Kostra Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Uzené dětské ručičky můžou být náhodou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Uzené dětské ručičky můžou být náhodou fajn ..no TY WOLE.. to bylo první co mě napadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Uzené dětské ručičky můžou být náhodou fajn chudák malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 :lol2: chudák malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 ..no TY WOLE.. to bylo první co mě napadlo.. taky...chvilku jsem přemýšlel nad tím lichým počtem, ale pak jsem si představil, že je tam jen páreček a bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 emef: alpinisty zase super, opravdu mi k nim ten tah sedi, krasny explorery po japonsku! Dík Jo, ten tah je posunul zase o nějakej level vejš. Taky ještě aby ne, když stál skoro stejně, jak ty hodinky. ale je fakt, že hodinky přicházejí a zase odcházejí a tydle mám teď rok a ještě je nic nepřekonalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Hezky,ale videt to Jirka Ludera,vis,co by se delo...?No ale já s nima aspoň nešel do opery, tak snad by mě ušetřil... Jsem si včera stýskal v myšlenkohnutí, že se mi Géčka nelíbí. Potřeboval bych hodinky s odolností a funkcemi Géček, ale se vzhledem Grand Seiko nebo nějakých vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Uprimne, je to najhorsi business class akym som kedy letel (teda tento v B777ke). Tak som si na napravu zazitku dnes dal na obed nieco rovnako neodolatelne asi si si "vycihal" ten nespravny let, mna uz aj ovela viac sklamali v slavnom Cathey Pacific. ale je pravda ze obcas to flakaju v akejkolvek leteckej spolocnosti. a nech uz dame koniec OT, tie nozky vyzeraju uzasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Cesta do práce a venku něco, co vzdáleně připomínalo sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 V praci vrcholi priprava BGT na FY15, takze takto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Tak to je to jediné, co mi dnes zbylo z auta... ...ale každý konec znamená nový začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Cesta do práce a venku něco, co vzdáleně připomínalo sníh. ...ale je to nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 asi si si "vycihal" ten nespravny let, mna uz aj ovela viac sklamali v slavnom Cathey Pacific. ale je pravda ze obcas to flakaju v akejkolvek leteckej spolocnosti. a nech uz dame koniec OT, tie nozky vyzeraju uzasne moj problem je ze sa nezmestim do tych sedaciek - v ramenach je to neuveritelne uzke - jednu ruku som musel mat vylozenu ako kamionista. v 777ke austrian su na sirku max 4 miesta, tu ich je snad sedem..? no zle. aj ten system ze v biznis triede lezies von cez spolusediaceho, to si niekto asi zmylil zadanie. labky rozhodne kacacie a pikantne, kuracie su prilis mastne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 prej to tamklouže, takže volba padla na tool watch, jo, a už to tam cukruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Prisiel mi novy nato strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Už tady taky máme náznak zimy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Prisiel mi novy nato strap.Zelena je jedna z nej kombinaci. Pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Už tady taky máme náznak zimy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Jsem zdravý. Hodinky mě už zase baví a už zase špekuluju co bych ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Kvůli námraze jsem i dnes ultra-thin oblekovky raději nechal doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky