pavča Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Jen technická - já jsem měl asi před měsícem problém s přihlášením, byl jsem něčím odhlášen a při přihlašování to nebralo moje platné (!) jméno ani heslo. Napsal jsem to na technickou podporu fóra a nic, počkal jsem asi týden stále nic, napsal jsem znovu na technickou podporu, žádná reakce a furt nic, přihlášení stále nešlo. Tak jsem založil nový účet a zafungoval a přihlásil mě k původnímu účtu (?!), druhý den nefungovalo ani jedno, založil jsem další účet (už třetí) a ejhle, oba dva dublované účty zmizely a začalo fungovat původní přihlášení na původní účet, na kterém už desítky let jsem. Tak jak to vlastně s účty a IP adresami je??? A jaký je postup, když se účet nějak blokne a technická podpora fóra nefunguje a vy se chcete zalogovat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 SZ z druhého účtu, který je potom po dohodě smazán. Mrknu na Tvé přihlašování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Jo, díky, ale už to bez problémů funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 9 minutami, pavča napsal: Jo, díky, ale už to bez problémů funguje... Uz nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Ja nejak nevim. Pokud kdokoliv zacne psat do humoru o cemkoliv, tak to defaultne neberu vazne, ale jako humor. Navic se tady vsichni ohanite logikou, tak snad neni takovej problem se bud zamyslet, nebo si zkusit dohledat, jestli jsou flasky jedovaty nebo nejsou. Moc nechapu tu nutnost banu. Ledaze by ten ban byl od Berta jako vtip dne, to pak jo, to me pobavilo dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Hele, já nevím jak s jedem chlapi, ale není řezání barevnýho skla rasismus? Na to bacha dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 3 minutami, geometr napsal: Hele, já nevím jak s jedem chlapi, ale není řezání barevnýho skla rasismus? Na to bacha dneska. To si k...va piš že je. Hlavně když budeš řezat víc tmavý flašky, než průhledný. Zelený jsou genderově vyvážené asi teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Ja bych teda nejakou "tmavou flašku" klidne přeříz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Ale nesmíš jí lízat, aby ses neotrávil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 32 minutami, guzmic napsal: To si k...va piš že je. Hlavně když budeš řezat víc tmavý flašky, než průhledný. Zelený jsou genderově vyvážené asi teda. Zelený taky neřezat, tím bys jasně demonstroval negativní postoj k palčivejm ekologickejm problémům. To je jako kdybys přeříz Gretu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Právě teď, martar napsal: Zelený taky neřezat, tím bys jasně demonstroval negativní postoj k palčivejm ekologickejm problémům. To je jako kdybys přeříz Gretu... Přeříznout Gretu? tak to bych byl taky otrávenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Přeříznout Grétu zelenou flaškou by ale bylo v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Hele a ty krabice od toho čúča se teda můžou taky zrecyklovat? Třeba jako karafa na jiné víno pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Jestli nejsou barevný nebo tmavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Jsou většinou barevný, tak bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 "Policie byla na místě nehody první" ..... A teď , kdo je viník ? Dali si vzájemně dejchnout a pokutu ? Jak vypadalo hlášení pro pojišťovnu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 28 minutami, Lynx12 napsal: "Policie byla na místě nehody první" ..... A teď , kdo je viník ? Dali si vzájemně dejchnout a pokutu ? Jak vypadalo hlášení pro pojišťovnu ? Já myslel, že jim na všechna auta přidělali dopředu takovej ten nárazník navíc kvůli tomuhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 6 minutami, geometr napsal: Já myslel, že jim na všechna auta přidělali dopředu takovej ten nárazník navíc kvůli tomuhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se