Hasňa Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Ty malůvky pohoda, ale tu značku bych nedal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Ty malůvky pohoda, ale tu značku bych nedal. :-) Okey tak sukime zohnat iba cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 ...manzelke som zopar rokov dozadu kupil tieto Swatchky...mozno by som ich este niekde nasiel :):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Nevadí ti, že má manželka dost chlupatý ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 1 hodinou, kral083 napsal: Nevadí ti, že má manželka dost chlupatý ruce? Kolik dostane věnem? - Půl království, lovecký zámeček a dvoje povlečení. - Jenom?! - Dobrá, tak troje povlečení. - V tom případě mi vousy nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Alík Šílerů..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Nevadí ti, že má manželka dost chlupatý ruce?...ona je cela dost chlpata....ruky to je iba “slaby odvar” :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Říká se, že kde je chlup, tam je chuť. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Easy Peasy kdyz vis, co delas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 12 hodinami, Rodkopf napsal: Easy Peasy kdyz vis, co delas Masakr!!! Člověk si hned připadá šikovnější. Ještě že má chlapec jako koníčka vintage hodinky a ne třeba neurochirurgii nebo pyrotechniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Jinak teda real historka z dopoledne: telefon, kurýr: mám pro vás balíček z Rakouska. Já: prima, kdy mám být doma? K: já už tady jsem. J: no já doma nejsem, tak navrhněte termín. K: Tak já vám to hodím přes plot. J: Ten plot má 2,2 metru výšku plus 20 cm vegetace navrch, a za ním je betonový chodníček! Balíček je křehkej! K: nebojte, já to hodím profesionálně! Tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Tak sem zvědavej na výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 https://antidepressantsortolkien.now.sh/ Pro fandy Tolkiena a chemie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 43 minutami, martar napsal: Masakr!!! Člověk si hned připadá šikovnější. Ještě že má chlapec jako koníčka vintage hodinky a ne třeba neurochirurgii nebo pyrotechniku. Mě v tomhle případě hrozně mrzí, že nešprechtím, něco mi říká, že i to, co k tomu povídá musí být výživné Každopádně borec, asi taky zkusím tah sundat jeho způsobem, co by se člověk otravoval s nějakýma stěžejkama, prostě trošku zapáčí, pak škubne a je to A ten strojek na závěr je taky skvělej, jen jsem teda doufal, že se mu to podaří dojebat ještě víc před 20 minutami, martar napsal: Jinak teda real historka z dopoledne: telefon, kurýr: mám pro vás balíček z Rakouska. Já: prima, kdy mám být doma? K: já už tady jsem. J: no já doma nejsem, tak navrhněte termín. K: Tak já vám to hodím přes plot. J: Ten plot má 2,2 metru výšku plus 20 cm vegetace navrch, a za ním je betonový chodníček! Balíček je křehkej! K: nebojte, já to hodím profesionálně! Tvl Prosím foto obsahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 No neletěl nakonec, ale že to profesionální házeč balíčků vůbec navrhoval, mě fakt pobavilo. Jsem se jenom třásl, že z něj vyleze, že už to tam mrsknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se