beeman Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 H-50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Nejni to big-R zlý, ale PAM to (zatim) nahnutý nemaj. Ale, ale... tak je vytáhni a ukaž ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 14060m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Ale, ale... tak je vytáhni a ukaž ;-) Jak si to našlapuje se zelenou taškou.. snob.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Jak konecne? Mam je od narozeni (jejich) @xbraj19 - zas na pivo vyrazime Ale to vím, myslel jsem tady ve vlákně v záplavě těch rolád a jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Dnes mám na ruce nějaké hodinky, ale to není důležité.Všechno nejlepší Karle a hlavně zdraví všem! Dneska quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak dlouho to člověk odkládá, až zjistí že se tomu stejně nevyhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Ale to vím, myslel jsem tady ve vlákně v záplavě těch rolád a jiných Ajotak... No ja je vetsinou davam do Prim vlakna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 @Vanila: Nudná klasika, tady tim nikoho neohromim/nepřekvapim. Zatim ponecháno ve virgin-stavu, bo nejsem rozhodnutej, jestli pudou na ruku nebo do banky @Ace84: Sichr, se zelenou jedině jako snobák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Hydry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 @Vanila: Nudná klasika, tady tim nikoho neohromim/nepřekvapim. Zatim ponecháno ve virgin-stavu, bo nejsem rozhodnutej, jestli pudou na ruku nebo do banky @Ace84: Sichr, se zelenou jedině jako snobák No podívejme se na pána. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tyhle pilotky jsou pro mě velký překvapení. Byl jsem ve vysokém stádiu chronobundu a prostě jsem potřeboval koupit 'něco'. Původně jsem mířil na potapky a hlavně hodinky na tahu, ale když přišla nabídka na tyhle Fliegery, začalo to hlodat v hlavě. Po asi týdnu rozhodování jsem do toho praštil a teď se nemůžu vynadívat. Ještě chci na léto dokoupit nějakej nylon strap (jako mají keramický Top Guny) a myslím že je na nějakou dobu vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 @Vanila: Nudná klasika, tady tim nikoho neohromim/nepřekvapim. Zatim ponecháno ve virgin-stavu, bo nejsem rozhodnutej, jestli pudou na ruku nebo do banky Dobře ty. Ještě máš doma místo v posteli nebo teď budeš na gauči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak jsem zase přezul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Dobře ty. Ještě máš doma místo v posteli nebo teď budeš na gauči?Maxel to má v klidu, udělá véču a je doma klid, ale co my běžní smrtelníci? 2 Maxel: vybalit, nosit, užívat... Upraveno 25. července 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Nudný futbal v telke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Maxel: Gratulace, vybalit, prodat vše ostatní a užívat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Maxel: Radku, přesně, slušej ti, nech si je a prodej všechno ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 @Vanila: Nudná klasika, tady tim nikoho neohromim/nepřekvapim. Zatim ponecháno ve virgin-stavu, bo nejsem rozhodnutej, jestli pudou na ruku nebo do banky @Ace84: Sichr, se zelenou jedině jako snobák A hele.. tak tos trochu prekvapil.. trosku návrat (?) po tech tvych gmt.. :-) Ja mezitim z plechu dosel ke keramice.. ale na datum uz nezbylo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky