Tobi Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 6 hodinami, Zmizík napsal: Todle všechno sou píčoviny, kvůli kterejm nás ženský nenáviděj. Zlatý slova-měl bys bejt nejvyšší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Včera jsem využil volného víkendu a rozumného podzimního počasí bez deště a udělal si sólo projížďku po silničkách v okolí. Relax a balzám na duši:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Nejdřív tady brecim, jak me hodinky nebaví a že potrebuju restart a pak si vystavím nove přírůstky z minulého týdne a je mi fajn :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ty si za tejden pořídil čtvery hodinky??? Z toho dvoje vyloženě "lepší"??? Ti zas příště budu do statusu něco psát, to jsou pak rady jak mrtvýmu zimník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Už včera. Smontovaný skříně v ložnici, po kterejch žena už dlouho toužila. Piánko jsem tomu dal den a pul, stejně bylo venku hnusně. Radost ženy ... k nezaplacení, na všechno ostatní je tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Nejdřív tady brecim, jak me hodinky nebaví a že potrebuju restart a pak si vystavím nove přírůstky z minulého týdne a je mi fajn :-))). Ty se prostě nenaučíš fotit....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 To dělá schválně. To je image :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Opravdu je to 10 let a žádná změna? Nejde mi to, no. A tu image bych měl rád jinou :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 32 minutami, kuncák7 napsal: Opravdu je to 10 let a žádná změna? Nejde mi to, no. A tu image bych měl rád jinou :-)) Jen tak dál,jen se nestyď Marťas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Náhodou, dneska je umění vyfotit spíš takhle rozmazanou fotku než ostrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Lžíce sádla na objektiv a je to Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Mozem dalej ustajnovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 V 29. 9. 2020 v 15:57, bandicoot napsal: Ty si za tejden pořídil čtvery hodinky??? Z toho dvoje vyloženě "lepší"??? Ti zas příště budu do statusu něco psát, to jsou pak rady jak mrtvýmu zimník Martinovi nemá cenu psát. On se umí sám velice rychle restartovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 před 3 hodinami, Gombo napsal: Mozem dalej ustajnovat Nějaká sleva někde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Ani ne. Skorej akutna potreba. Mam takych uz 6 plnych a niekolko mensich ( po 12,10 a 6 kusov ) a potrebujem takto ustajnit aj dalsie, len uz teraz mam obavy, ze aj tychto daksich 5, bude este malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 No nebyl to peknej den, dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Teď jsem se zrovna dokoukal na reportáž z jednoho ústavu pro mentálně postižené. Opravdu mne potěšilo, že nemluvil lékař, ale jeden z chovanců. Jednu věc mi ale prosím vysvětlete: od kdy je v Průhonicích takovéto zařízení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Od 2014, sám to zmínil a navíc se mu, od té doby, dost přitěžuje.... Bohužel je to přenosné a je hodně nakažených.... A nám ostatním je z toho blbě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak super, cestovka Pantour mi právě vrátila po měsíci vymáhání peníze za neuskutečněný zájezd, viz. můj příspěvek ve vláknu "co mě nasralo" (nebo tak nějak... ) Díky patří i jednomu nejmenovaném členu fóra, který mě v té věci sám návazně oslovil a nabídl nezištnou první pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Zima prý bude drsná, tak se jde pálit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se