Irwinek Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 před 1 hodinou, moco napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ze svých studií odhadují, že jde o tzv. Rundové písmo.
organic Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Ze svých studií odhadují, že jde o tzv. Rundové písmo.[emoji1]
PepaSFI Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Odesláno 14. února 2021 si děláte srandu ale já byl kdysi v nějaké jeskyni na exkursi, jestli se nemýlím, byla to Býčí skála a tam podobnou "účtenku" skutečně objevili. Akorát teda archeologové tvrdí že to je prehistorická malba a jeskyňáři si myslí, že tam ty čárky malovali v 19. století, při objevování, najmutí kopáči aby měli přehled o vytahaném množství bláta aby dostali správně zaplaceno.
papen Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Odesláno 14. února 2021 Kdyz je dnes ten Valentyn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Odesláno 14. února 2021 Jooo a já jak debil od 6 v práci .... happy day !
Xenomorfus Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Odesláno 14. února 2021 ...tak kazdy pracuje jak umi. Nekdo normalne nekdo jako..... :-).
Bert Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Myslím, že to už tady kdysi bylo, ale hrozně dávno. Asi tak na předchozí stránce .....
Americkej Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 To zase prrr, sloník nejdřív po pátým opáčku
TomCZ Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Sami jste si to o řekli, vy nehodní chlapci...:) Potkají se dva kamarádi: - Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl. - Výborně, člověče, pořídil jsem si slona. - Slona? Co s ním? - To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé. - To zní dobře. Na kolik přijde takový slon? - Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet. - Fajn, domluveno. Potkají se po pár týdnech: - Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna, rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět! - Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš...
elloco Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ewolucionar Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2021 uživatelem Radek124
Duke650 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se