tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Aha... tak to možná bude tím Péťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 (upraveno) Včera jsem koukal na ty na tahu. Potvrzuji Tikzotova slova, jsou fakt hodně dobrý. Myslím si, že je to přesně barva pro ty, pro které byla původní černo zlatá varianta až moc barevná, nebo až moc retro. Za mne moc povedený kousek. Tady jedna rychlofotka, když je ještě měli. Jinak fotek jsem udělal víc, takže je sem postupně nahážu. P.S. pro ostrou fotku musíte rozkliknout. Upraveno 16. července 2020 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Pěkná fotka. Dobrý sou kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Modrý jsou fajn na léto k moři, ale kdybych si mohl vybrat jen jedny, tak za mě černý se zlatem a červeným detailem působí prostě luxusněji, modré naopak sportovněji. Určitě je to věc osobní preference. Uvidíme jestli přihodí další barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Za mě jsou good... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Sednou ti dobře, kde se dají vyzkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Poprosil jsem a vytáhli mi je u Bechyněho v krámě...nudil jsem se-cekal jsem na něco jinýho a zkoušet furt dokola něco co si nemůžu koupit už mě nebavilo jako na první dobrou mi sedly supr a barva taky dobrá...za mě pěkný nový hodinky do kila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Sakra vypadají suprově, mít ta datum, tak to jsou jasný konkurenti Pelagosům. Takhle mě to jen mírně nahlodalo, ale asi cíl chronocesty nezměním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Přiznám se, tohle bych u hodinek, na který se člověk zapisuje do pořadníku, opravdu nečekal. Video viz. 7:39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arminius Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Wow tak to koukam....mini-skrabance a dust particles u uplne novych hodinek za kilo, to bych u skoro-Rolexu necekal. Zajimalo by me, jestli by neco podobnyho nasli i u Rolexu, podle me ne...ocividne tam bude jeste poradnej rozdil ve zpracovani...je otazka, jestli kdyz uz clovek dava kilo za hodinky, jestli nedat radsi 150-200 a mit dokonalost, nez tohle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 26 minutami, Arminius napsal: Wow tak to koukam....mini-skrabance a dust particles u uplne novych hodinek za kilo, to bych u skoro-Rolexu necekal. Zajimalo by me, jestli by neco podobnyho nasli i u Rolexu, podle me ne...ocividne tam bude jeste poradnej rozdil ve zpracovani...je otazka, jestli kdyz uz clovek dava kilo za hodinky, jestli nedat radsi 150-200 a mit dokonalost, nez tohle.... Tobe by se mohlo libit tohle vlakno, pod mikroskopem svoje hodinky videt nechces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Dvoje nove BB58 od AD a oboje skrable na spone. Tudor ji totiz neoblepuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Já měl troje Tudory a vždy jsem našel nějakou výrobní nedokonalost. Nezanevřel jsem, ale pamatuji si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Ale tak občas se dá najít lepší zpracování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Třeba GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 No hele, videli jste kolik ten borec nasel nedokonalosti u PP Aquanaut? To jsem teprve cumel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Nedokonalosti jsou znakem rucni prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Zajímalo by mne, jak je na tom se zpracováním Omega, třeba Seamaster 300m? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 2 minutami, balonovy.letc napsal: Zajímalo by mne, jak je na tom se zpracováním Omega, třeba Seamaster 300m? 41mm jsem měl cca 8-10x, 42mm 4x a nikdy žádný problém... Moony a PO to samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Našel jsem jen toto video, ovšem zvětšení není zase tak velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se