zceyee Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 4 minutami, martar napsal: No neletěl nakonec, ale že to profesionální házeč balíčků vůbec navrhoval, mě fakt pobavilo. Jsem se jenom třásl, že z něj vyleze, že už to tam mrsknul. Tak tohle mě fakt pobavilo, takze ty ho nechas to vecer hodit (ver ze vic jak 2,2m) do dodavky, pak z dodavky ven, pak zase do dodavky, abys usetril jeden (profi haha) hod. A mezitim ti to z rakouska slehli do nekolika kontejneru. Ale ja vim, co oci nevidi. Takova je realita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Neverim! Urcite si to predavali z ruky do ruky v rukavickach. Neber mi zbytky iluzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Přišla mi zpráva od tel. operátora, že děkují za využívaní služeb a za 100,- Kč měsíčně mi o 7GB navýší neomezená data... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 A to se vyplati Horste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 4 hodinami, Bells napsal: Mě v tomhle případě hrozně mrzí, že nešprechtím, něco mi říká, že i to, co k tomu povídá musí být výživné Každopádně borec, asi taky zkusím tah sundat jeho způsobem, co by se člověk otravoval s nějakýma stěžejkama, prostě trošku zapáčí, pak škubne a je to A ten strojek na závěr je taky skvělej, jen jsem teda doufal, že se mu to podaří dojebat ještě víc Vytáhneme korunku a hodinky ponoříme na 24 hodin do octa... Zkouknul jsem to celé a ne, Michale. Ten člověk to myslí smrtelně vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Alíček;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Neverim! Urcite si to predavali z ruky do ruky v rukavickach. Neber mi zbytky iluzi A teď s vem, že to přehodil a když tě slyšel, tak pro to vlezl zpátky Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 9 hodinami, martar napsal: No neletěl nakonec, ale že to profesionální házeč balíčků vůbec navrhoval, mě fakt pobavilo. Jsem se jenom třásl, že z něj vyleze, že už to tam mrsknul. No, určitě už pár balíků naházel a placený za to taky je, takže to nakonec profík asi bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 před 14 hodinami, siwi napsal: Vytáhneme korunku a hodinky ponoříme na 24 hodin do octa... Zkouknul jsem to celé a ne, Michale. Ten člověk to myslí smrtelně vážně Však právě o to by to bylo zábavnější, kdybych mu i rozumněl, takhle mohu jen koukat a už to je něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 On tam toho má v podobném duchu spoustu.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Proste jasny řešení na jasný zadání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Moše zašel v Tel Avivu do kina a všiml si, že muž v řadě před ním má s sebou psa. Řekl si, že pes bude asi asistenční, a doufal, že bude dobře vychovaný a nebude rušit. Film začal a po chvíli se během veselé části zdálo, že pes vydává tiché krátké štěkavé zvuky, které připomínaly smích. Když následovala smutná část, vypadalo to, že pes tichounce kvílí a tečou mu slzy. Když film skončil a rozsvítila se světla, poklepal Moše majiteli psa na rameno: „Asi to bude znít divně, ale vypadalo to, že si váš pes ten film opravdu užil.“ Chlápek se podíval na psa a přikývl. „Ano, je to opravdu divné, protože knihu naprosto zkritizoval.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: Má to správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Nedivil bych se;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Bavo model Covid 19 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se