Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@wawrik já to tady nechci moc spamovat. Já ti to sepisu až ti budu posilat gpx.soubory 🙂 ono to taky dost žere bity, a když jich máš jen 500MB na den,tak to pošleš pár zpráv domů, koukneš jak Voráček řve sme mistři a je hotovo. Pořiď si tu Stravu, ať zas se můžeme kochat Islandem 🙂

PXL_20240528_132600768.jpg

PXL_20240528_131412705.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, kral083 napsal:

@wawrik já to tady nechci moc spamovat. Já ti to sepisu až ti budu posilat gpx.soubory 🙂 ono to taky dost žere bity, a když jich máš jen 500MB na den,tak to pošleš pár zpráv domů, koukneš jak Voráček řve sme mistři a je hotovo. Pořiď si tu Stravu, ať zas se můžeme kochat Islandem 🙂

PXL_20240528_132600768.jpg

PXL_20240528_131412705.jpg

Pecka největší 👍 Buď opatrný a přeji fajnový výlet 🤙

Odkaz ke komentáři

Ty vole, co to je za ementály v tej prodejně Endura na Žižkově? Tak s tím už jsem se dlouho nesetkal, 14 dní zkouším objednat z eshopu nějáké hadry a když už se ozvu, že nic nejde, nikdo nepíše tak slyším jenom nemáme, ani v Německu nemají, vemte si tyhle, říkám tak jo a zase nic nejde a další ementál že ani ve Skotsku nemají, jak mě mohl jiný prodavač říct že mají....no to je banda tam 😵‍💫 Aspoň že jsem v mezičase a díky jejich totální neschopnosti našel ztracené rukavice, takže osm kil doma 😆

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, filltos napsal:

Enduru sem bral na https://www.bikero.cz/ nebo https://www.cyklopoint.cz/ tak zkus tam, jestli to nemaj.

Děkuji ta tipy, já to tam zkoušel z jediného důvodu že mají velký výběr, ale ve finále zjistíš že se jen tak tváří 🤥 Jako kompenzaci za problémy mě včera nabídli Hummvee za zvýhodněnou cenu 1800,-Kč, tak jsem ji objednal na mojekolo za 1600,-Kč a snad bude vyřešeno, rukavice jsem našel, technický trika Chromag jsem objevil výprodej za super price v Joybike.

https://www.mojekolo.cz/kratasy-s-vlozkou-endura-hummvee-black-s/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIlrDN5bayhgMVh6iDBx1CrRDpEAQYAyABEgK5l_D_BwE

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, TLD napsal:

Afri, ser na Enduru. Jdi do Leatt. To Ti pujde k pleti:). A kvalitka super.

Vím o nich kamaráde, v Joybike měli taky výprodej :cheers: Ale jako na potvoru mě nic nesedlo, i když jsem viděl nápis Cape Town a má kukadla se rozzářila blahem, nic nedopadlo 😪 Kraťasy všechny pod kolena a mě to prostě vadí....dresy ve slevě žádná moje velikost, asi kliknu ještě dodatečně na tento kousek za plnou cenu. Když mě to pak štve že to koupíš za 1500,- a měsíc na to vidím slevu na 750,-, já to prostě psychicky nedávám 😆

9102da695bf3c0b0efd9ef037cdb4852--mm2000x2000.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...