African Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 22 hodinami, Duke650 napsal: Dnes mám sice svátek já, ale dárek dostala moje paní přivezl jsem jí pěknou lehkou španělku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezké, bude mít radost Já ať počítám jak počítám, tak na Habita to asi když vidím všechny ty výlety letos prostě nedám. Řekl jsem si tak tedy k pajdě s ročním předstihem a na to kluci z kopce co mají příští rok taky Anniversary vymysleli přejezd na skůtrech z Vietnamu do Kambodži.... já prostě jak něco v blízké době nevyhraju tak se s kolem můžu rozloučit No nic, Trigger maká fajnově, nějak se to vyřeší časem samo...tak ať nový bajk pěkně slouží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kral083 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 A Safi, jezdíš někdy taky po Praze na kole nebo jen na tom Třeboňsku? Já jen jestli sis někdy zkusil jet např. kolem Žlutých lázní po cyklostezce v dobách kdy tam ještě nebyl na silnici taky tolik kritizovaný cyklopruh.
Micey Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Na todle povinny uziti cyklostezky bych se zrovna vysral uplne.. ted je to tak, ze nekde musis, nekde nemusis, ridici to tezko rozlisujou a pak sou casto nasrany, ze si cyklista dovoli jet po silnici, kdyz ma vedle dva metry sirokej cyklo-prouzek. Ikdyz zrovna nemusi a casto je nesmysl na silnicce blbe najizdet na kratkej asfaltovej pruh, kde se notabene potkavas s detma na odrazedlech a mamkama s kocarkama. To je fakt pro vsechny lepsi, kdyz se ten silnicar drzi na silnici, tak, jak to vzdy bylo.
vraby Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 5 minutami, safi napsal: Zachování odstupu je za mne super. Ale zase mi nepřijde dobré, aby v případě souběžné cyklostezky jeli cyklisté po silnici. No ono to není jen tak černobílé. Tady u nás je souběžně cyklostezka a silnice,ale já raději jedu po silnici. Cyklostezka je narvaná kolama,kočárkama,důchodcema,pejskama a já nevím čím vším tak raději jedu po silnici. Je pravda,že provoz je minimální a za celou souběžnou trasu cca 6km potkám max. 5 aut. Bezpešnost pro mě a okolí hraje pro mojí volbu. Světla,radar na kole mám a snažím se chovat i já k řidičům ohleduplně. Několikrát jsem to vzal po té stezce a to prostě nejde,lidi jsou hovada. To si asi spíš rozumím s řidičema,ale oni si také říkají...proš ten kokot nejede po stezce.....
vraby Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 (upraveno) před 22 minutami, safi napsal: Zachování odstupu je za mne super. Ale zase mi nepřijde dobré, aby v případě souběžné cyklostezky jeli cyklisté po silnici. double Upraveno 28. června 2023 uživatelem vraby
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 5 minutami, kral083 napsal: A Safi, jezdíš někdy taky po Praze na kole nebo jen na tom Třeboňsku? Já jen jestli sis někdy zkusil jet např. kolem Žlutých lázní po cyklostezce v dobách kdy tam ještě nebyl na silnici taky tolik kritizovaný cyklopruh. Po Praze jezdím na kole. Párkrát jsem zkoušel jet na kole do práce po normálních silnicích, ale nějak jsem na to neměl nervy. Jinak s dětmi jezdím převážně po cyklostezkách nebo po hodně vedlejších silnicích.
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Pravda, já to beru jen z pohledu mne jako cyklisty s malými dětmi a je asi fakt, že pro závodníky je lepší ta silnice.
