African Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 před 5 minutami, Pavelpu27 napsal: Dnes se moje dcera (úplně vpravo) stala mystriní republiky v teamgymu (sportovní gymnastika družstev). Jsem pyšnej fotr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Super... pyšný otec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Gratulace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Klobouček všem co v tom mají prsty. Počet lidí, kteří u nás zemřeli na mrtvici. 1995 - 18 000 2018 - méně než 8 000 zdroj:https://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/s-mrtvici-se-vloni-lecilo-o-13-mene-klientu-vzp-nez-pred-5-lety-diky-moderni-lecbe-mohou-byt-jeji-nasledky-mirnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Ze jsem po pulhodinovym hledani a zbytecny ceste do prace nasel ve svem zalohovanem bordelu recovery key pro bitlocker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 5 hodinami, horal napsal: Klobouček všem co v tom mají prsty. Počet lidí, kteří u nás zemřeli na mrtvici. 1995 - 18 000 2018 - méně než 8 000 zdroj:https://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/s-mrtvici-se-vloni-lecilo-o-13-mene-klientu-vzp-nez-pred-5-lety-diky-moderni-lecbe-mohou-byt-jeji-nasledky-mirnejsi Tak hlavně v poklesů asi bývalý ministr Julinek, který taky mimo jiné zavedl platby u lékaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 A jak kazdy doktor potvrdi, byla to dobra vec. Vyfiltrovala ty, kteri brali doktora jako spolecnskou navstevu a dala doktorum vic casu se venovat tem, kteri to skutecne potrebovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) Každý rok pri změně času mě těší moderní strojky Omega s nezávisle štelovatelnou hodinovou ručkou to je tak bezvadná fce Upraveno 31. října 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 abych si srovnal čakry (po 2 nesmyslnejch příspěvků do vlákna “naštvalo”) - v pátek super párty po delší době se sousedama. Kvůli po půlnoci, ani nevím proč, navrhnu (já? Možná jinej trotl) ať se jdeme vykoupat do jezera. A soused na to hned naskočil. To mě potěšilo, že ještě dokážu navrhnout kravinu a zrealizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Že se mi doma úspěšně přeřídily všechny DCF77 řízené hodiny a hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 V 5. 10. 2021 v 19:01, JoyStick napsal: Já jsem svojí sbírku asi 80 starých mobilů před pár lety daroval na charitu. Jeden ústav zaměstnává své chovance rozebíráním elektroniky a extrakcí drahých kovů atd, recyklací zbytku a podobně. Bolelo to, ale ta noblesní myšlenka mě přesvědčila Ahoj, co je to prosím za ústav?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 V 13. 9. 2021 v 7:46, Irwinek napsal: Cesta do práce na kole A do práce bych já na tomhle, už nikdy nepřijel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 V 6. 8. 2021 v 22:09, mAra_ napsal: Pití u dědy... Je mu 87, ale pořád to má tu správnou úroveň... Dědovi přeju pevné zdraví ! v jeho věku bych chtěl tohle dokázat taky..!! je to frajer klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Mladý po všelijakých (detských) medailách v kolektívnych športoch konečne získal svoj prvý „Piston Cup“! Olé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Tak to jen z povzdálí obdivuju. V šachách jsem opravdu velmi, ale velmi špatnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 V 31. 10. 2021 v 20:04, wawrik napsal: Mladý po všelijakých (detských) medailách v kolektívnych športoch konečne získal svoj prvý „Piston Cup“! Olé! Gratuluju, ten první je vždy ten nejceněnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Po dlouhé době se zas na legalploše objevil pěkný obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Dnes na vyčištění hlavy- vozík a ruční pilka, k tomu síla cca čtvrt koňské síly a hurá do lesa. Mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 V 31. 10. 2021 v 20:04, wawrik napsal: Mladý po všelijakých (detských) medailách v kolektívnych športoch konečne získal svoj prvý „Piston Cup“! Olé! Gratuluji ! Jako malej jsem chodil do sachovyho krouzku. Nikam jsem to nedotahl, ale laska k te hre mi zustala a dodnes hraju (proti strojum) nekolikrat tydne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes na vyčištění hlavy- vozík a ruční pilka, k tomu síla cca čtvrt koňské síly a hurá do lesa. Mě to baví Tak hlavně, že už máš babu na skládání. To už by nemuselo hned spadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se