ragu Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Myslím, že moje následující budou taky pilotky. Že já vůl jsem ty Laca tenkrát prodával... Ale nástupce už je vyhlídnutej.Můžu ti pustit svoje Archimede ))) A nebo tomu dej pár měsíců a třeba se potkáme nad těma Schaffkama.
Pitris.k Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 A hele.. tak tos trochu prekvapil.. trosku návrat (?) po tech tvych gmt.. :-)Ja mezitim z plechu dosel ke keramice.. ale na datum uz nezbylo.. :-)20190725_214334.jpgTa guma vypadá super, rád bych to vyzkoušel, neleží někomu v šupleti?
Maxel Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Díky hoši Jinak GMT bych samo raději ? asi jediné, po kterých se mi fakt upřímně stejská rok a půl. Na nový si nepočkáš, a jetý/nos už choděj za nesmysl, nebo nejsou ve stavu. Nevermind. Události nadcházejících dnů ukáží směr. Jestli se rozhoupu přesunout famílii z bytu do baráku, budou to mít (všechny) ráčmeny nahnutý. Zůstávám však (chrono)optimista. @ragu: seděj Ti skvěle, myslim?s to rozštípnul na jedničku. Ať dělaj radost! Upraveno 25. července 2019 uživatelem Maxel
Radek124 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 @maxel: Vím že se svět v prdel obrací stále rychleji - ale stejně se děsím dne, kdy bych si musel jít kupovat "hodinky do banky"... PAMy Ti beztak sednou líp, stačí se na ten plecháč s flusancem kouknout z libovolného jiného úhlu, o pajšlu nemluvě
huhu4d Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Maxel subc nosit, do banky zbytocne. To nieje bankovy model...
Sphinxx Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Tyhle pilotky jsou pro mě velký překvapení. Byl jsem ve vysokém stádiu chronobundu a prostě jsem potřeboval koupit 'něco'. Původně jsem mířil na potapky a hlavně hodinky na tahu, ale když přišla nabídka na tyhle Fliegery, začalo to hlodat v hlavě. Po asi týdnu rozhodování jsem do toho praštil a teď se nemůžu vynadívat. Ještě chci na léto dokoupit nějakej nylon strap (jako mají keramický Top Guny) a myslím že je na nějakou dobu vystaráno. To byla dobrá volba, co? Tyhle pilotky nikdy nezklamou.
clockyclock Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Dnes mám na ruce nějaké hodinky, ale to není důležité.Gratulace!
ragu Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 To byla dobrá volba, co? Tyhle pilotky nikdy nezklamou.Je to tak. Ještě jednou dík za rady.
Kupa54 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Kouknu na ně a hned mi není takové horko.A teď jsem si všiml, že mám blbě datum.
Doporučené příspěvky