Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

emef: alpinisty zase super, opravdu mi k nim ten tah sedi, krasny explorery po japonsku!

Dík :)

Jo, ten tah je posunul zase o nějakej level vejš. Taky ještě aby ne, když stál skoro stejně, jak ty hodinky. :) ale je fakt, že hodinky přicházejí a zase odcházejí a tydle mám teď rok a ještě je nic nepřekonalo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky,ale videt to Jirka Ludera,vis,co by se delo...?

No ale já s nima aspoň nešel do opery, tak snad by mě ušetřil...  :lol2:

Jsem si včera stýskal v myšlenkohnutí, že se mi Géčka nelíbí. Potřeboval bych hodinky s odolností a funkcemi Géček, ale se vzhledem Grand Seiko nebo nějakých vintage  :goof:

Odkaz ke komentáři

Uprimne, je to najhorsi business class akym som kedy letel (teda tento v B777ke). Tak som si na napravu zazitku dnes dal na obed nieco rovnako neodolatelne :)

asi si si "vycihal" ten nespravny let, mna uz aj ovela viac sklamali v slavnom Cathey Pacific. ale je pravda ze obcas to flakaju v akejkolvek leteckej spolocnosti. a nech uz dame koniec OT, tie nozky vyzeraju uzasne :D

Odkaz ke komentáři

asi si si "vycihal" ten nespravny let, mna uz aj ovela viac sklamali v slavnom Cathey Pacific. ale je pravda ze obcas to flakaju v akejkolvek leteckej spolocnosti. a nech uz dame koniec OT, tie nozky vyzeraju uzasne :D

moj problem je ze sa nezmestim do tych sedaciek - v ramenach je to neuveritelne uzke - jednu ruku som musel mat vylozenu ako kamionista. v 777ke austrian su na sirku max 4 miesta, tu ich je snad sedem..? no zle. aj ten system ze v biznis triede lezies von cez spolusediaceho, to si niekto asi zmylil zadanie. 

labky rozhodne kacacie a pikantne, kuracie su prilis mastne.. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...