African Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) Dneska pěkně z rána a jen podle navigace, na Verticaly tedy nemůžu zatím říct křivého slova No a Norek? Traktor jako sviňa, začínám ho mít po létě tedy mega rád Upraveno 1. září uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Dneska bylo vedro a foukalo do ksichtu. Z Coca-Coly přecházím na Royal Crown. Nevěděl jsem, že je slazený třtinovým cukrem - to je příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) V Polabí zas tak nefoukalo, přesto mi na posledních 30km došla nádrž a trochu sem zatrpěl. Upraveno 1. září uživatelem kral083 Pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Zdarec, žena si žádá nějaký základní cyclocomputer. Zadání: snadná instalace (pro mě ;-), dále uživatelská jednoduchost a vstřícnost a konečně velmi dobrá a konstrastní čitelnost. Bezdrát, jinak jen základní funkce. Rozhodně není v plánu jakákoli synchronizace s mobilem či přenášení dat do kompu. Nějaká Sigma? Jako alternativa pak snad jedině tohle: https://www.mall.cz/tachometry/lezyne-macro-easy-black-d což malinko odporuje zadání, ale dá se to užívat v základním módu a co jsem koukal na videa, tak mi to přijde uživatelsky v pododě a ten GPS modul se mi celkem zamlouvá. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Přání ženy nadevše, ale co tak nějaké chytré hodinky s GPS, ty to plně nahradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 4 minutami, vzduch napsal: Přání ženy nadevše, ale co tak nějaké chytré hodinky s GPS, ty to plně nahradí. Díky, ale to ne, na to nejsme ani jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Před hodinou, warann napsal: Zdarec, žena si žádá nějaký základní cyclocomputer. Zadání: snadná instalace (pro mě ;-), dále uživatelská jednoduchost a vstřícnost a konečně velmi dobrá a konstrastní čitelnost. Bezdrát, jinak jen základní funkce. Rozhodně není v plánu jakákoli synchronizace s mobilem či přenášení dat do kompu. Nějaká Sigma? Jako alternativa pak snad jedině tohle: https://www.mall.cz/tachometry/lezyne-macro-easy-black-d což malinko odporuje zadání, ale dá se to užívat v základním módu a co jsem koukal na videa, tak mi to přijde uživatelsky v pododě a ten GPS modul se mi celkem zamlouvá. Díkes. Tenhle máme oba s klukem a je super, perfektně drží, luxusní čitelnost za každého počasí, základní funkce https://www.axit.cz/d206626_cateye_padrone_pa100w-of100/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Rozhodl jsem se, že konec prázdnin bych si mohl osladit koupí nové silničky. Už jsem měl vybraného Canyona Endurace CFR WRL (Campa Super Record a hlavně kola Bora Ultra mi přišly boží), ale někdo mi poslední exemplář v mé velikosti vzal rychleji. Teď jsem tak trochu v loji, protože když už hodlám vydat těch cca 150 tisíc, rád bych za to dostal něco podobného, zvlášť když má být ten cyklistický business v takové krizi Rád bych něco lehkého (cca do 8 kil, ať si alespoň nepohorším proti současnému), s volnější ergonomií (nemusí být ani moc aero), s průchodností plášťů alespoň 35 mm, se silniční sadou (ne gravel), na výšku jezdce 182 cm. Pokud byste měli nějaké tipy na konkrétní kola, budu za ně moc vděčný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 20 minutami, African napsal: Tenhle máme oba s klukem a je super, perfektně drží, luxusní čitelnost za každého počasí, základní funkce https://www.axit.cz/d206626_cateye_padrone_pa100w-of100/ Ok, díkes, to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září dnes Lány a okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září V sobotu Bílé Karpaty. Při návratu k autu ve Skalici jsem projížděl kolem dvou malých cigánů a jeden "píííčo Sagan". No tak úplně to netrefil, ale poznal cyklistu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září To já jel kdysi z Telgártu na Královu holu. Když jsem se ptal v obchodě kudy cesta, tak mi prodavačka s údivem odpověděla:" Teraz, na noc?", a to bylo okolo druhé polední. Pak jsem projížděl cigánskou osadou a za mnou se rozběhla skupinka cigáňat s pokřikem:"Do toho, do toho!". Měl jsem z toho radost, ale raději jsem zrychlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Dlouhé stráně jsou na suchu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Vilimek Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září V 2. 9. 2024 v 14:26, Bobisek napsal: Rozhodl jsem se, že konec prázdnin bych si mohl osladit koupí nové silničky. Už jsem měl vybraného Canyona Endurace CFR WRL (Campa Super Record a hlavně kola Bora Ultra mi přišly boží), ale někdo mi poslední exemplář v mé velikosti vzal rychleji. Teď jsem tak trochu v loji, protože když už hodlám vydat těch cca 150 tisíc, rád bych za to dostal něco podobného, zvlášť když má být ten cyklistický business v takové krizi Rád bych něco lehkého (cca do 8 kil, ať si alespoň nepohorším proti současnému), s volnější ergonomií (nemusí být ani moc aero), s průchodností plášťů alespoň 35 mm, se silniční sadou (ne gravel), na výšku jezdce 182 cm. Pokud byste měli nějaké tipy na konkrétní kola, budu za ně moc vděčný. V těchto dnech dostávají dealeři Cube nová kola. Agree na Duře s karbonovými koly Newmen a integrovaným kokpitem vychází na 130 tisíc, neskutečné.. Na živo vypadá úžasně. Kola by měla být zveřejněná a dostupná ve čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 4 hodinami, Robertilos napsal: V těchto dnech dostávají dealeři Cube nová kola. Agree na Duře s karbonovými koly Newmen a integrovaným kokpitem vychází na 130 tisíc, neskutečné.. Na živo vypadá úžasně. Kola by měla být zveřejněná a dostupná ve čtvrtek. Díky za tip, Cube by mě upřímně nenapadlo, ale čistě dle popisu vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září V lese je fajn i v těch zkur... vedrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září (upraveno) Sobotní trip "tři hrady" - Bezděz, Houska, Kokořín - zakončený v pivovaru Lobeč... Na Kokořínsku je tak krásně. Upraveno 3. září uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se