Irwinek Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 před 1 hodinou, moco napsal: Ze svých studií odhadují, že jde o tzv. Rundové písmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Ze svých studií odhadují, že jde o tzv. Rundové písmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 si děláte srandu ale já byl kdysi v nějaké jeskyni na exkursi, jestli se nemýlím, byla to Býčí skála a tam podobnou "účtenku" skutečně objevili. Akorát teda archeologové tvrdí že to je prehistorická malba a jeskyňáři si myslí, že tam ty čárky malovali v 19. století, při objevování, najmutí kopáči aby měli přehled o vytahaném množství bláta aby dostali správně zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Naše Žatecká, Homolupulská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Kdyz je dnes ten Valentyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Jooo a já jak debil od 6 v práci .... happy day ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 ...tak kazdy pracuje jak umi. Nekdo normalne nekdo jako..... :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Od roboty zdechají koně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Myslím, že to už tady kdysi bylo, ale hrozně dávno. Asi tak na předchozí stránce ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Jo, jo rundové písmo. Novej sloník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 To zase prrr, sloník nejdřív po pátým opáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Sami jste si to o řekli, vy nehodní chlapci...:) Potkají se dva kamarádi: - Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl. - Výborně, člověče, pořídil jsem si slona. - Slona? Co s ním? - To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé. - To zní dobře. Na kolik přijde takový slon? - Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet. - Fajn, domluveno. Potkají se po pár týdnech: - Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna, rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět! - Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Ten je dobrej, neznal jsem. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 (upraveno) Upraveno 15. února 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se