Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Před víc jak 20ti lety jsem jezdíval amatérsky závodně cross country. Krásná to doba. Pak se to všechno nějak semlelo, že dneska vlastně začínám šlapat odznovu. A protože už tenkrát, kdy žádný gravel neexistoval jsem pořád koukal po cyklokrosu, tak dneska jsem si udělal radost s novou módou gravel kola:) Letí to teda parádně a co mám největší radost, v XL to není taková koza jako většina ostatních:) a jasný, je to obyč čína, ale na to moje mrdání:) 

IMG_4339.jpeg

IMG_4353.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@bradda to je krasavec. Ta teckovana cast ramu- to je nejaka folie nebo se v s-works vyblbli pri lakovani?

Mas moc navolno tu podsedlovou brasnu a vubec asi moc velkou. Zaprve ti to upnuti k sedlovce osoupe kluzny povrch, ale hlavne nemuzes poradne sedlovku zasouvat a pritom zase vyrobis sramy. A az to jednou vahou sesednes az dolu a zadni stavba se zanori, tak hrozi, ze ti ta brasna pujde az na gumu a to nedopadne dobre.

uz nemas misto ve swatu? Na takhle veselym kole jsou brasny spis nebezpecny.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, skalis napsal:

Bajkeři, jdu si pro radu. Vybírám teleskopickou sedlovku a vůbec nevím, po jaké značce sáhnout. Nechci na to úplně vykrvácet, ale ani vybrat zgrarb. Zdvih musím změřit, ale počítám, že do 170 mm by mělo bohatě stačit, možná i míň. Díky.

Já jí měl a použil za 6 let tak 5x, a sralo se to, takže když už byla oprava drahá, tak sem dal obyč a je to

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Moty napsal:

Já jí měl a použil za 6 let tak 5x, a sralo se to, takže když už byla oprava drahá, tak sem dal obyč a je to

Co jsi použil za šest let tak 5x, teleskopickou sedlovku? 😆 Používám klidně dvacetkrát za vyjížďku a X Fusion a SDG úplně bezproblémová záležitost z těch cenově dostupných.... Doporučený servis jsem dělal u X Fusion za šest let jednou v hodnotě 1200,- Kč. Nebál bych se toho, a je to fantastická záležitost, pokud plánuješ trochu terén.

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, maama napsal:

@bradda to je krasavec. Ta teckovana cast ramu- to je nejaka folie nebo se v s-works vyblbli pri lakovani?

Mas moc navolno tu podsedlovou brasnu a vubec asi moc velkou. Zaprve ti to upnuti k sedlovce osoupe kluzny povrch, ale hlavne nemuzes poradne sedlovku zasouvat a pritom zase vyrobis sramy. A az to jednou vahou sesednes az dolu a zadni stavba se zanori, tak hrozi, ze ti ta brasna pujde az na gumu a to nedopadne dobre.

uz nemas misto ve swatu? Na takhle veselym kole jsou brasny spis nebezpecny.

Díky. Takhle je to jiz z fabriky.

Ad. podsedlovka - normalne ji vubec nepouzivam, protoze na trailech ji mam uplne zatazenou, ale decka vcera narychlo rekli, ze chteji jet na vylet, tak jsem do toho hodil jenom svacinu abych netahal batoh 😉

Snímek obrazovky 2024-05-05 145817.png

Upraveno uživatelem bradda
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...