Happy88 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Vytahl jsem kolo s sebou na dovolenou, stihnul jsem do rodinneho programu zaradit akorat jedno odpoledni pojezdeni a ob den lezim na chatce nemocnej a koukam tady smutne na opreny kolo o zed ale aspon jedna lesni projizdka “hore a dole kopcom” mi udelala radost.
kral083 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Ty voe Safi, s tebou diskutovat je fakt lahůdka. Ale proč ne. Fotbal Lvíčat nezáživnej,tak třeba se nám ti to podaří vysvětlit. Píšeš že na kole po Praze jezdíš,ale pak hned dodáš, že vlastně na to nemáš nervy. Tak jezdíš na kole Praze nebo ne? Jako že najedeš aspoň 300km za rok. Kde ve výše uvedených příspěvcích kolegové mluví o závodnících? Když jedu na Evropskou na silničce,tak na tý rovince v Podolí mám 30 a to se ani nespotim. Do toho mám potkávat matky s kočárky, se psi s dětmi na odražedlech,inlajnisty, běžce, turisty....na koho sem ještě zapomněl? Jo teď nově na ty Batmany, co jezdí na těch elektrostrojich klidně padesát. Takže jasně, že jedu po silnici a se závoděním to nemá ale vůbec nic společného!
safi Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Jak píšu - po Praze jezdím hlavně s dětmi po cyklostezkách. Zkoušel jsem jezdit po normálních silnicích do práce, ale neměl jsem z toho radost, spíše stres. A ano, těch 400km za rok najedu
Jarett Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Povinnou přilbu bych klidně přivítal, proč ne Jezdit po cyklostezce taktéž, ale jen a pouze po jednoúčelové cyklostezce. Bohužel s ohledem na dotační projekty jde v celé řadě případů o smíšenou komunikaci pro chodce a cyklisty, kde je jízda na kole spíš nebezpečná ... často přerušovaná vjezdy k domům a garážím, dlážděná, sem tam do vjezdu zaparkované auto a chodci a děti, kteří to vnímají jako chodník. I proto je jízda po takové smíšené komunikaci nepovinná. A co se týče navrhovatelky paní poslankyně Obžanové, tak na první pohled je vidět, že jestli někdy na kole jela, pokud vůbec, tak je to hodě, ale hoooodně dávno
skalis Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Jsem tento tyden s mladym v laznich a ma s sebou kolo. Abych mu mohl sekundovat a do kopce potlacit, vzal jsem si brusle. Vcera jsme spolu dali pres 7 km, jde mu to pekne. Ma sice 4.5 roku, ale je to mrnous, takze sedla lehoucky 14” Woom 2 a musim rict, ze je to pecka kolo! Na zacatky cyklistiky idealni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Paul Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Chlapi vozite někdo nějakou malou brasnicku/kapsu na silničku? Nechce se mi vozit všechny ve dresu tak bych si tam mrsknul ten základ na defekt. Ideálně něco ozkouseneho, pokud mate foto tak ideál, případně budu rad za tip. Diky, Z.
kral083 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Ahoj, já už tedy spíš vozim nářadí v tool lahvy,ale když potřebuju oba držáky volný na bidony,tak mám brasnicku od Lizard Skins: https://www.koloshop.cz/cs/Lizard-Skins-Cache-brasna-pod-sedlo-medium/116364?v=224844&gclid=Cj0KCQjw1_SkBhDwARIsANbGpFtsHdg0aI1993KUTZsOukjzsu-vYQKY7j7JWLzO7VoiP4oey-timYQaAnycEALw_wcB Super zpracování,skoro nesmrtelná bych řekl.
cdale Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Já mám tuto vynikající podsedlovou brašnu od Silcy:https://www.koloshop.cz/cs/Silca-Mattone-podsedlova-brasna-0,6-l-cerna/64534Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk
zacik Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 suhlas s @kral083 a @cdale ja vozim tiez toolbottle (tu vacsiu 700ml) na cestaku a na horskom mam kapsicku pod sedlo. Oboje mam z aliexpressu za par susnov a sluzi na jednotku.
moco Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Silca Mattone mám taky a je super! Vozím v ní duši tubolito, leatherman squirt, gumové rukavice, nářaďový multi-klíč, peníze, klíč od vchodu a ještě tam potom dodám co2 pumpu a lahvičku s tmelem až přejdu na bezduše.
Z. Paul Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Ta Silca bude asi přesně co hledám. Diky moc
moco Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Tady ji máš při dnešním švihu na Bouzov, krásně sedí pod sedlem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zdenek1307 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 Dnes ráno jsem se docela naštval když mi spadla helma z botníku a hned jedno poutko křuplo. Tak jsem si říkal, jestli mě má tohle ochránit při pádu Kdyby to byla nějaká levná pixle tak neřeknu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se