Michal444 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 aj dnes MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Spěchat nemusíš, ono se to tady na Tebe nahrne samo. Venku začíná být hezky, léto se blíží...budeš potřebovat potápky k tričku. Jo no.. Jedny potápky sice mám, ale takový přehnaný baterky s chronem. Ještě taková nerozvážnost někdy ze střední, kdy jsem ještě neměl ponětí o nejakým chronomágu a už pokuju po jinejch, ale je toho tolik, co bych chtěl vyzkoušet, že bych musel vyhrát nějakej jackpot. Tak se snažím moc neblbnout a nechat si to trochu sednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 aj dnes MMA aj dnes jim to sluší. Parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Konecne patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Vintážní pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Konecne patek Andy, co to jedeš za bomby? Aspoň že maj to výstižný jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 ...prostě klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 BALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Ja len 1,5 a starší Civic ale taktiež s motorom aspoň maximálna spokojnosť..! elektronika no už odchádza ale tak to je celkom bežné u tých starších... Raz som čítal článok kde sa písalo, že Honda vyrobila cca 1,5M Vtec motorov a priamo od Honda servis bolo 0 hlásených porúch...! Som síce milovník medveďov no Vtec je Vtec Ja som dnes inak z domu ešte nevyšiel, tak sa len takto zabávam trošku... Moc hezká fotka! BALL To jsou tvoje koule Jarku? Cos tam dělal? Ja tam byl v únoru a asi zase v květnu, jinak včera u Staré dámy, skoda ze tak ukrutně pršelo Byl jsem na Annual review projektu Clean Sky II. Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Andy, co to jedeš za bomby? Aspoň že maj to výstižný jméno To byla past na chronomagory, kdyz je toho Aprila Oficialne do deste takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 To jsou tvoje koule Jarku? Ano Víte. To jsou moje koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 To jsem si teda oddychl, aneb vítám Vás v načapám Tě Sinn much better Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Nikdy jsem je nemel-tak zkousim no...zatim dobry Bylo načase, tohle je povinnost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Mám z nich pořád větší a větší radost. Ne úplnej minimalismus, ale cifr je prostě krásně vyváženej a ani to datum mi nechybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Stratosy jsou tak fotogenicky, ze si nemuzu pomoct, a dam jeste jednu fotku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 To byla past na chronomagory, kdyz je toho Aprila Oficialne do deste takto:Do amerického deště pouze německé technologie. To dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Pekny vecer vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 DSCF5580.JPG bych tu fotku ještě trochu přiostřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Na večer takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky