Irwinek Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Právě teď, Micey napsal: Ale ten Breitling butik definitivne uplne zavrel protoze proto, rozprodal zbytky a slus, ne ze to docasne zatahl kvuli vladnim narizenim.. ale to je fuk:) A sakra, to mi nějak uniklo Škoda, občas jsem okukoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 11 hodinami, African napsal: Že jsem neskončil celý v mrazáku Jsem šel do Lídlu, vidím na dně mrazáku poslední balení tuňáka, tak jsem se pro něj rychle nahnul a jak jsem měl mokrý boty, tak se mi obě nohy smekli a už jsem tam letěl. Jen tak tak jsem se chytil levou rukou, ale heknul jsem tedy docela nahlas, něco jako hélp. Vedle mě manželský pár normálně vybuchnul smíchy a vydrželo jim to hodně dlouho, co jsem tak mezi regály sledoval Afri, poté, co jsem si otřel slzy z víček, musím konstatovat, že jsi prostě renesanční člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 (upraveno) V 29. 11. 2020 v 10:26, mAra_ napsal: Jsem to napsal samozřejmě blbě. Tuna a půl... Patnáct metráků... Ale mám rozumnou výmluvu... Piju. kde jsou ty časy.. Upraveno 4. prosince 2020 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Účel, jak známo, světí prostředky Ovšem odpadkový koš místo poličky v RACKu, to předčilo mé očekávání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Ten je roztomilý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Moc potěšila pošta-včera jsem podal a dnes kolega převzal. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Potěšilo mě že jsme konečně otevřeli krám jen to vypadá že nás zase brzy zavřou takže jsem vlastně ve špatném vláknu..... ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Včera jsem jsem zašel s kámošem na točenou Plzínku, pošťouchal kulébr. Prosté radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Mikuláš sice chodí až večer, ale já už cosik dostal asi jsem byl tuze moc hodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Fotku tedy nepořídím, na to je tma jak v pr…, ale pár nadšenců tady zase rozjelo peklo, Peklo s velkým P. V rozhlase hraje pár tónů z pohádky " S čerty nejsou žerty " a ulicemi projíždí traktor s valníkem, na kterém je kotel s hořícím ohněm a okolo poletují čerti a chytají děcka a házejí je vůz - i větší děti utíkají paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Mikuláš sice chodí až večer, ale já už cosik dostal asi jsem byl tuze moc Ten je super. Jeden mam jeste rozebrany. Bohuzel koncovy stupen uz je pryc. Ovladac zustal. V dobe funkcni NMT site jsem si stroj upravil na manualni ladeni a slo s tim poslouchat jako se scanerem :-) Pro rejpaly pisu ze slo, ne ze jsem to delal Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 jo, super, jen se musím poprat s chybějící nabíječkou, někde sehnat anténu a pak ho zkusím probrat. Nedělám si naději, že by se z něj dalo volat ( NMT ), ale kdyby se rozsvítil a něco " předvedl ", byl bych moc rád měl jsem v pácu ještě ten starší, ale znáš to a pak, dárky se neodmítají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 2 hodinami, Irwinek napsal: Fotku tedy nepořídím, na to je tma jak v pr…, ale pár nadšenců tady zase rozjelo peklo, Peklo s velkým P. V rozhlase hraje pár tónů z pohádky " S čerty nejsou žerty " a ulicemi projíždí traktor s valníkem, na kterém je kotel s hořícím ohněm a okolo poletují čerti a chytají děcka a házejí je vůz - i větší děti utíkají paráda U nás po městě všude taky mazec, asi musí přijít virus, aby tradice ožili U nás to proběhlo parádně a bezpečně, jelikož si covidem prošel mikuláš, vrchní čert, zaučující se čert a anděl mě u šťopky dobré slivovice řekl, že na něj málem zhebnul No, děti pěkně vibrujou, a tak to má být.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Trnkovice 54% u táty...Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 African - štopečka dobré slivovice, ach jo, to už jsem neměl ani nepamatuju jasně, tradice musejí žít, většina z nich je pěkná já bych třeba rád znovu zavedl defenestrace a potápění nepoctivých v koši do Vltavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Potěšil mě Ryanair, že poslal peníze za zrušený zářijový let. Teda, né že bych se nemusel několikrát připomínat a odmítat vouchery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Mně dneska potěšilo osobní setkání na střelnici se členem ponorka s kterým se znám asi tři roky jen přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 A mě před chvílí potěšil tento článek, resp. hlavně ta spousta fotografií a zjištění, že i u nás to evidentně jde. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ceska-divocina-lesy-do-kterych-clovek-nezasahuje/r~165cd3de33ba11eba25cac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 @LukeD krása, ona ta příroda si většinou poradí aj sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Oh yes, zákazník nezapomněl Už trochu ohraná písnička, já vím, když on ten rok vždycky tak uteče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se