bandicoot Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dnes pro změnu Exupéry Ty těch IWC máš hromadu, koukám... Já standardně za pilota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ty těch IWC máš hromadu, koukám...Já standardně za pilota...No něco málo mám Tvoje pilotky jsou moc pěkný. IWC tohle umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Gute Wahl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Home office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Nesympatickej nařvanej frajírek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dee- nééé, já myslel, že jsem vyléčenej, ale nejsem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ja dnes uplne nove hodinky. Co na to poviete, moze byt? Inak vymena remienka bola dost narocna zalezitost. Original remen je dost tuhy a dost natesno. Dostat sa k baretam bol problem. Barety su tak isto velmi tuhe - idu tazko stlacit. Doskriabal som si nozicky na vnutornej strane a som na seba dost nahnevany . Nastastie to vobec nevidno, ale aj tak ma to riadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Super compressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Balicek uz prevzatej v Cr a vyzkousenej na ruce(bohuzel ne na moji) tesim se na zitra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 PerlonKrásne Sinny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 krásný den přeji všem krásný den i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Obědová: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dorazily nový pracovní Hodinky za 180,- Kč Neskutečně pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Pekne Miro, taky je mam doma. Akora na me ruce vypadaji nepatricne male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 AKUC: zajimave prostredi pro oblekovky, dobre ale sedi siwi: Vojto excelentni foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ja dnes uplne nove hodinky. Co na to poviete, moze byt? Inak vymena remienka bola dost narocna zalezitost. Original remen je dost tuhy a dost natesno. Dostat sa k baretam bol problem. Barety su tak isto velmi tuhe - idu tazko stlacit. Doskriabal som si nozicky na vnutornej strane a som na seba dost nahnevany . Nastastie to vobec nevidno, ale aj tak ma to riadne.Pěkný kukačky :-) Taky jsem si pořídil Wardy. Ale měl jsem tam origo Ward řemínek se stěžejkama, které mají na sobě takové "přídavné páčky" pro snadnější (beznástrojovou) výměnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Balicek uz prevzatej v Cr a vyzkousenej na ruce(bohuzel ne na moji) tesim se na zitra:)Jak tě znám, tak tobě budou slušet ještě i víc :-), každopádně gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky