Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ty malůvky pohoda, ale tu značku bych nedal. :-) 

Okey tak sukime zohnat iba cifernik :)
Posted
před 1 hodinou, kral083 napsal:

Nevadí ti, že má manželka dost chlupatý ruce?

Kolik dostane věnem?
- Půl království, lovecký zámeček a dvoje povlečení.
- Jenom?!
- Dobrá, tak troje povlečení.
- V tom případě mi vousy nevadí.

Posted
před 12 hodinami, Rodkopf napsal:

Easy Peasy kdyz vis, co delas 

Masakr!!! :D Člověk si hned připadá šikovnější. Ještě že má chlapec jako koníčka vintage hodinky a ne třeba neurochirurgii nebo pyrotechniku.

Posted

Jinak teda real historka z dopoledne: telefon, kurýr: mám pro vás balíček z Rakouska. Já: prima, kdy mám být doma? K: já už tady jsem. J: no já doma nejsem, tak navrhněte termín. K: Tak já vám to hodím přes plot. J: Ten plot má 2,2 metru výšku plus 20 cm vegetace navrch, a za ním je betonový chodníček! Balíček je křehkej! K: nebojte, já to hodím profesionálně!  Tvl :D :D

Posted
před 43 minutami, martar napsal:

Masakr!!! :D Člověk si hned připadá šikovnější. Ještě že má chlapec jako koníčka vintage hodinky a ne třeba neurochirurgii nebo pyrotechniku.

Mě v tomhle případě hrozně mrzí, že nešprechtím, něco mi říká, že i to, co k tomu povídá musí být výživné :D Každopádně borec, asi taky zkusím tah sundat jeho způsobem, co by se člověk otravoval s nějakýma stěžejkama, prostě trošku zapáčí, pak škubne a je to :D A ten strojek na závěr je taky skvělej, jen jsem teda doufal, že se mu to podaří dojebat ještě víc :D 

před 20 minutami, martar napsal:

Jinak teda real historka z dopoledne: telefon, kurýr: mám pro vás balíček z Rakouska. Já: prima, kdy mám být doma? K: já už tady jsem. J: no já doma nejsem, tak navrhněte termín. K: Tak já vám to hodím přes plot. J: Ten plot má 2,2 metru výšku plus 20 cm vegetace navrch, a za ním je betonový chodníček! Balíček je křehkej! K: nebojte, já to hodím profesionálně!  Tvl :D :D

Prosím foto obsahu :D

Posted

No neletěl nakonec, ale že to profesionální házeč balíčků vůbec navrhoval, mě fakt pobavilo. Jsem se jenom třásl, že z něj vyleze, že už to tam mrsknul.