Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dcera odmaturovala a dokonce s vyznamenáním! Super! Jedna starost opět za námi! autoškolu už má taky za sebou a dokonce i jezdí, ani se moc nebojí! Jo já sem potěšen , ba i šťasten….. 

• Like 2
  • Dát hlas 7
Odesláno
V 17. 5. 2025 v 13:15, FantasticFabio napsal:

Nevim jestli je to potěšující, nebo smutnící? 
Nemci neznaj “ Kozu”  Zkusil sem to na jednoho, odpověd byla jen : Bitte?  Já jako že nic, jen sem mu chtěl oznámit , že má pěkny Traumuhr - Bundeschrono! On jakože jaja , že jsou od Onkela kerej byl v Bundeswehru, Tak mu je pak věnoval , že jsou friš general überholt, a žetobylo extrateuer. Teď že je jako gern nosí.atak dále…. Tak sem mu popřál hezkej den. Jo a byl to Arctos s 5100.na bundpásku.Tak sem to i říkal doma manželce, sem se chlubil a tak…. Vona na to:  sis je měl vyfotit! Já jí řek:no to mi říkáš až teď?! Vona zase: nojo vám mladejm aby čovek furt radil! 

Poučení zní: šířit kozu za hranice všedních dní! 

a vyslovovals jako "kotsa", nebo "koza"??

Další slovo, které dáme světu po robotovi, pistoli a "smatsak"

image.png.693ed16363197b2347dad59ccfa31de4.png

• Haha 1
Odesláno
před 33 minutami, vanderB. napsal:

a vyslovovals jako "kotsa", nebo "koza"??

Další slovo, které dáme světu po robotovi, pistoli a "smatsak"

image.png.693ed16363197b2347dad59ccfa31de4.png

Nene, koza je jen jedna✌️žádný die Ziege! Prostě “ k o z a”  ! No nic nebyl náš😁😁😁😁😁😁😁😁

• Haha 1
Odesláno
V 22. 5. 2025 v 7:28, Igicz napsal:

Dneska, snad poprvé po sto letech, se mi setkalo datum na hodinkách s datem v kalendáři😄

To prostě baterky někdy dělaj…..

Odesláno

Dnes ráno v 6:27 mne potěšil @Josef01 tím, že na jiném diskuzním fóru nakoupil díly na stavbu malého interferometru. To je taková paráda, že to nebudu "muset" montovat já .... 🙂

• Like 1
Odesláno

Holka dovezla z baletní mezinárodní soutěže bronz 👍 Chudák teď leží a ledujeme, kotníky dostali zabrat, ale je výborná, vlastně celý jejich tým 🤩

20250524_113017153~2.JPG

• Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 51 minutami, African napsal:

Holka dovezla z baletní mezinárodní soutěže bronz 👍 Chudák teď leží a ledujeme, kotníky dostali zabrat, ale je výborná, vlastně celý jejich tým 🤩

Zbožňuju, když jsou děti lepší než já. V čemkoliv. Florbal, škola, koně… Dojímá mě to. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Potěšilo mě, že jsem směnil s klukem prakticky nový UNIONy za láhev vodky.

Já měl radost, on měl radost a ve finále lepší než to tu smažit měsíc za třicet a odpovídat na píčoviny.

krásnej den :D

IMG_1572.JPG

• Like 1
  • Haha 3
Odesláno
V 24. 5. 2025 v 15:42, YPO napsal:

Potěšilo mě, že jsem směnil s klukem prakticky nový UNIONy za láhev vodky.

Já měl radost, on měl radost a ve finále lepší než to tu smažit měsíc za třicet a odpovídat na píčoviny.

krásnej den :D

IMG_1572.JPG

Příště napiš voe...ti dám dvě flašky Pražský 

Odesláno
V 25. 5. 2025 v 17:10, papun napsal:

Taková odvrácená strana automatu na kondomy 😁. Viděl jsem už ledas co, ale toto ještě teda ne.

IMG_20250525_162514653_HDR.jpg

To je sqělá věc !!! Jen by mi zajímalo kudy to leze ven? To by mohlo být u každého místa odpočinku✌️

Odesláno

No asi dole jak je ten šedý čtverec. I cenově v pohodě. Podle mě to někdo dávno vymyslel. V rámci jednoduchosti pouze na 20 Kč s jednotnou cenou. A teď to nejde zdrazit 😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...