filltos Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Zkusím to natočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Nemůžou to bejt rohatky ve cvrčkovi? Kamarád má něco podobnyho na Canyonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 22 hodinami, Gustaf napsal: Vsak píšu...byl to cleaning day teď už je zase jako prase... @Afri sem to opřel u tchána vo garáž Při pohledu na vymydlenou Španělku s perfektním make-upem a sladěnými doplňky outfitu jsem se zastyděl za zabláceného Skota a spáchal jsem návštěvu myčky. Aspoň pár hodin se bude lesknout jak psí kulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Umývat? Teď když je tak pěkný bláto v lesích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Dneska rozhledna Jedlová, počasí je teď na bike největší pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Před hodinou, Duke650 napsal: Při pohledu na vymydlenou Španělku s perfektním make-upem a sladěnými doplňky outfitu jsem se zastyděl za zabláceného Skota a spáchal jsem návštěvu myčky. Aspoň pár hodin se bude lesknout jak psí kulky Krásná práce...tak je to správné,tak to má byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Prvykrat som vyskusal ebike. Daky cube s 250w bosch. Obcas som mal problem sa rozbehnut jak to kopalo. Ale vysiel som kopec kam by sa mi ani pesi nechcelo. Ma to nieco do seba...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Tak ti nevím,jestli je horší ten ebike nebo ten prisernej nosič Já dnes v rámci VRKopi dobyl vyhlídku opata Zavorala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo7607 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 22 hodinami, tikzot napsal: Dneska rozhledna Jedlová, počasí je teď na bike největší pecka! Co máš za gripy a jak si s nima spokojenej ? Chci si jako starej karpálista nějaký "ergo" gripy koupit , protože originály mi uplně neseděj tak mě zajímají zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Tak ti nevím,jestli je horší ten ebike nebo ten prisernej nosič Toz, v pozicovni si moc nevyberies. Este som mohol nafasovat detskú sedacku a vozik na decko Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Dneska loučení se Slovenskem. Výjezd na Žiarskou a Huty. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 14 minutami, gogo7607 napsal: Co máš za gripy a jak si s nima spokojenej ? Chci si jako starej karpálista nějaký "ergo" gripy koupit , protože originály mi uplně neseděj tak mě zajímají zkušenosti Jsou to ergon gp2 a nedám na ně dopustit, taky jsem měl problémy s karpálama a co vozim tyhle gripy, tak jsem problém neměl. Takže stopro doporučuju, ostatně já je koupil také na dopiručení místních borců.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Na obou kolech mám Ergon a byl to nejlepší upgrade ever, dělají se i v provedení s decentními rohy a ta možnost změnit občas úchop je fakt úlevná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 39 minutami, Duke650 napsal: Na obou kolech mám Ergon a byl to nejlepší upgrade ever, dělají se i v provedení s decentními rohy a ta možnost změnit občas úchop je fakt úlevná Přesně tak, věc která fakt pomohla a ty rohy do kopců jsou fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Taky Ergon GP2 na všem, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Ja jsem po nejakem vybirani koupil SQLab 711 Tech & Trail. Na ty s rohama jsem koukal taky, ale docela jsem se bal toho, ze drbnu v lese vo nejakou vetev a ten roh se mi tam pekne zasekne. Zmena proti originalnim gripum taky kosmicka. https://www.sq-lab.com/en/products/grips/sqlab-grip-711-tech-trail.html# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Ja zkousel ruzny kola, ruzny posedy, sirky riditek, rohy, vsechno... nakonec to vyresily ergo gripy specialized https://www.kolasvorada.cz/gripy-specialized-bg-contour-xl-locking-grip-blackblack-lxl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 2 hodinami, Igicz napsal: Dneska loučení se Slovenskem. Výjezd na Žiarskou a Huty. Sent from my iPhone using Tapatalk Paráda, a vypadá to že nikde ani noha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Ja jsem po nejakem vybirani koupil SQLab 711 Tech & Trail. Na ty s rohama jsem koukal taky, ale docela jsem se bal toho, ze drbnu v lese vo nejakou vetev a ten roh se mi tam pekne zasekne. Zmena proti originalnim gripum taky kosmicka. https://www.sq-lab.com/en/products/grips/sqlab-grip-711-tech-trail.html#711 jsou pecka. Mám je na fullu a nedám na ně dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Chápu správně, že ty GP2 jsou včetně ten malých beranů? To by se mi líbilo.Častečně jsem bolest zápěstí vyřešil natočením řidítek a mírným posunem sedla, ale gripy mám v pořadníku jako další upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se