Bert Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 2 minutami, kral083 napsal: Od čtvrtka stála v technický místnosti,kde mohlo být kolem 10'C. Je možný, že ten chlad to úplně vymlátil? Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Taky si myslím. Ale co se teda mohlo stát? Hoši, já se na to tak těšil a pak musím dát potupně kolo na strechu. Jo, a jako bonus mě těsně před dálnicí čapli: 2 body a petkilo v zadeli. Prostě když se daří,tak se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 @kral083 kamarád řešil možná podobný problém, taky měl často "vymlácenou" baterku a v servise zjistili, že má uvolněný napájecí kabel, co je na přehazovačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Ok,kouknu na to, díky. Divný ale prostě je, že sem na tom ujel včera po nabití 30km, dneska ráno 20km a po nabytí pořád Wahoo ukazuje 100%. Na kolo jsem nijak nešahal. Nejhorší je ten pocit, že vlastně nevím co se mohlo stát, ale rozhodně bych nerad,aby se to někdy opakovalo příště. Plány jsou velkolepé:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Na vicedenni akce jedine mechanicky razeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 A to zas jo. Ale i jednodenní akce může stát za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Dnes dopoledne mokro, blato, listi a usmev od ucha k uchu… velka parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Já si dal dneska asfalt...sem linej mejt ale ficelo jako prase i zmoknout jsem stihnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Nájt rájd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Zima, bláto...ale na listopad ovšem těžký luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Začíná to bejt super... konečně změna. Brzo tma a švihy se světlem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 V sobotu bylo fajnovy pojezdeni, ani slejvacek na zaver nas nezastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 (upraveno) Jelikož moje džeksnovky od Spešlu odchází do věčných lovišť, tak pomalu nastává čas pořídit nové MTB tretry. Máte někdo tyto Shimana? Tretry Shimano SH-XC702MR Docela se mi zamlouvají.... Pak ještě tyto NW MTB tretry Northwave REBEL 3 Iridescent Upraveno 14. listopadu 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Zdravím príznivce Spešlu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Nechceš za ty prachy, jít už rovnou do Sidi? https://www.kupkolo.cz/tretry-sidi-trace-2-black-red_z107665/?id_variation=1736869 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 @Gustaf Zamyslel bych se kdyztak nad timdle, jestli se vejdes do velikosti - levny, tuhy a super, mam je druhej rok a nemuzu si stezovat. https://www.bike-discount.de/en/gaerne-carbon-g.kobra-mtb-shoes-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 @Maro @Micey super... Díky za každý tip. Aspoň bude z čeho vybírat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Mě parádně seděly DMT, byl jsem mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Potvrzuji DMT. Mám širší chodidlo a DMT-čka perfekně sedí. SIDI naopak jen pro úzkou nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Dmt vůbec neznám... podívám se. Tak nohu mám asi normální si myslím... tak Sidi by mohly taky padnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se