straspol Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Usilovně se snažím si to představit, ale moc mi to nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 41 minutami, Irwinek napsal: Pánové, vys...e se na sněhuláka, dnes mi přišla u zákazníka otevřít managerka v halence a sáčku, na nohách plyšový nohy dinosaura a černý silonky - úžasnej zadeček Znáš to, bez fotky jako by se to nestalo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 13 minutami, Žigi napsal: Znáš to, bez fotky jako by se to nestalo ! No, přemýšlel jsem o tom, ale to by mne stálo místo dozajista , a navíc neměla hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 10 minutami, Irwinek napsal: No, přemýšlel jsem o tom, ale to by mne stálo místo dozajista , a navíc neměla hodinky Osobně jsem naprosto v klidu, priority krás ženského těla mám jinde a za takovou fotku bys byl jistě odejit a já už bych pak nic v práci neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Jakoze nemas rad zensky s dinosaurima nohama? Ses nakej divnej hele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 13 minutami, nickolas napsal: Jakoze nemas rad zensky s dinosaurima nohama? Ses nakej divnej hele. Já vím, jsem ale vojín Bamza v Tankovém praporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Tak aby bylo jasno - dinosauří nohy na obrázku, managerka je jinak holka jak lusk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) Po práci si jedu udělat hodinkovou radost. Už se nemůžu dočkat Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Jdeš si na hodinku zdřímnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 2 minutami, Hasňa napsal: Jdeš si na hodinku zdřímnout? Nene, právě teď bych určitě ani neusnul. Novej přírustek do hodinkovnice :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 9 minutami, kuncák7 napsal: Nene, právě teď bych určitě ani neusnul. Novej přírustek do hodinkovnice :-)). Ty seš taky dobrej pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: Po práci si jedu udělat hodinkovou radost. Už se nemůžu dočkat Jsem zvědavý Já bych také rád, ale celý svět se něják pomaleji točí zdá se a všechno trvá celou věčnost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) Martin celej rok svědomitě lajnoval ulice, aby bylo cajzly i mimocajzlovské řidiče zač kasírovat - zbývá otázka na jak velkou "hodinkovou radost" mu státní správa při rozdělování miliardového výpalného prémií pustila chlup... Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 39 minutami, Radek124 napsal: Martin celej rok svědomitě lajnoval ulice, aby bylo cajzly i mimocajzlovské řidiče zač kasírovat - zbývá otázka na jak velkou "hodinkovou radost" mu státní správa při rozdělování miliardového výpalného prémií pustila chlup... Jo kéž by. Mé loňské odměny stačí na jeté protreky, hodně jeté. Tohle prasátko se porcuje krapet jinde, navíc jsem poměrně držkatej a to tomu taky moc neprospívá . I tak se těším a určo se pochlubím. Při mém focení budete rádi, když poznáte značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 @kuncák7 Sem rád, že po všem tom bordelu je to aspoň v tomhle lepší. Přeju jen to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Tak jsem dorazil. Má nejdobrodruznejsi cesta pro hodinky, pár terénních vložek, klouzání na sněhu mezi stromama,... A radost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Od Petra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 8 minutami, kuncák7 napsal: Tak jsem dorazil. Má nejdobrodruznejsi cesta pro hodinky, pár terénních vložek, klouzání na sněhu mezi stromama,... A radost veliká. Od Petra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 8 minutami, kuncák7 napsal: Tak jsem dorazil. Má nejdobrodruznejsi cesta pro hodinky, pár terénních vložek, klouzání na sněhu mezi stromama,... A radost veliká. Tos nefotil ty Martine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 @bohus76 v Praze na úřadech dostali všichni královské vánoční odměny, takže Marťas má kromě krásných nových hodinek i soukromého fotografa za 27tis Kč bez DPH na měsíc. Horší je, že hodinky rychle zase prodá, nebo vymění....fotografa musí platit furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se