African Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 9 hodinami, kral083 napsal: @Michal.jo,tak to sme byli my Jak si Vás hezky prohlíží ten ve předu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 7 minutami, African napsal: Jak si Vás hezky prohlíží ten ve předu Ono včera hodně foukalo a.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května @Africanmy už se za ty roky známe ale jak píše @Andrew v těch poryvech větru bylo celkem umění neskončit s mokrou tretrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května ...s mokrou tretrou od vedle stojícího kolegy(?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 4. Newtonův zákon: Nikdy nemoč proti větru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května V 30. 4. 2024 v 13:43, kral083 napsal: @Moty pivo na kole zásadně nepiju,ale se zastávkou v Ctiněvsi počítáme Pěkně ste se svezli, já pivem maximálně končím, v průběhu taky ne, ztuhnou mi pak nohy a nejede mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května V 15. 4. 2024 v 11:19, Moty napsal: Otec v pátek spadnul z kola, srazil ho nějakej Němec, kontakt na nej má, k pojistné události se hlásí, ale jak a kde to nahlásit? Byl 4 dny v nemocnici, následně léčení doma, helma a bunda na hadry, kolo se uvidí po servisu. Budu rad za veškerá doporučení. Diky Ještě bych se vrátil k této události, nikdo včetně dopráváků není schopen tátovi říct, kdo má přednost v této situaci, 1. je cyklostezka a směr jeho jízdy, 2. je silnice, která vede pod tratí a končí tam a po které jel ten, s kterým se srazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 2 hodinami, Moty napsal: Ještě bych se vrátil k této události, nikdo včetně dopráváků není schopen tátovi říct, kdo má přednost v této situaci, 1. je cyklostezka a směr jeho jízdy, 2. je silnice, která vede pod tratí a končí tam a po které jel ten, s kterým se srazil. Hod spis odkaz na mapu. Takhle nejde nic poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 7 hodinami, Moty napsal: Pěkně ste se svezli, já pivem maximálně končím, v průběhu taky ne, ztuhnou mi pak nohy a nejede mi to Ty bych se na kolo vysral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května @Gustafjá to myslel samozřejmě jako žert. Z fotek na Stravě je snad jasně patrné, že se tomu věnujeme dostatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 3 hodinami, mamenec napsal: Hod spis odkaz na mapu. Takhle nejde nic poznat https://mapy.cz/letecka?vlastni-body&x=14.2665882&y=50.4264592&z=19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května (upraveno) Přednost zprava a navíc není cyklostezka ukončená? Řek bych, že cyklistika má přednost. Upraveno 2. května uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Právě, že cyklostezka jde podél vody a ta silnice, která vjíždí pod kolejema tam končí, takže platí jen přednost zprava? Tedy je jedno, že tam silnice končí a cyklostezka je průběžná, prostě platí pravidla a když pojedu na druhou stranu, tak zas budu dávat přednost těm co vyjedou z podjezdu? Já tam spíš nejezdím, sou tam furt matky s kočárama, ale otec to furt řeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) @Moty Laicky bych začal tím, že bych si určil, jakej typ komunikace je ta cyklostezka. Bude to možná "Účelová komunikace" - https://cs.wikipedia.org/wiki/Účelová_komunikace No a pak by platilo: "Vyústění účelové komunikace na jinou komunikaci s z hlediska zákona č. 361/2000 Sb. nepovažuje za křižovatku. Při vjíždění z účelové komunikace na jinou pozemní komunikaci musí řidič dát přednost vozidlům jedoucím po této jiné pozemní komunikaci a některým dalším účastníkům provozu." EDIT: Ještě jsem pořádně kouknul na panoramu a je to teda pěkná past. Tohle vůbec nemám rád a připomíná mně to cyklostezky vedoucí po chodníku kolem vrat - to radši vždycky projíždím pomalu a obloukem, protože se bojím co z těch vrat vyrazí. Upraveno 3. května uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) Jak ja na to koukam, tak za mne je to krizovatka a silnice. Navic tam nekoci. Nevidim oznaceni cyklostezky, jen vystraznou A19 (cykliste). Na obe strany je zakaz vjezdu motorovym vozidlum (s vyjimkou na dodatkove tabulce). Prednost zprava. Nemyslim, ze by to spravni organ videl jinak. Navic je zajimave, ze starsi panorama ukazuje pred vjezdem do tunelu znacku "dej prednost v jizde cyklistum". Spravce komunikace by mel mit povedomi, zda znacka zmizela jen tak, pripadne proc byla odstranena. Mistni mestska cast by to mela mit v zaznamech. Edit: Ano, Moty, kdyz pojedes z druhe strany, davas prednost zprava tem, co vyjedou z podjezdu. Upraveno 3. května uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května S nejvetsi pravdepodobnosti prednost zprava. Není to cyklostezka, jen je to komunikace s vyloucenym provozem motorovych vozidel (mimo vozidel povodi). Takže pro řidiče je to křižovatka s nevyznačenou předností v jízdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 9 minutami, Xenomorfus napsal: Jak ja na to koukam, tak za mne je to krizovatka a silnice. Navic tam nekoci. Nevidim oznaceni cyklostezky, jen vystraznou A19 (cykliste). Na obe strany je zakaz vjezdu motorovym vozidlum (s vyjimkou na dodatkove tabulce). Prednost zprava. Nemyslim, ze by to spravni organ videl jinak. Navic je zajimave, ze starsi panorama ukazuje pred vjezdem do tunelu znacku "dej prednost v jizde cyklistum". Spravce komunikace by mel mit povedomi, zda znacka zmizela jen tak, pripadne proc byla odstranena. Mistni mestska cast by to mela mit v zaznamech. Edit: Ano, Moty, kdyz pojedes z druhe strany, davas prednost zprava tem, co vyjedou z podjezdu. Značka co tam byla v roce 2015 je "dej prednost v jizde cyklistum" je blbost. Takova neexistuje a je dobre ze uz je pryc. Existuje pouze P5 - dej prednost tramvaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Jo, tak tim se to vysvetluje ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Když se může šéf válet na pláži v Portugalsku, tak můžou zaměstnanci na traily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se