McMarty Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Sloník je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Tyjo sloník boží! To jsem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Sloník? Jakej sloník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 před 10 hodinami, Lamiczka napsal: O sloníkovi znám jeden super vtip, znáte ho taky? Potkají se dva kamarádi. - Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl - Výborně, člověče, pořídil jsem si slona. - Slona? Co s ním? - To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umeje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělý. - To zní dobře. Na kolik přijde takovej slon? - Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet. - Fajn, domluveno Potkají se po pár týdnech - Teda ty jsi mi dal! Trávník zdupanej, stromy olámaný, všude samý hovno, rozsednul mi auto, děti se ho bojej a manželka se chce rozvádět! - Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... tak ten sem letos jeste necet .. : ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Úplně jsem si ze sloníka poprskal monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Lynxi, shodou okolnosti jsem pred chvili dorazil domu a ani sem se nestihl vyzout, bo by doslo k nestesti! Takze mit doma byť jen jedny normalne zamcene dvere navic, zesral bych se komplet! :-D. A abych nebyl uplne off topic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 pes ...:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Poslední dva jsou výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Jestli tu už byl, tak sorry:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Před hodinou, gargamel napsal: Jestli tu už byl, tak sorry:))) Jeste tam chybi, ze Sara je slonik… a ten uz tu dneska byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Když jsme u toho slonika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 20 minutami, Leviathann napsal: Když jsme u toho slonika... To mi připomnělo, že jsem v nějakém pořadu o zázračném přežití různých nehod na National Geographic viděl video ze záchrany uklízeče v zoo, který taky něco čistil za slonem. Slon si začal sedat, když to uklízeč zjistil nešťastně se vzpřímil zrovna takovým způsobem, že jeho hlava vnikla dovnitř až za svěrač slona. Šlo o život i přestože (též šokovaný) slon zůstal nakonec stát. Bez cizí pomoci by se uklízeč z této prdele nejspíš nedostal. Vše zachytila průmyslová kamera. Možná si ne úplně všichni na večerní pohotovosti vymýšlí, když tvrdí, že upadli nazí na svíčku apod. třeba mluvil alespoň jeden z takových pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 17 hodinami, Xenomorfus napsal: Lynxi, shodou okolnosti jsem pred chvili dorazil domu a ani sem se nestihl vyzout, bo by doslo k nestesti! Takze mit doma byť jen jedny normalne zamcene dvere navic, zesral bych se komplet! :-D. A abych nebyl uplne off topic... Tak hlavně, že to dobře dopadlo Ten dopis jsem včera někde viděl a málem jsem si poprskal monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Třetí řada shora. Úplně vlevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Není nad příběhy "ze života" https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sexualne-frustrovana-zena-si-sla-pro-radu-do-zlinske-hospody-hoste-zavolali-strazniky-40456965 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Tenhle příběh není sice tak humorný, ale zase potěší nás chronomagory. A plyne z něj poučení, že potápky raději s rovným sklem, může to zachránit život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se