kral083 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna @kudrnac je to tak. Jeden 0,7L bidon na pití a v druhém nářadí, pumpička, duše, zámek, blikačka. Jsme v Čechách, takže i na +100km švihy stačí jeden bidon a to piju hodně. I v horkých dnech je vždycky kde vodu doplnit/dokoupit.
tm80 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna (upraveno) Gravel za mě dobrý. Co nesjedu, dojdu po vlastních Upraveno 27. srpna uživatelem tm80 2 1
Kid_A Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna V 24. 8. 2025 v 13:30, Jarett napsal: Na železníku steel is real 2
moco Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) Větrání Upraveno 30. srpna uživatelem moco 1
KFL Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Bando, kde v Pze najdu prodejnu kol, kde maj takovej ten “simulator”, na kterej si clovek sedne, oni ho zmeri, promeri a navrhnou kolo podle postavy? Nekdo mi rikal neco o krame kolem Synkace (Visek?), ale budu rad za jakejkoli tip. Ptam se pro kamarada.. jako fakt. Dik.
Z. Paul Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Před hodinou, KFL napsal: Bando, kde v Pze najdu prodejnu kol, kde maj takovej ten “simulator”, na kterej si clovek sedne, oni ho zmeri, promeri a navrhnou kolo podle postavy? Nekdo mi rikal neco o krame kolem Synkace (Visek?), ale budu rad za jakejkoli tip. Ptam se pro kamarada.. jako fakt. Dik. Já byl u Honzy Dubce na bike fittingu (www.gurufit.cz). Má to v spodní části bike prodejny (LBS sport) na Praze 7. 1
WATCHES Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna @KFLTaky jsem byl u Honzy Dubce aka kuře. Ta služba se jmenuje bike finder (já za ni platil 1500,- Kč, nyní stojí 2500,- Kč). Má v počítači snad všechny značky, modely a velikosti kol. Ty jen šlapeš, díváš se na obrazovku a samo se pod Tebou kolo mění dle požadované značky a velikosti. Je to tak na cca hodinu, zapne Ti ventilátor, ale stejně budeš propocený durch. 1
redd Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září @kopis Pršelo mi první noc, takže cajk. Pak pár drobných kapek po cestě. Velký bouřky byly, až když jsem spal v cílové destinaci pod střechnou.
African Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Dnes rodinný švih...ta naše princezna vydrží hodiny a hodiny tančit, ale dostat ji na kolo to je vždycky keců 3 1 1
Jumbo Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Výjezd a odpočinek s manželkou. Nechtěla stejnou rychlovku jako posledně 30km, tak dostala modifikaci na 50km. 1 1
peter48 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Moje tri lásky z mladosti žena Silvia , dcérka Sandy a Favorit F1 + komponenty Campagnolo Record / fotka z r. 1983/ PS. bike mam dodnes 8 1
skalis Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Super fotka. Ja jsem nasadil hipstersky blatniky, tak muze zacit chcat. 2 1
horal Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) Jaké s sebou vozíte nářadí na MTB HT? Rád bych si pořídil něco nového co by se vyplatilo - kvalita / cena. Upraveno 11. září uživatelem horal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se