Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@kudrnac je to tak. Jeden 0,7L bidon na pití a v druhém nářadí, pumpička, duše, zámek, blikačka.

Jsme v Čechách, takže i na +100km švihy stačí jeden bidon a to piju hodně. I v horkých dnech je vždycky kde vodu doplnit/dokoupit.

Odesláno

Bando, kde v Pze najdu prodejnu kol, kde maj takovej ten “simulator”, na kterej si clovek sedne, oni ho zmeri, promeri a navrhnou kolo podle postavy?

Nekdo mi rikal neco o krame kolem Synkace (Visek?), ale budu rad za jakejkoli tip. Ptam se pro kamarada.. jako fakt. Dik.

Odesláno
Před hodinou, KFL napsal:

Bando, kde v Pze najdu prodejnu kol, kde maj takovej ten “simulator”, na kterej si clovek sedne, oni ho zmeri, promeri a navrhnou kolo podle postavy?

Nekdo mi rikal neco o krame kolem Synkace (Visek?), ale budu rad za jakejkoli tip. Ptam se pro kamarada.. jako fakt. Dik.

Já byl u Honzy Dubce na bike fittingu (www.gurufit.cz). Má to v spodní části bike prodejny (LBS sport) na Praze 7.

• Like 1
Odesláno

@KFLTaky jsem byl u Honzy Dubce aka kuře. Ta služba se jmenuje bike finder (já za ni platil 1500,- Kč, nyní stojí 2500,- Kč). Má v počítači snad všechny značky, modely a velikosti kol. Ty jen šlapeš, díváš se na obrazovku a samo se pod Tebou kolo mění dle požadované značky a velikosti. Je to tak na cca hodinu, zapne Ti ventilátor, ale stejně budeš propocený durch. 

• Like 1
Odesláno

@kopis Pršelo mi první noc, takže cajk. Pak pár drobných kapek po cestě. Velký bouřky byly, až když jsem spal v cílové destinaci pod střechnou.

Odesláno

Dnes rodinný švih...ta naše princezna vydrží hodiny a hodiny tančit, ale dostat ji na kolo to je vždycky keců 😅

20250907_122957861~2.JPG

• Like 3
  • Díky 1
  • Haha 1
Odesláno

Moje tri lásky z mladosti žena Silvia , dcérka Sandy a Favorit F1 + komponenty Campagnolo Record  / fotka z r. 1983/   PS. bike mam dodnes

camp.IMG_6648vv.JPG

• Like 8
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jaké s sebou vozíte nářadí na MTB HT?

Rád bych si pořídil něco nového co by se vyplatilo - kvalita / cena.

Upraveno uživatelem horal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...