ava Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 .....pořád si zvykám.....včera i dnes....ale nějak to skřípe
Martyp Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Manželka na delší dobu odcestovala...na oběd bude telecí kýta. IMG_2439.JPG A máš doma dost mrazáků? Jinak super fotka!...a jak mě vlna Primek ještě nechytla, tak tady se mi fakt moc líbí!
MaxT Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Maxi, gratulace, no ale teď ti budou chybět tyhle! BTW: tento leden je značně specifický... Díky, ale myslím si že nebudou. Kdyby měli modrý tak bych asi koupil modrý, ale s odstupem mi přijde že jsem udělal líp.(možná si to jen chci namlouvat, nevím)Černý jsou alespoň jiný a já mám rád jiný věci, je jich dramaticky méně a navíc modrý hranáče už mám GO.Jen nevím zda li ty strašlivý fotky jsou nedostatkem světla a mobilem, nebo jestli jsou ty hodinky tak těžko fotitelné.
Vit Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Díky,Víte?A smím-li se zeptat,co to je za retro digi,prosím? Několik desítek let staré mechanické diguitálky.Více o nich ZDE Za dva dny -6 vteřin. Hraju si řemeny a jsem spokojenej parchant Moc hezké, to jsou původní (předeltonovské), že? Manželka na delší dobu odcestovala...na oběd bude telecí kýta. Super aranžmá. Škoda jen jiného odstínu krve na noži a na zdi. ---------------------------------------------- Já furt na digi vlně. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Vit
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 No ty vole:-):-):-)Dobře no. Kecám. Na oběd bude celerová polívka a pak smažená ryba s brkaší. A máš doma dost mrazáků? Jinak super fotka!...a jak mě vlna Primek ještě nechytla, tak tady se mi fakt moc líbí! Dík! Však jsou taky moc pěkné. Super aranžmá. Škoda jen jiného odstínu krve na noži a na zdi. ---------------------------------------------- Já furt na digi vlně.Jo no. Bohužel jsem žádnou lepší krev nenašel.
LovecK Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Díky, ale myslím si že nebudou. Kdyby měli modrý tak bych asi koupil modrý, ale s odstupem mi přijde že jsem udělal líp.(možná si to jen chci namlouvat, nevím)Černý jsou alespoň jiný a já mám rád jiný věci, je jich dramaticky méně a navíc modrý hranáče už mám GO.Jen nevím zda li ty strašlivý fotky jsou nedostatkem světla a mobilem, nebo jestli jsou ty hodinky tak těžko fotitelné.Chce to jenom lepší světlo... počasí je naprd, nezasvítí a nezasvítí...
Mechac Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Koukám Mrakouši, že střídáš hodinky víc, než košile :-D
Bells Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Poslední naprosto dokonalý řemen od Spinacha je doma Více v mém vlákně viz podpis
tenge Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Do Tvojí kantýny bych chtěl chodit na obědy...Kantyna ten safír je pěkně klenutý..a přesnost zatím +1s za týden..to jde... Ale předpokládám posun dál,co já vím,co bude další krok...keramický bondovky? nebo moony? Nebo že by IWC?takových neprozkoumaných vod je ještě.. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem tenge
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Poslední naprosto dokonalý řemen od Spinacha je doma IMG_0489.JPG Více v mém vlákně viz podpis Po upravení tahu,sedí mi výborně Máte to moc pěkný, kucí Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem siwi
Moty Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Tak ještě jedny holograficky ručky, jak říká Tikal Bite my shiny metal ass with Tapa
Doporučené příspěvky