Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Laco world Diver LE

Paradni Laco.

Odesláno

Pozor na varany. Raz som si tam polihoval na tráve, pozriem vedľa a pri ruksaku meter odo mňa metrová potvora. Som vyletel na nohy, ale on sa vyľakal viac a zmizol do vody.

Pár jsem si jich vyfotil, ale nebyly to žádní velcí kusy :-)

To je podla mna v poriadku - je len prirodzene ze na McStingera poslali toho najvacsieho buchaca v gangu :)

Odesláno

wow, na King Quartzy parádně zachovalé, hlavně ty ručičky :notworthy: . Bohužel většina ebay kousků má pouzdro dost zničené, takže na ty "své" budu muset ještě chvíli počkat.

Odesláno

To je podla mna v poriadku - je len prirodzene ze na McStingera poslali toho najvacsieho buchaca v gangu :)

Áno, toto považujem za elementárnu slušnosť, keď niekam prídem. Ak tam už nie je, asi si z neho domáci urobili satay.

Dnes oddych po diskotéke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Na nějakou dobu poslední den na rozporuplném meshi.

Podle pátečních info pošta po 5 týdnech doručí pro Radiomiry další nestandartní záležitost a sice Pam gumu s překlápěčkou. Sehnat ji v rozteči 22mm byl boj, tak uvidíme jak strašné to bude.

I když na rozdíl od meshe vím co čekat, jelikož gumu jsem na klasických Radiomirech už v minulosti měl.

Líbí se mi to. (ale já nacpu mesh všude (teda kromě Rolád)).

Na ruce 1953 a pod rukou, své ještě nevyklubané, dvojčátka:-)

Držím palce.

(ještě se vyspi, dokud můžeš)

---------------------------------------------------

Já:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Na nějakou dobu poslední den na rozporuplném meshi.

Podle pátečních info pošta po 5 týdnech doručí pro Radiomiry další nestandartní záležitost a sice Pam gumu s překlápěčkou. Sehnat ji v rozteči 22mm byl boj, tak uvidíme jak strašné to bude.

I když na rozdíl od meshe vím co čekat, jelikož gumu jsem na klasických Radiomirech už v minulosti měl.

Mě se mesh nelíbí na žádnejch hodinkách. Přijde mi prostě takovej trochu buzerantskej. Pozor! Nemám nic proti homosexuálům! Hodinky máš ale jako vždy, parádní! :thumbsup_anim: .

A ať nejsem OT, tak taky jednu přidám..... 210.  

Odesláno (upraveno)

:lol2:

Ty sa nesmej, na teba by stačila tá stonožka, čo na mňa vybehla pri laoských hraniciach (je možné, že to majú laoské ozbrojené zložky namiesto psov). By ťa odvliekla do hniezda, spravila si z teba kušelbéra a tvoje nato strapy by nosila ako opasky :)

To aj domáci hovorili, že takú ešte nevideli.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Válím se s knížkou ...teda převážně

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...