Kid_A Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Vidim rude.... Sent from my iPhone using Tapatalk tak tohle je moc povedene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Vidim rude.... Sent from my iPhone using TapatalkPěkná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Hrušky hezky jedou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Z Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Po sto letech nové kukačky a po ješte delší době, můj příspěvek do tohoto vlákna.Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Vidim rude....Sent from my iPhone using Tapatalk Parádní kombinace. --------------------------------------- Já furt PADI na Jubilee. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Vidim rude.... Sent from my iPhone using TapatalkAž nečekaně dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Rybiz- pujdu proti proudu, jedine na tahu! Ani na modre a ani na cervene to neni ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Ja musim souhlasit s Kuncakem. Ta guma mi k tomu moc nesedi, aspon na fotkach. A kdyz jsem videl v Kilundronove prodejnim vlakne vsechny tri varianty, tak zlatej tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Z Pecka Zenithy..! Chronamastery jsou top, aktualne moje dreamwatch, .. Akorat ve verzi 42mm s modrym cifrem na hnede kuzi.. Jinak nove nahozeno ZULUDIVER nato, bohuzel jsem se prekliknul a vzal nejakej zredukovanej zmetek.. Dvakrat kontrolovat a jednou platit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 malé želvy, pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Klasika prece Rybiz jede v ultra-combech, me se to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Dnes spadlo asi pět kapek děště - konečně s WR 300m mohu být i v takto extrémních situacích v klidu. Jen budu muset vyměnit řemínek, ten mi nesedí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Citronový Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Pecka Zenithy..! Chronamastery jsou top, aktualne moje dreamwatch, .. Akorat ve verzi 42mm s modrym cifrem na hnede kuzi.. Jinak nove nahozeno ZULUDIVER nato, bohuzel jsem se prekliknul a vzal nejakej zredukovanej zmetek.. Dvakrat kontrolovat a jednou platit.. Ty Orisky sou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Rybiz- pujdu proti proudu, jedine na tahu! Ani na modre a ani na cervene to neni ono.Uz sem to psal a souhlasim.Cervena trochu lepsi nez modra, ale ani jedna neni tak dobra jako tah. Holt ten Rlx je tam cejtit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Nic jiného teď v podstatě nenosím. Ideální hodinky na léto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky