Prochy68 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Mě potěšilo, že si mi podařilo navařit štědrovečerní večeři pro dva dospělí a dvě děti aniž bych musel dneska něco dojidat. Ale bylo zvláštní dělat tu miniporci brsálatuTak nám zbylo jen 12 řízků a 3 kila salatu Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ale salát a řízky přeci musí zbýt, z čeho by se skládala pozdní snídaně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ale salát a řízky přeci musí zbýt, z čeho by se skládala pozdní snídaně ?Přesně. A taky svačina a druhá večeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 My hned ráno odjíždíme ke tchýni a tam fakt o jídlo není nouze. A když mě je tak líto to pak ráno vyhazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ale salát a řízky přeci musí zbýt, z čeho by se skládala pozdní snídaně ?K snídani byly chlebicky a jednohubky, k obědu rizek, salát a rum no teď už můžeme ke tchýni Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 U nás jsme už na nule. Jeden synek přijel na svátky a to byl fičák. Druhý je v izolaci daleko od domova a jídlo řeší přítelkyně, dcerka jídlo neprožívá. Zbývá ještě cukroví a naštěstí nějaký ten alkohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 40 minutami, Prochy68 napsal: K snídani byly chlebicky a jednohubky, k obědu rizek, salát a rum no teď už můžeme ke tchýni Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Tchýně sedí vedle v křesle, cpe se kaprem a salátem a zapíjí to TatraTea chlebíčky a jednohubky budou k večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 19 hodinami, moco napsal: Nejlepší dárek dneska Jsem zvědav na recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 4 hodinami, Valderek napsal: Jsem zvědav na recenzi Dám ti vzorek do obálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Letos je to nějakej hit, tady je to potřetí co jsem na to v krátký době narazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Som po BANe zas tu. V prvom rade všetkým normálnym členom krásne Vianoce. A kto má niečo na mňa, dajte vedieť.... Bo sa na mne vybúrili zjavne psychicky nestabilní jedinci a bez vlastnej obhajoby som bol komunisticky odstavený po xx rokoch, tu medzi už nami v podstate prvý krát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Kdo tu neměl aspoň jeden ban, tak je sráč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 8 hodinami, Hasňa napsal: Kdo tu neměl aspoň jeden ban, tak je sráč. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 8 hodinami, zhrado napsal: Som po BANe zas tu. V prvom rade všetkým normálnym členom krásne Vianoce. A kto má niečo na mňa, dajte vedieť.... Bo sa na mne vybúrili zjavne psychicky nestabilní jedinci a bez vlastnej obhajoby som bol komunisticky odstavený po xx rokoch, tu medzi už nami v podstate prvý krát. Odlehčím to scenkou z legendárního filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 16 hodinami, Valderek napsal: Jsem zvědav na recenzi Já myslím, že uživatelé jsou spokojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Já myslím, že uživatelé jsou spokojení Tak to je dost dobre Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Já myslím, že uživatelé jsou spokojení Už chybí jen nabídka krému v teleshopech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 No, snad tady nevznikne další vlákno, podobné tomu o Picku, nepotřebuju vidět všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 "Jak ti dnes visi - fotogaleria"Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se