Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
2 hours ago, p3k said:

pište se do pořadníku:

1. bluman (nejake Seika mam)

• Haha 1
Odesláno
před 13 minutami, bluman napsal:

1. bluman (nejake Seika mam)

Každej jen jedny , aby se dostalo na všechny….. když tam každej vytáhne troje, už by mohla paní ztratit sílu ….energii a nedej bože zájem ! Třeba tam pracuje i její hezčí sestra?🤣 nedej bože babi 🙈

Odesláno

Možná pro vás mám novinku, ale baby nejsou jen v Lublaní, možná nemusíte tak daleko 😄

• Haha 3
Odesláno
před 11 hodinami, Prochy68 napsal:

Možná pro vás mám novinku, ale baby nejsou jen v Lublaní, možná nemusíte tak daleko 😄

No a chtěli by vidět, ohmatat a tak…. naše Seika ?  Pak je zase v pořádku vrátit ….. nerad bych měl stržený pérko🤣

• Haha 3
Odesláno

Včerejší návštěva váženého člena @Xenomorfus u mne doma. Dostalo se mu maximální možné péče i s nabídkou spaní, kterou s díky odmítl. Udělalo mi to velkou radost a kdykoliv rád znovu!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 14
  • Dát hlas 4
Odesláno

Dnešní vyšetření manzelky- kolonoskopie na Kladne a ihned hospitalizace v nemocnici Melnik. Zní to hrozně, ale naprosto profi jednání a příjemné ( výsledky na zánět naprd, ale už se ví, co to tedy je a léčit to umí ). Úplně cumim. Už snad bude jenom líp. 

• Like 17
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 20 hodinami, Frostie napsal:

Včerejší návštěva váženého člena @Xenomorfus u mne doma. Dostalo se mu maximální možné péče i s nabídkou spaní, kterou s díky odmítl. Udělalo mi to velkou radost a kdykoliv rád znovu!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ja mnohokrat dekuji za perfektni peci a skvele jidlo! Moc rad sem Te navstivil a snad zase dorazim. 

• Like 4
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jsem rád Xeno, že se najdou členové, kteří rádi přijedou, když vidí, že na druhé straně je ta doprava obtížná.Potešilo,diky

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, Harwey napsal:

@kuncák7 drzime palce, nech je pani cim skor v poriadku

Děkuju. Zrovna z tyhle komunity ona moc přátel nemá🤣, není moc ráda, že tu jsem 😀 a že občas něco koupím či že někdo kvůli hodinkam přijede 🤣🤣🤣.  Je to jen občas 🤣 ( dnes je jí podstatně líp, už uděluje na dálku pokyny ). 

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dnes mě potěšila jedna milosrdná lež. Jel jsem za manželkou do nemocnice a na ruce neprezul. Tak jsem hodinky sundal, okamžitě si všimla, že na ruce nemám nic, tak jsem zalhal a řekl, že jsem zapomnel hodinky doma (měl jsem jeden z nových kousků, ale proč ji ještě pritizit ). Není ji opravdu dobře, protože se dal neptala. Pro mě to byla ta nejdelší hodina a půl, už to bez hodinek na ruce nedávám. Mám doma stejně poklad.

• Dát hlas 2
Odesláno

Opravil jsem ledničku😁. Sice když zdechla, což bylo při té první vlně veder, tak jsem pod tlakem obratem koupil novou, protože servis mi řekl, že umřela elektronika a díl stojí 7.000,- plus práce. Lednice měla 15 let, takže těžce nerentabilní. 

Jak byl čas, tak jsem googlil a zjistil, že tam odchází silová část. Po rozebrání jsem identifikoval prasklý odpor a čip. A vše i ze zkušeností internetu nasvědčovalo tomu, že když to vyměním, tak to bude cajk. 

Součástky mě stálý 49,- a práce asi 15 mimut. Když se po namontování zase rozsvítila a začala bručet, tak jsem měl velkou radost.

Škoda, že dneska už v podstatě nejsou opraváři, ale mění se maximálně modul za modul. Mraky věci by se dalo oživit.

• Like 4
  • Díky 1
  • Dát hlas 15
Odesláno

Mě těší každé nové ráno a pohled z okna bytu při kávě na tu krásnou přírodu. Za ta léta  pozoruji, jak to všechno roste a krásní. Zdraví slouží výborně, je práce a mám kde bydlet. Víc k radosti a životu nepotřebuji. 

• Like 3
  • Dát hlas 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...