Návštěvník Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 já mám celkově hadry rád, ale ten perlon se podle mě k nim nehodí vůbecMi se celkem líbí, bral jsem primárně něco jiného a tenhle jsem přibral z inzerátu od spiderera, že uvidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 mi-do Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Pekny vecerSpitzbergen F13 - stale ma bavia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Dnes zase hlídám s Tágem. Že malé ještě nejsou tři a přesně ví kde bude sedět, který si dá dortík a co bude bumbat je fajn, ale irituje mě, že začíná organizovat i mě. Upraveno 21. února 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Musím ladiť aj večer doma v župane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Dopo guma, odpo tah ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Dnes zase hlídám s Tágem. Že malé ještě nejsou tři a přesně ví kde bude sedět, který si dá dortík a co bude bumbat je fajn, ale začíná mi vadit, že začíná organizovat i mě. prostě ženská :-), je ještě malá, tak to dělá moc vokatě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Myslel jsem, že většinu lidských vlastností získává člověk až postupem života na základě nějakých zkušeností, vlivem okolí, atp. Jenže vidím, že spousta je dána už předem. Už teď lituji ty chlapy. Upraveno 21. února 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Říkali mi, že když jsi jdu nechat udělat rentgen zubů, nesmím mít na sobě žádné kovové šperky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 starý pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Tak jsem je vzal na pár dní do jejich rodiště a dnes už šup zpět do Čech Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Strašne sú dobre, ale nekonečne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Back to basics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Pilotim si to s Perrelet Turbine Pilot po D11 Pěkně se ti to točí pane kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Dnes pepsi poťapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Neskutečné hodinky - strojek přežije víkend, odchylka +0,6 sek/den, nádherný cifr, pro mou pazouru skvěle nositelné...navíc nemají tendenci se na ruce přetáčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Posledni prirustek - vcerejsi :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky