Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 23 hodinami, Xenomorfus napsal:

A silnice jsou hrozne uzke,  posledne mi trvalo hodinu, nez sem tu cyklistku dokazal predjet....;-).

Fm-1F01XgAIyDmB.jpg

No nevím teda… Já potkávám na kole jen nebinární bytosti v podivnejch oblečkách, houmlesáky, případně mne předjíždí senioři na elektrokolech. 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem se nestihl vmáčknout pod foto…

Kamarád mi dal vyzkoušet vosk na řetěz (Monkey), tak jsem to včera po mytí aplikoval (velmi lehký film), měl jsem strach, že to bude dělat bordel, řetěz jsem umyl jen ledabyle. Po dnešní vyjížďce spokojenost, před vyjížďkou jsem to ještě vytřel dosucha, řetěz jel krásně potichu a všechno čistý.   

Odkaz ke komentáři

Kamarád přijel z představení nových modelů Cannondejlu a nadhodil, že modely 2024 budou lépe osazeny a určitě prý levnější, tak to jsem zvědavý 🤔 Habit i Jekyll dostanou nové barvy, jinak prý stejná stavba...takže na jaře se do toho obujeme :punk:

Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, Jarett napsal:

Všichni zlevňují, a ti kteří ne, tak brzy budou ... na skladech výrobců kol je takové množství zboží, že jim ani nic jiného nezbývá. Ceny kol 2024 budou tak někde na úrovni 2018 ... u Rolexu ba se mohli inspirovat :D

Rolexy jsem koupil na peaku, kolo loni na peaku...se picnu 😄 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...