mAra_ Posted February 5, 2024 Report Posted February 5, 2024 před 4 hodinami, Hans Gruber napsal: Ať se máte dobře!
Americkej Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Hansi gratuluju, ať vám dělá samou radost!
vzduch Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Bez dětí je život takový prázdný, zejména ve stáří. Hlavně zdraví všem!!!
Jabko12 Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Po mnoha letech se to konečně podařilo, zatím je velikosti potápek a máme z něj/ní velikou radost. Taky gratuluji! Přeji hlavně zdraví!Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 před 16 hodinami, Hans Gruber napsal: Po mnoha letech se to konečně podařilo, zatím je velikosti potápek a máme z něj/ní velikou radost. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Též se přidávám ke gratulantům. To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu.
safi Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Též se přidávám ke gratulantům. To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. Vesničan a pracuje na magistrátu (nebo městské části?)... kam jsme to v té matičce Praze dopracovali.... @kuncák7: Velký respekt za to, že zvládáš takovou práci, já bych na to neměl..
Hans Gruber Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Též se přidávám ke gratulantům. To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. Vzhledem k tomu, že se budu stěhovat na vesnici, kde není obchod ani hospoda Tě plně chápu. Už zajíždím vesnický šatník
AdaMoss Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 11 let na Chronomagu…ten cas ale leti.
kuncák7 Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu
Kamil.K Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 "proběhne očkování psů a koček" nebo "výkup kožek( z králíků)",...připomněl jsi mi dětství na vesnici v 70. - 80. letech. Děkuji!
warann Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 @kuncák7 i na ten rozhlas si zvyknes. Ackoli kdyz u nas v prosinci hlasili, ze vetsina cest z vesnice je zatopena, tak to nechces. Ale zase treba vcera - hrne se ke mne soused, ze nekde vyklizel archiv a nasel tam 100lety vykresy k nasemu baraku . To na sidlisti nezazijes. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
gunman Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 před 41 minutami, kuncák7 napsal: Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu a už jsi byl v místní hospodě?
African Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 Před hodinou, kuncák7 napsal: Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu ...a co tě bude také hodně bavit, že sousedé o tobě budou vědět daleko víc, než víš ty sám My měli zdravotní průser v rodině minulý rok, který byl hodně na hraně, ale dali jsme to a volám ti do hospdy že zamluvím stůl a v telefonu chvíli ticho...kdo že to volá? Říkám, Afričan né vole, seš hluchej?......zase chvíli ticho a pak že prej chlapi u pivka říkali že jsem umřel a že už si na mě dali frťana
kuncák7 Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 před 1 hodinou, gunman napsal: a už jsi byl v místní hospodě? Před hodinou, African napsal: ...a co tě bude také hodně bavit, že sousedé o tobě budou vědět daleko víc, než víš ty sám My měli zdravotní průser v rodině minulý rok, který byl hodně na hraně, ale dali jsme to a volám ti do hospdy že zamluvím stůl a v telefonu chvíli ticho...kdo že to volá? Říkám, Afričan né vole, seš hluchej?......zase chvíli ticho a pak že prej chlapi u pivka říkali že jsem umřel a že už si na mě dali frťana Tady hospoda neni :-).
African Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Tady hospoda neni :-). Tak tam bych nebydlel
Kamil.K Posted February 9, 2024 Report Posted February 9, 2024 před 30 minutami, kuncák7 napsal: Tady hospoda neni :-). Jasný,...Nepijany u Prahy ...nebo Nepyjany(?)
Recommended Posts