villain83 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Laco world Diver LEMoc hezky,konecne taky jiny Laco,nez pilotky,docela me v tom prodeji lakaly.
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Zase v praci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Na ruce 1953 a pod rukou, své ještě nevyklubané, dvojčátka:-)
filo-boxer Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Dneska už je dám pryč. Konecne budou hezke fotky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Na ruce 1953 a pod rukou, své ještě nevyklubané, dvojčátka:-) Hodně štěstí !
vicomt Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 i dnes Japan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 MaxT - mně se na meshi líbí, neměl bych s tím problém. Hezká fotka.
instant Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Pozor na varany. Raz som si tam polihoval na tráve, pozriem vedľa a pri ruksaku meter odo mňa metrová potvora. Som vyletel na nohy, ale on sa vyľakal viac a zmizol do vody. Pár jsem si jich vyfotil, ale nebyly to žádní velcí kusy :-)To je podla mna v poriadku - je len prirodzene ze na McStingera poslali toho najvacsieho buchaca v gangu
VitekB Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 wow, na King Quartzy parádně zachovalé, hlavně ty ručičky . Bohužel většina ebay kousků má pouzdro dost zničené, takže na ty "své" budu muset ještě chvíli počkat.
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 To je podla mna v poriadku - je len prirodzene ze na McStingera poslali toho najvacsieho buchaca v gangu
Liqid Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Vintage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neferirkare Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Dnes na ruce víkendovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 To je podla mna v poriadku - je len prirodzene ze na McStingera poslali toho najvacsieho buchaca v gangu Áno, toto považujem za elementárnu slušnosť, keď niekam prídem. Ak tam už nie je, asi si z neho domáci urobili satay. Dnes oddych po diskotéke: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Na nějakou dobu poslední den na rozporuplném meshi.Podle pátečních info pošta po 5 týdnech doručí pro Radiomiry další nestandartní záležitost a sice Pam gumu s překlápěčkou. Sehnat ji v rozteči 22mm byl boj, tak uvidíme jak strašné to bude.I když na rozdíl od meshe vím co čekat, jelikož gumu jsem na klasických Radiomirech už v minulosti měl. Líbí se mi to. (ale já nacpu mesh všude (teda kromě Rolád)). Na ruce 1953 a pod rukou, své ještě nevyklubané, dvojčátka:-) Držím palce.(ještě se vyspi, dokud můžeš) --------------------------------------------------- Já: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Na nějakou dobu poslední den na rozporuplném meshi.Podle pátečních info pošta po 5 týdnech doručí pro Radiomiry další nestandartní záležitost a sice Pam gumu s překlápěčkou. Sehnat ji v rozteči 22mm byl boj, tak uvidíme jak strašné to bude.I když na rozdíl od meshe vím co čekat, jelikož gumu jsem na klasických Radiomirech už v minulosti měl.Mě se mesh nelíbí na žádnejch hodinkách. Přijde mi prostě takovej trochu buzerantskej. Pozor! Nemám nic proti homosexuálům! Hodinky máš ale jako vždy, parádní! .A ať nejsem OT, tak taky jednu přidám..... 210.
McStinger Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) To je podla mna v poriadku - je len prirodzene ze na McStingera poslali toho najvacsieho buchaca v gangu Ty sa nesmej, na teba by stačila tá stonožka, čo na mňa vybehla pri laoských hraniciach (je možné, že to majú laoské ozbrojené zložky namiesto psov). By ťa odvliekla do hniezda, spravila si z teba kušelbéra a tvoje nato strapy by nosila ako opasky To aj domáci hovorili, že takú ešte nevideli. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem McStinger
michalval Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Válím se s knížkou ...teda převážně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rampelnik Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 michalval: ty už jsem tu dlouho neviděl. Jsou nadčasový. Já dneska na cestě, ale jelo se mi Prima :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 (ale to kuře bude luxusní ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky