Prochy68 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tak na tuhle knizku jsem uplne zapomnel, taky byla ma oblibena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Dva divoši - to už by asi nešlo vydat - rasizmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 a kourili startky a marskyNejdříve stébla obilí až pak na stavbě u tety marsky od zedníků.Ale táta vypráví často historku jak pásli jako kluci krávy a nějaký děda jim řekl, že je naučí kouřit fajfku, když mu pohlídají kozy. Pak jim do tabáku dál nastrouhané kopyta a všichni blili celou noc ani do školy nešli. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 tak pro zlepšení nálady stačí někdy vyjít na ulici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Děkuju za připomenutí Dvou divochů. Četl jsem jí x krát a vždycky mě tam rozbíjela pasáž, kdy se zastal tý babky u který "obědval". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Jo, Dva divoši, to byla dobrá četba ... jen teda nemám paperback, ale tvrdý zelený desky. Já zas měl oblíbenou frázi "Měli bysme si pořídit psa, nebo nám někdo ukradne zuby z huby a my to poznáme až se vrátí pro dásně." (asi to není přesná citace, ale takhle si to pamatuju). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Taky mám zelenou vázanou verzi. Super knížka. Dík za připomenutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Jó to byly časy, tuhle knížku jsem taky mohl, taky si pamatuju to "oranžové vydání". Zajímavé že nad spolužákama ujíždějícíma na "májovkách" jsem si už tehdy klepal na čelo, že je to (proti Verneovkám, které jsem měl sjeté komplet snad od druhé třídy) jak naivní pionýrská agitka... Upraveno 27. října 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Jó to byly časy, tuhle knížku jsem taky mohl. Zajímavé že nad spolužákama ujíždějícíma na "májovkách" jsem si už tehdy klepal na čelo, že je to (proti Verneovkám, které jsem měl sjeté komplet) jak naivní pionýrská agitka... Jj měl jsem to podobně. Mayovky jsem taky nemusel. Spíš takový ty "reálnější" příběhy. A pak jsem v knihovně objevil nějakou knížku, ve které byly celkem dobře popsané a nakreslené indiánské zbraně. To jsem hned doma rozjel výrobu. Naši vyšilovali, že si něco udělám, ale naštěstí to odneslo jen nějaké tátovo nářadí. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Uz to psal Hasna ze bylo i zelene paperbackove vydani, ja mam ale tohle Tuhle knihu jsem tak moc toužil mít, že jsem zvažoval, že ji jako ztratím a nevrátím do knihovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Skvela knizkaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 2 hodinami, potapec napsal: Taky mám zelenou vázanou verzi. Super knížka. Dík za připomenutí. Když jsem ji četl, tak jsem potom obcházel JZD, okukoval krávy a přemýšlel, jestli by jejich kůže mohla nahradit bizoní kůži na pravé indiánské oblečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Mayovky mám doteď skoro všechny, verneovky jsem začal číst o dost později. A Dva divochy mám v zelených deskách. Jo to byla doba :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Tohle byla teké pecka. a úplně největší poklad Zálesácká dovednost, sesmolil Lubka Školoud viz. http://udolikacerov.cz/o-kacerove/vyznamne-osobnosti/lubomir-skoloud/ Upraveno 27. října 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Ještě si vzpomínám na oblíbenou knížku Na vlnách odvahy a dobrodružství od Otakara Batličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 To bylo super. Pro mě asi nejdobrodružnější knížka evr byla Podivuhodné příběhy a dobrodružství Jana Kornela, tvl tam bylo všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Mě dnes potěšil balíček od Jeronima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 A kdo si vzpomene na Vzpouru na lodi Primator Dittrich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Bohatýrská trilogie : I vztyčil se v celé své výši Šumichrást Malbohán a strašným hlasem odpověděl : ,,GOWNO! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se