shaggy Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 58 minutes ago, wawrik said: A vraj sú dnes hodinky prežitok... „Novozélandského rybára zachránili po tom, čo strávil takmer 24 hodín v oceáne. Rybár pritiahol na seba pozornosť tak, že využil odrazy slnečných lúčov od svojich hodiniek. Muž bol sám na rybačke, keď v utorok spadol cez palubu, lebo sa mu pri východnom pobreží polostrova Coromandel, ktorý je súčasťou novozélandského Severného ostrova, chytila na udicu ryba plachetník. Prúdy ho odnášali preč od pobrežia a muž sa k svojej lodi nedokázal vrátiť, opísal okolnosti Hamilton. „Prežil v oceáne chladnú noc, ale bol príliš vyčerpaný na to, aby mohol plávať. Keď bol vo vode, prišiel si ho dokonca oňuchať žralok, ten potom odplával,“ dodal. V stredu popoludní traja muži na rybolove v spomínanej oblasti spozorovali neobvyklé záblesky vo vode. „Rozhodli sa to preveriť a objavili kolegu rybára, ako sa zúfalo pokúša pritiahnuť pozornosť pomocou odrazov slnka od svojich hodiniek,“ uviedol Hamilton. (tasr)“ (Zdroj.) A boli to Hamiltony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Nakonec me hodně potěšila reakce Kladna na angažmá Hudacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Nakonec me hodně potěšila reakce Kladna na angažmá Hudacka. Aspoň část kotle jestli myslíš tohle. Ale ta slavná hvězda co má 68 na dresu.....tak to bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Prochy, dyť Ty máš taky "68" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Prochy, dyť Ty máš taky "68" Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 23 minutami, geometr napsal: Prochy, dyť Ty máš taky "68" Jenže já ji nemám na dresu jakoze protest proti okupaci a zároveň nezamestnavam ruskou hnidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Od své registrace tady jsem včera překročil další hranici, je vidět, že jsem vždy vybíral pečlivě a s rozmyslem :-))) - právě jsem pokořil nákup svých tisících hodinek. Některé jsem měl i vícekrát (platí to i pro ty poslední). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Kdyh si vemeš, že téměř při každém prodeji či výmeně tratíš (pokud vím), tak to teda potěš. Ale jinak gratulace i ta fotka má tvůj standart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Od své registrace tady jsem včera překročil další hranici, je vidět, že jsem vždy vybíral pečlivě a s rozmyslem :-))) - právě jsem pokořil nákup svých tisících hodinek. Některé jsem měl i vícekrát (platí to i pro ty poslední). To jsi jako za tu éru zde měl fakt 1000 hodinek?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna To je masakr respekt chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Kuncaku parada, tak vela stastia do dalsej tisicky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Od své registrace tady jsem včera překročil další hranici, je vidět, že jsem vždy vybíral pečlivě a s rozmyslem :-))) - právě jsem pokořil nákup svých tisících hodinek. Některé jsem měl i vícekrát (platí to i pro ty poslední). I kvalita fotek pořád stejná.... smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Je otázkou, jestli Ti gratulovat, nebo vyjádřit soustrast. Každopádně je to ohromující číslo, doslova milník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Od své registrace tady jsem včera překročil další hranici, je vidět, že jsem vždy vybíral pečlivě a s rozmyslem :-))) - právě jsem pokořil nákup svých tisících hodinek. Některé jsem měl i vícekrát (platí to i pro ty poslední). To je fakt neuvěřitelný! Tak gratuluji! Každopádně to už je opravdu “nemoc” :-DSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 21 minutami, Harwey napsal: Kuncaku parada, tak vela stastia do dalsej tisicky ! před 22 minutami, Harwey napsal: Kuncaku parada, tak vela stastia do dalsej tisicky ! No jo, to se ale doma pěkně propálil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 3 hodinami, Tobi napsal: To jsi jako za tu éru zde měl fakt 1000 hodinek?. Jo, bohužel. Era některých spočívala třeba jen v rozbalení krabice, vyzkouseni na ruce,zabalení ihned na miste a poslání dalšímu zájemci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) A to sis fakt někde vedl evidenci, nebo aspoň dělal čárky na futro? Tisíc kusů bych za ty roky pochopil možná u šrotařů co točí "konvoluty", ale u karierního úředníka je to teda výkon... PS: kdyby to byla taková smršť jak píšeš, jenom v poštovném bys projel další rolády - tož bacha ať sem nezabrousí drahá Upraveno 9. ledna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 13 minutami, Radek124 napsal: A to sis fakt někde vedl evidenci, nebo aspoň dělal čárky na futro? Tisíc kusů bych za ty roky pochopil možná u šrotařů co točí "konvoluty", ale u karierního úředníka je to teda výkon... PS: kdyby to byla taková smršť jak píšeš, jenom v poštovném bys projel další rolády - tož bacha ať sem nezabrousí drahá Vedu si seznam a u některých carkuju. Kdyby to bylo jen poštovný, tak jsem v klidu, sakra často to bylo "osobní setkani" dovoz až domu. I to me bavi. Přiznám se, ze na tom nevydelavám. Jo a zmínit to doma, tak po dlouhé době tu použiji sproste slovo, to by byl průser jako blázen. Upraveno 9. ledna uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna tak to užaslý respekt a obdivný pohled. to je skoro na volné pokračování wizard-ova vývoje chronohňupa, ne ? (to není myšleno ve zlém) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 1 hodinou, nickie napsal: tak to užaslý respekt a obdivný pohled. to je skoro na volné pokračování wizard-ova vývoje chronohňupa, ne ? (to není myšleno ve zlém) To, že jsem trouba, to dávno vím. Mě to prostě baví. Wizarda znám jen virtuálně a mohu jen potvrdit, že to hňup je (nic ve zlém). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se