Duke650 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Odesláno 2. března 2022 First world problems.... mám objednané to černé kolo, ale termín změněn z dubna na neurčito (možná '22, možná '23, možná nikdy) Tu šedou alternativu bych mohl mít v květnu '22. A teď babo raď: čekat s nejistotou nebo vzít ten šedý vehikl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Odesláno 2. března 2022 Mne se ta seda naopak libi vic a jeste navic mam vzdy radeji vrabce v hrsti nez holuba na strese, no.. Ale tos asi nechtel slyset, vid?
kral083 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 (upraveno) Já bych si kolo, co se mi nelíbí nekoupil. Ale jestli to máš tak, že černá varianta super a na šedivou si časem taky zvyknu,tak bych šel určitě do toho,co máa reálný termín dodání. Upraveno 3. března 2022 uživatelem kral083 To černý je za mě hezčí,ale ani ta šedivá nevypadá zle.
TLD Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Duku, ber co je... Protoze neni nic... Pokud chces jezdit kasli na barvu... a v nejblizsi dobe lepe nebude... a pokud se ta cerna nekde objev, tak sede prodas skoro bez ztraty, kdyz by te hodne stvala...
wawrik Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 9 hodinami, Duke650 napsal: First world problems.... mám objednané to černé kolo, ale termín změněn z dubna na neurčito (možná '22, možná '23, možná nikdy) Tu šedou alternativu bych mohl mít v květnu '22. A teď babo raď: čekat s nejistotou nebo vzít ten šedý vehikl? Ak ti ide iba o farbu a dokážeš ju aspoň akceptovať, pokojne zober šedé. Pred pár mesiacmi som bol na tom rovnako - hnedá s debilnými ružovými odleskami sa mi vyslovene nepáčila a chcel som čiernu, teraz som rád, lebo v praxi je úplne iná a bajk aspoň nie je tak fádny. A hlavne - mal som celú zimu na čom jazdiť!
African Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Přesně jak píše TLD, bral bych to co je protože kola nejsou a nebudou, i přes to že ta černá je tedy famózní. Bowdeny mají vedeny všechny kostrou? Dnes si jdu měnit sám kapalinu v brzdách, chtěl jsem to dát servisu ale dle youtube na tom nic není, bůh se mnou Objednal jsem Bleedkit, je něco na co si dát vyloženě pozor?
roura74 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Afri jediný na co si dát pozor, tak bych u toho moc nechlastal ať to nezmrvíš. Jinak je to pohoda. A pořádně nechat vyplavat bublinky.
African Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 22 minutami, roura74 napsal: Afri jediný na co si dát pozor, tak bych u toho moc nechlastal ať to nezmrvíš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak je to pohoda. A pořádně nechat vyplavat bublinky. Když mě se právě po chlastu přestanou klepat ruce a jsem si svoji prací jistější
Roland Sands Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 37 minutami, African napsal: Dnes si jdu měnit sám kapalinu v brzdách, chtěl jsem to dát servisu ale dle youtube na tom nic není, bůh se mnou Objednal jsem Bleedkit, je něco na co si dát vyloženě pozor? Hlavně tam dej to co tam patří... minerální olej vs brzdová kapalina 4.1/5.1. Před nedávnem jsem dal do motorky 5.1 místo 4.1 protože vyšší bod varu ale pak jsem se dozvěděl že 5.1 nechutná gumičkám v třmenu/pumpě tak jsem rychle měnil zpět
African Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 6 minutami, Roland Sands napsal: Hlavně tam dej to co tam patří... minerální olej vs brzdová kapalina 4.1/5.1. Před nedávnem jsem dal do motorky 5.1 místo 4.1 protože vyšší bod varu ale pak jsem se dozvěděl že 5.1 nechutná gumičkám v třmenu/pumpě tak jsem rychle měnil zpět Jasný, to naštve, díky za upozornění Já vzal celou sadu určenou pro Magury od Bleedkit.com, mají nějáký svůj olej, který dle recenzí je lepší jak Royal Blood, kterou Magura doporučuje. https://bleedkit.com/gold/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Před hodinou, African napsal: Dnes si jdu měnit sám kapalinu v brzdách, chtěl jsem to dát servisu ale dle youtube na tom nic není, bůh se mnou Objednal jsem Bleedkit, je něco na co si dát vyloženě pozor? Doporucuju jednorazovy rukavice (radši víc párů). Pro jistotu dostatek hadru/ubrousku a neni od veci treba cistic brzd, kdyby ti to nekam ukaplo, kam nema.
African Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Právě teď, busdriver napsal: Doporucuju jednorazovy rukavice (radši víc párů). Pro jistotu dostatek hadru/ubrousku a neni od veci treba cistic brzd, kdyby ti to nekam ukaplo, kam nema. Takže ještě rukavičky, díkas...objednal jsem jak čistič brzd, tak i servisní stojan na kolo. Takže nakonec mě výměna kapaliny vyjde o dva tisíce více, než kdybych si ji nechal vyměnit v servise
Duke650 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 V lepším případě o dva tisíce, v tom horším pár týdnů na neschopence
busdriver Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 5 minutami, African napsal: Takže ještě rukavičky, díkas...objednal jsem jak čistič brzd, tak i servisní stojan na kolo. Takže nakonec mě výměna kapaliny vyjde o dva tisíce více, než kdybych si ji nechal vyměnit v servise Já minulej rok skládal celý kolo, jediný co sem si nechal udělat, bylo nalisovat hlavový složení a říznout vidlici, to nářadí k tomu je docela drahý, to sem si sám před sebou neobhájil.. a ráfky mi teda přišly už zapletený.. Bral sem to jako samostudium v rámci home office
busdriver Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 2 minutami, Duke650 napsal: V lepším případě o dva tisíce, v tom horším pár týdnů na neschopence Jakože si stříkne brzdovku do voka?
African Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 před 52 minutami, Duke650 napsal: V lepším případě o dva tisíce, v tom horším pár týdnů na neschopence Nejdříve udělám zadní, kterou už mám řádně vyčichlou, trochu pojezdím a pokud to bude v pohodě, udělám i předek. Zadní vrátka musí být
moco Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 A jak polohujete vy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kral083 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Normálně je hozenej doprava jako v kalhotech
Jarett Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Jediné kalhoty, které 100% řeší, kam "ho" dát vyrábí Assos Vepředu je něco jako kapsa a tam si ho porovnáš jak chceš, nikam to netáhne, nikde to netlačí, prostě ideál. A k tomu to vypadá dost vyzývavě, říká moje žena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Odesláno 3. března 2022 Kalhoty dobré, někomu by se tam určitě vešla i náhradní duše, takže fajn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se