Micey Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Jo tak, takze je to na Deore, uz sem se lek:) Ale prima kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Já jsem na kola debil, už to vidím přehazovačka XT a zbytek Deore. jak to vidíš v porovnání s tím grand Canyon 6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 před 9 hodinami, guzmic napsal: Zdar borci a borky, je reálné koupit L kovou 29" vzduchové odpružení, rozumné brzdy a přehazovačku převody asi 1x12 za cca 1000eur, nebo budu muset doložit? koukni se na tohodle Cuba, vybiral jsem ted pro svagra, letos jsem tam bral uz 2 kola: https://www.rabe-bike.de/de/cube-reaction-pro-grey-n-orange-2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Canyon prodává napřímo, objednáš, zaplatíš, přijde z DE fabriky. Ještě koukni na Orbea, Merida, u těch bývá poměr cena výkon solidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 (upraveno) před 8 hodinami, guzmic napsal: Já jsem na kola debil, už to vidím přehazovačka XT a zbytek Deore. jak to vidíš v porovnání s tím grand Canyon 6? Mno, Canyon má lepší brzdy, osazení bude podobný, vidli bych radši tu na Treku, ale nevim, to je jen nějakej dost možná neopodstatněnej odpor k tomu Suntouru.. Celkem čumim že ten Canyon má 14 kilo, předpokládám v M bez pedálů, ten rám musí bejt těžkej jako prase, nebo ty kola.. Obě maj bohužel vzadu rychloupínák, ale troufám si tvrdit, že na tvý použití to bude úplně cajk. Jako obecně bych v případě podobný ceny šel z tědlech dvou asi do Treku, s hlavní výhradou směrem k brzdám, ale to se dá třeba časem za relativně malý peníze pořešit, případně pokud je to dobrej prodejce, rovnou se s nim domluvit, jestli by ti to za příplatek nevyměnil za vyšší Shimano model. Pro ilustraci, tydle MT200 kotoučovky má moje sedmiletá holka na 24' Amuletu za desítku, kde jsou teda úplně v pohodě:) Upraveno 13. října 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Borci, děkuji moc za rady, zkusím vybrat nějaký kus co tady proběhl, potom se tady pochlubím nějakou fotkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Podzimní pohodička v antiruským outfitu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 tvl to ale vypada, jak kdyby jsi hajloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Ses nějak nabalenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 U nás bylo ráno 9st. ... zastávám názor, že z tepla se nenachladíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Dnes aj s čvachtačkou na vyhrievanej pláži. 3 °C, piesok z Maroka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Musel jsem vyjet rozdýchat ceny zájezdů na rok 2023 a hnedle je mi lépe....kolo, to je balzám na duši Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Sice už za tmy, ale pivko po švihu bodne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Jak padlo na předchozí stránce, rekreuju se teď s kolem v teple na jihu, a protože s váma holomci soucítím, blejsknul jsem vám na zastávce autobusu vedle cyklostezky že je teplo. Snad vás to zahřeje aspoň u srdce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ano, kolo jsem si o ni opřel schválně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 @Tom4 Hele, protože jseš kamarád, tak si můžeš napsat, na jak dlouho .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Jenom na fotku a mazal jsem domů dnešní cíl byl dojet týdenních 100km, měl jsem ze středy 30, na zítra v plánu turistika tak jsem potřeboval 70 za světla. Takže žádný mazlení a hned domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 @Tom4 Ach jo, já neumím psát v náznacích. Ta věta měla znít: Na jak dlouho chceš ban Tady je mlha, že i ptáci choděj pěšky, dopo mi byla zima i na trenažéru, a Ty sem lípneš tohle. Styď se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Viděl jsem Reného fotku ze Sedla v nějakém vlákně no ☺ hnus fialovej. Právě proto bych měl takovou jako povzbuzující fotku, to je spíš na pochvalu, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Zase jsi mne ukecal ... ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 před 44 minutami, Tom4 napsal: Viděl jsem Reného fotku ze Sedla v nějakém vlákně no ☺ hnus fialovej. Právě proto bych měl takovou jako povzbuzující fotku, to je spíš na pochvalu, no ni? Zas tak hrozné to tu dole není , včera na procházce takto. A kolo bych měl taky vytáhnout, od zítřka bude zase pěkně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se