Kid_A Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 17 hodinami, kral083 napsal: Děkujeme za motoristickou vložku a teď zpátky k jednostopemu pohybu vlastním přičinění O víkendu jsme zasvětili pětiletého juniora do tajů bikepackingu. V pátek odpoledne z Veselí a v neděli v poledne do Suchdola. Celkem 90km a nepřeberně zážitků. Naprosto uzasny 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna (upraveno) Keď toto nie je gravel paradise, tak už fakt.neviem, čo iné by mohlo... Upraveno 26. srpna uživatelem wawrik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Neser:) Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 2 hodinami, wawrik napsal: Keď toto nie je gravel paradise, tak už fakt.neviem, čo iné by mohlo... Maxxis Rambler dostane poradne do tela:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna @Miceyurčitě tam fouká jak prase a tady dělá machry jak je to super @wawrik ne vážně,je to nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna To je jasný, že to tam stojí za picu.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 2 hodinami, kral083 napsal: @Miceyurčitě tam fouká jak prase a tady dělá machry jak je to super Očakávaj telefonát od môjho právnika. Chceš mi položiť biznis? Vážne - my, poučení,už plánujeme trasy podľa vetra. Tento zjazd a ďalšie kopce boli zadarmo s vetrom v chrbte. Inak som išiel po trase tohtoročného The Rift - gravelového preteku, čo organizujú fešáci z Laufu (tento rok mali 1000 ľudí, vybookovali všetko ubytovanie až po Reykjavík ). Parádne panorámy aj cesty, občas som mal dojem, že by sa tam dalo ísť snáď aj na skejte (a ja som sa doteraz bál ísť do tej oblasti Land Cruiserom ) ... Klobúk dole pred tými ľuďmi - všetko, čo okolo gravelov robia, robia správne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna To je fakt nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna V 26. 8. 2024 v 12:09, Kid_A napsal: Dlouhy strane (vypustene) Vypuštěný by to mohl klidně sloužit jako velodrom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna V sobotu jsem se motal kolem Kyjova. Po 6-ti km mě trefila ve sjezdu včela do kolena a zapomněla si tam žihadlo. Než jsem se dohrabal po dalších 58-mi km domů, myslel jsem, že chcípnu. Ale život ohražující to nebylo. Večer ve 21:00 jsem šel synovi na oslavu dvacetin a zavíral jsem to s ním v 04:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna "Hele, dej si to kolo raději dovnitř, tady si kámo v Nuslích". Čep&Pec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Před hodinou, libor2002 napsal: Vypuštěný by to mohl klidně sloužit jako velodrom A s tou nadmorskou vyskou 1345m by se tam jezdily skvely casy ve stihacce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Paráda dnes, konečně se oteplilo, už jsem hledal kulicha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Nedalo mi to, vrátil som sa do toho gravelového raja. Pozorným skúmaním sa zistilo, že prvá odbočka vľavo vedie rovno do gravelového pekla - všetko syčalo, smrdelo, všade plná prdel prudkých a nie úplne krátkych výjazdov, obsidiánovej drte zo zvetraných vyvrenín, a hlavne množstvo skur... kok... hlbokých a širokých brodov. No stálo to za každú kvapku potu. Ak by sa niekto rozhodol trepať gravel na Island, dôrazne odporúčam - okruh okolo Raðfossafjallu, so zachádzkou do termálnej oblasti Hrafntinnusker a (už pár rokov prepadnutej) ľadovej jaskyni Íshellir. 60 km, ±1550 m. Už som ticho. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 13 hodinami, wawrik napsal: Nedalo mi to, vrátil som sa do toho gravelového raja. Pozorným skúmaním sa zistilo, že prvá odbočka vľavo vedie rovno do gravelového pekla - všetko syčalo, smrdelo, všade plná prdel prudkých a nie úplne krátkych výjazdov, obsidiánovej drte zo zvetraných vyvrenín, a hlavne množstvo skur... kok... hlbokých a širokých brodov. No stálo to za každú kvapku potu. Ak by sa niekto rozhodol trepať gravel na Island, dôrazne odporúčam - okruh okolo Raðfossafjallu, so zachádzkou do termálnej oblasti Hrafntinnusker a (už pár rokov prepadnutej) ľadovej jaskyni Íshellir. 60 km, ±1550 m. Už som ticho. Ty fotky jsou opravdu úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Jako je to pecka a nádhera vo tom žádná, ale hodit tam někde držku a zlomit si třeba nohu bych uplně nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna V 21. 8. 2024 v 11:26, Beet napsal: Tak jsem ho objednal. A těším se na něho, jako by mělo být moje. Už dorazil Šemík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Už dorazil před týdnem a hned jsme to byli projet. Nadšení veliké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 3 hodinami, Beet napsal: Už dorazil před týdnem a hned jsme to byli projet. Nadšení veliké. Jak jsem začá číst tak jsem čekal: Už dorazil pred tydnem a jeste z toho neslezl. ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 7 hodinami, Beet napsal: Už dorazil před týdnem a hned jsme to byli projet. Nadšení veliké. Paráda, hlavně že je happy, ta barva je fajnová Já se dnes s Norkem rozhodl bloudit a je to jedním slovem parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se