Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 4 minutami, martar napsal:

No neletěl nakonec, ale že to profesionální házeč balíčků vůbec navrhoval, mě fakt pobavilo. Jsem se jenom třásl, že z něj vyleze, že už to tam mrsknul.

Tak tohle mě fakt pobavilo, takze ty ho nechas to vecer hodit (ver ze vic jak 2,2m) do dodavky, pak z dodavky ven, pak zase do dodavky, abys usetril jeden (profi haha) hod. A mezitim ti to z rakouska slehli do nekolika kontejneru. Ale ja vim, co oci nevidi. Takova je realita.

Posted

Neverim! Urcite si to predavali z ruky do ruky v rukavickach. Neber mi zbytky iluzi :)

Posted

Přišla mi zpráva od tel. operátora, že děkují za využívaní služeb a za 100,- Kč měsíčně mi o 7GB navýší neomezená data...:)

Posted
před 4 hodinami, Bells napsal:

Mě v tomhle případě hrozně mrzí, že nešprechtím, něco mi říká, že i to, co k tomu povídá musí být výživné :D Každopádně borec, asi taky zkusím tah sundat jeho způsobem, co by se člověk otravoval s nějakýma stěžejkama, prostě trošku zapáčí, pak škubne a je to :D A ten strojek na závěr je taky skvělej, jen jsem teda doufal, že se mu to podaří dojebat ještě víc :D 

Vytáhneme korunku a hodinky ponoříme na 24 hodin do octa... Zkouknul jsem to celé a ne, Michale. Ten člověk to myslí smrtelně vážně :D

Posted
Neverim! Urcite si to predavali z ruky do ruky v rukavickach. Neber mi zbytky iluzi
A teď s vem, že to přehodil a když tě slyšel, tak pro to vlezl zpátky

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Posted
před 9 hodinami, martar napsal:

No neletěl nakonec, ale že to profesionální házeč balíčků vůbec navrhoval, mě fakt pobavilo. Jsem se jenom třásl, že z něj vyleze, že už to tam mrsknul.

No, určitě už pár balíků naházel a placený za to taky je, takže to nakonec profík asi bude... :D

Posted
před 14 hodinami, siwi napsal:

Vytáhneme korunku a hodinky ponoříme na 24 hodin do octa... Zkouknul jsem to celé a ne, Michale. Ten člověk to myslí smrtelně vážně :D

Však právě o to by to bylo zábavnější, kdybych mu i rozumněl, takhle mohu jen koukat a už to je něco :D

Posted

On tam toho má v podobném duchu spoustu.

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Posted

Moše zašel v Tel Avivu do kina a všiml si, že muž v řadě před ním má s sebou psa. Řekl si, že pes bude asi asistenční, a doufal, že bude dobře vychovaný a nebude rušit. Film začal a po chvíli se během veselé části zdálo, že pes vydává tiché krátké štěkavé zvuky, které připomínaly smích. Když následovala smutná část, vypadalo to, že pes tichounce kvílí a tečou mu slzy. Když film skončil a rozsvítila se světla, poklepal Moše majiteli psa na rameno: 
„Asi to bude znít divně, ale vypadalo to, že si váš pes ten film opravdu užil.“
Chlápek se podíval na psa a přikývl. 
„Ano, je to opravdu divné, protože knihu naprosto zkritizoval.“