s tím nebyl nikdy problém. Jedině snad jak pise M.K. ty brzdy,ale kdo by na ně šahal, když mění kolo? Teď jak jsi to napsal, tak to dost lidí zkusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 @moco myslíš jako ve stylu Obecná škola neolizujte v zimě to zábradlí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 @kral083 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Na tohle místo jsem se chystal už dlouho, dneska se povedlo zajet. Točka sever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se