Spongebob Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 22 hodinami, Dagoberd napsal: V sobotu 30km na kole a 8 pěšky..došel jsem až do nejbližšího Dekáče, kde mi bike na počkání opravili. Začnu asi vozit batoh s náhradní duší, montpáky a hustilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 23 hodinami, Xenomorfus napsal: A silnice jsou hrozne uzke, posledne mi trvalo hodinu, nez sem tu cyklistku dokazal predjet....;-). No nevím teda… Já potkávám na kole jen nebinární bytosti v podivnejch oblečkách, houmlesáky, případně mne předjíždí senioři na elektrokolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Jakou mate zkusenost se stredy Raceface? Mam Trek Procaliber vse ok, ale dnes po druhe za rok mi upadla prava klika, proste ten sroub uhnije nebo nevim. V pondeli to vezu do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Dnes v podvečer famózní, tajemné, podzimní období začíná předvádět divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 před 12 minutami, African napsal: Dnes v podvečer famózní, tajemné, podzimní období začíná předvádět divy Pristi nedeli nam zklapne a nastane cas LEDek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Zavírání pstruhové sezóny u polínek nebude úplně zadarmo, bahna všude po pás Ale cyklobozi dnes stojí při nás, v říjnu už dlouho nejezdil pouze v tričku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Dnes fajnový poježděníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Jj, dnes boží… zítra začíná dlouhý absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Neserte mě ještě vy, já dnes skučím jako pes. Takový krásný počasí. Závist chlapci veliká. Ale tak aspoň sem vytáhnul děti na procházku, ať mám večer klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Mě bajk čeká zítra.. ještě má bejt hezky. Kluci super pojezdeni jste měli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Dnes dres s krátkým rukávem. Počasí jako v létě. Takto to vypadalo o půl páté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tak sem dětem vysvětlil, že místo do slíbeného bazénu se jim chce na kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Že by podzimní trial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 (upraveno) Dneska krásné podzimní vyšlapání po hnusném pracovním pondělku. Upraveno 23. října 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Už jsem se nestihl vmáčknout pod foto… Kamarád mi dal vyzkoušet vosk na řetěz (Monkey), tak jsem to včera po mytí aplikoval (velmi lehký film), měl jsem strach, že to bude dělat bordel, řetěz jsem umyl jen ledabyle. Po dnešní vyjížďce spokojenost, před vyjížďkou jsem to ještě vytřel dosucha, řetěz jel krásně potichu a všechno čistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Taky jsem to dneska stihl po praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Kamarád přijel z představení nových modelů Cannondejlu a nadhodil, že modely 2024 budou lépe osazeny a určitě prý levnější, tak to jsem zvědavý Habit i Jekyll dostanou nové barvy, jinak prý stejná stavba...takže na jaře se do toho obujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Tomu moc nevěřím.... že by zlevňovali a ještě dávali lepší komponenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Všichni zlevňují, a ti kteří ne, tak brzy budou ... na skladech výrobců kol je takové množství zboží, že jim ani nic jiného nezbývá. Ceny kol 2024 budou tak někde na úrovni 2018 ... u Rolexu ba se mohli inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 44 minutami, Jarett napsal: Všichni zlevňují, a ti kteří ne, tak brzy budou ... na skladech výrobců kol je takové množství zboží, že jim ani nic jiného nezbývá. Ceny kol 2024 budou tak někde na úrovni 2018 ... u Rolexu ba se mohli inspirovat Rolexy jsem koupil na peaku, kolo loni na peaku...se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se