Liqid Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 Oni někde nemají želvy? To se mi snad ještě nestalo.
parnistroj Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 (upraveno) Upraveno 30. srpna 2020 uživatelem parnistroj
martar Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 (upraveno) Tyhle gumy dnes rozdávali ve škole - tak nevím, co si mám myslet Stejně je vtipný, jak si některý nàzorový proudy zprivatizovaly duhu... třešně... růže...koblihy... Takový báječný věci a člověk si je dneska diky konotacím už ani neumí užít. Upraveno 1. září 2020 uživatelem martar
Waya03 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 před 10 minutami, martar napsal: Tyhle gumy dnes rozdávali ve škole - tak nevím, co si mám myslet Stejně je vtipný, jak si některý nàzorový proudy zprivatizovaly duhu... třešně... růže...koblihy... Takový báječný věci a člověk si je dneska diky konotacím už ani neumí užít. Zapoměl jsi na modrý ptáky ...
martar Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Nezapomněl - jen jsem je po zralý úvaze smazal
orol Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Duhu si nesmíš nechat upřít ... "Když jsem se narodil, byla homosexualita trestná. Když jsem chodil do školy, léčilo se to. V devadesárých letech se to tolerovalo, a dnes se to doporučuje. Doufám, že umřu dřív, než to bude povinný."
siwi Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Před hodinou, martar napsal: Tyhle gumy dnes rozdávali ve škole - tak nevím, co si mám myslet Stejně je vtipný, jak si některý nàzorový proudy zprivatizovaly duhu... třešně... růže...koblihy... Takový báječný věci a člověk si je dneska diky konotacím už ani neumí užít. Jako učitel ti to můžu říct. Duhový gumy se dělají už léta letoucí, aby stimulovaly dětské vnímání barev A jinak bych neřekl, že si některý názorový proudy něco privatizovaly. Spíš jim to ti ostatní celkem ochotně "darovali", aby se vůči nim vymezili. Byla by škoda nepochutnat si na koblize nebo třešních, protože si pouštíme příliš k tělu nějaké konotace. V týhle souvislosti mě napadl jeden příměr: Mercedesy jsou všeobecně pokládány za jedny z nejlepších aut, a to i včetně modelů, ve kterých jezdili nacisti. Naproti tomu Tatraplány nebo Šestsettrojky jsou často označovány za kočáry komunistických pohlavárů i přesto, že byly ve svý době světovou avangardou.
morbo Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 To s těma gumama je zajímavý, jak jde ten svět do předu. Co si pamatuju, tak za nás dětské vnímání soudobého světa stimulovala tak leda sloní prdel.
Tom4 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Náš mladej donesl ze školy taktéž gumu, sloní prdel to není. Kamile?
siwi Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Před hodinou, morbo napsal: To s těma gumama je zajímavý, jak jde ten svět do předu. Co si pamatuju, tak za nás dětské vnímání soudobého světa stimulovala tak leda sloní prdel. No, to je klasika. Ale teď jsem si vzpomněl, že už za nás se daly koupit nějaký čínský barevný gumy, co voněly jako bonbóny. S bráchou jsme chvíli odolávali, ale nakonec jsme si do nich kousli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se