Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že moje následující budou taky pilotky. Že já vůl jsem ty Laca tenkrát prodával... Ale nástupce už je vyhlídnutej.

Můžu ti pustit svoje Archimede ))) A nebo tomu dej pár měsíců a třeba se potkáme nad těma Schaffkama.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

A hele.. tak tos trochu prekvapil.. trosku návrat (?) po tech tvych gmt.. :-)

Ja mezitim z plechu dosel ke keramice.. ale na datum uz nezbylo.. :-)attachicon.gif20190725_214334.jpg

Ta guma vypadá super, rád bych to vyzkoušel, neleží někomu v šupleti?
Odesláno (upraveno)

Díky hoši :)

Jinak GMT bych samo raději ? asi jediné, po kterých se mi fakt upřímně stejská rok a půl. Na nový si nepočkáš, a jetý/nos už choděj za nesmysl, nebo nejsou ve stavu. Nevermind.

Události nadcházejících dnů ukáží směr. Jestli se rozhoupu přesunout famílii z bytu do baráku, budou to mít (všechny) ráčmeny nahnutý. Zůstávám však (chrono)optimista.

@ragu: seděj Ti skvěle, myslim?s to rozštípnul na jedničku. Ať dělaj radost!

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

@maxel: Vím že se svět v prdel obrací stále rychleji - ale stejně se děsím dne, kdy bych si musel jít kupovat "hodinky do banky"...  :skull:

PAMy Ti beztak sednou líp, stačí se na ten plecháč s flusancem kouknout z libovolného jiného úhlu, o pajšlu nemluvě  ;)

Odesláno

Tyhle pilotky jsou pro mě velký překvapení. Byl jsem ve vysokém stádiu chronobundu a prostě jsem potřeboval koupit 'něco'. Původně jsem mířil na potapky a hlavně hodinky na tahu, ale když přišla nabídka na tyhle Fliegery, začalo to hlodat v hlavě. Po asi týdnu rozhodování jsem do toho praštil a teď se nemůžu vynadívat. Ještě chci na léto dokoupit nějakej nylon strap (jako mají keramický Top Guny) a myslím že je na nějakou dobu vystaráno.

:photo: To byla dobrá volba, co? Tyhle pilotky nikdy nezklamou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...