Gustaf Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Skla můžeš měnit i na Sutrech 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Nebo zkus dekac https://www.decathlon.cz/p/cyklisticke-bryle-roadr-900-perf-fotochromaticke-nxt/_/R-p-350608?mc=8843678&c=ZELENÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 (upraveno) Tak, zábavná časť skončila, teraz sa dostať domov. Úplne presne proti vetru 15-20 m/s... Upraveno 7. června 2024 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 To je vždycky pičou ke zdi, když to takle vyjde a musíš se vracet proti větru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Vyjížďka po dlouhé době a po upgrade cockpitu – spokojenost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Je super snad bude i dobře větrat, ale pohodlná je. Díky moc! Brýle si projdu, ale bude to asi na dýl. Ne všechno si sedne, takže to chce fakt zkusit. Díky i za tyto podněty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Na kopci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Na cyklovýlety s dětma, na kterých bych měl na svým karbonovým biku nulový pocit sportovní aktivity, kolobka naprosto ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 pit stop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Taky....Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 (upraveno) Tak mam za sebou prvni poradnou projizdkuna novym a jsem nadsenej https://share.icloud.com/photos/023MiZ6CdUP_2E-lrg21WLlVA Upraveno 8. června 2024 uživatelem bradda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Před víc jak 20ti lety jsem jezdíval amatérsky závodně cross country. Krásná to doba. Pak se to všechno nějak semlelo, že dneska vlastně začínám šlapat odznovu. A protože už tenkrát, kdy žádný gravel neexistoval jsem pořád koukal po cyklokrosu, tak dneska jsem si udělal radost s novou módou gravel kola:) Letí to teda parádně a co mám největší radost, v XL to není taková koza jako většina ostatních:) a jasný, je to obyč čína, ale na to moje mrdání:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 @bradda to je krasavec. Ta teckovana cast ramu- to je nejaka folie nebo se v s-works vyblbli pri lakovani? Mas moc navolno tu podsedlovou brasnu a vubec asi moc velkou. Zaprve ti to upnuti k sedlovce osoupe kluzny povrch, ale hlavne nemuzes poradne sedlovku zasouvat a pritom zase vyrobis sramy. A az to jednou vahou sesednes az dolu a zadni stavba se zanori, tak hrozi, ze ti ta brasna pujde az na gumu a to nedopadne dobre. uz nemas misto ve swatu? Na takhle veselym kole jsou brasny spis nebezpecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Bajkeři, jdu si pro radu. Vybírám teleskopickou sedlovku a vůbec nevím, po jaké značce sáhnout. Nechci na to úplně vykrvácet, ale ani vybrat zgrarb. Zdvih musím změřit, ale počítám, že do 170 mm by mělo bohatě stačit, možná i míň. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Modrá hvězda Dobřany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 před 4 hodinami, skalis napsal: Bajkeři, jdu si pro radu. Vybírám teleskopickou sedlovku a vůbec nevím, po jaké značce sáhnout. Nechci na to úplně vykrvácet, ale ani vybrat zgrarb. Zdvih musím změřit, ale počítám, že do 170 mm by mělo bohatě stačit, možná i míň. Díky. Já jí měl a použil za 6 let tak 5x, a sralo se to, takže když už byla oprava drahá, tak sem dal obyč a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 před 2 hodinami, Moty napsal: Já jí měl a použil za 6 let tak 5x, a sralo se to, takže když už byla oprava drahá, tak sem dal obyč a je to Co jsi použil za šest let tak 5x, teleskopickou sedlovku? Používám klidně dvacetkrát za vyjížďku a X Fusion a SDG úplně bezproblémová záležitost z těch cenově dostupných.... Doporučený servis jsem dělal u X Fusion za šest let jednou v hodnotě 1200,- Kč. Nebál bych se toho, a je to fantastická záležitost, pokud plánuješ trochu terén. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 (upraveno) před 16 hodinami, maama napsal: @bradda to je krasavec. Ta teckovana cast ramu- to je nejaka folie nebo se v s-works vyblbli pri lakovani? Mas moc navolno tu podsedlovou brasnu a vubec asi moc velkou. Zaprve ti to upnuti k sedlovce osoupe kluzny povrch, ale hlavne nemuzes poradne sedlovku zasouvat a pritom zase vyrobis sramy. A az to jednou vahou sesednes az dolu a zadni stavba se zanori, tak hrozi, ze ti ta brasna pujde az na gumu a to nedopadne dobre. uz nemas misto ve swatu? Na takhle veselym kole jsou brasny spis nebezpecny. Díky. Takhle je to jiz z fabriky. Ad. podsedlovka - normalne ji vubec nepouzivam, protoze na trailech ji mam uplne zatazenou, ale decka vcera narychlo rekli, ze chteji jet na vylet, tak jsem do toho hodil jenom svacinu abych netahal batoh Upraveno 9. června 2024 uživatelem bradda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Dneska bylo krásně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se