Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem myslela hlavně ten druhý, ty hory v dálce - České Středohoří. Znám je spíš od Litoměřic, kde jsem tři roky bydlela, a cestuju jsem přes ně na rodnou hroudu (Teplicko), ale ono to od toho Mělníka není tak daleko. Ty kopečky jsou jedinečný   :)

A je tam všude fakt krásně. 

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

To by asi mělo :) První wrist je z Řípu, druhý pak Mělník - soutok Labe a Vltavy. Dřív jsem na Mělníku byl docela dost, ale až teď jsem zjistil, jak je tam a v okolí pěkně, normálně mě fakt láká se přemístit. Nemovitosti za ještě celkem normální ceny, silnice na kterých si nevymlátím kostrč, spoustu možností kam vyrazit, relativně klid, víno všude kolem, mě to celkem baví, asi se ve mě něco hnulo :)

Naprostý souhlas.

Bydlel jsem 4 roky na Kokořínsku. Ze zahrady jsem koukal přímo na hrad Houska. Táhne mne to tam pořád.

Nádherný kraj.

Odesláno (upraveno)

Kubo pekny, o tehle ani nevim, ze sis je poridil.

Ja dnes Hamiltony. A zacinam vybirat auto (Felda dustojne ale pomalu umira).

post-12324-0-72569100-1523784208_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Já jsem myslela hlavně ten druhý, ty hory v dálce - České Středohoří. Znám je spíš od Litoměřic, kde jsem tři roky bydlela, a cestuju jsem přes ně na rodnou hroudu (Teplicko), ale ono to od toho Mělníka není tak daleko. Ty kopečky jsou jedinečný   :)

A je tam všude fakt krásně. 

Jo to je a nějak to na mě funguje, na mě, který vždy říkal, že z Prahy bych nikam jinam nešel a voala už zkoumám možnosti :)

Naprostý souhlas.

Bydlel jsem 4 roky na Kokořínsku. Ze zahrady jsem koukal přímo na hrad Houska. Táhne mne to tam pořád.

Nádherný kraj.

Kokořínsko super, znám také velice dobe, na takové Pokličky jezdím moc rád, čoklotrotl se tam vyběhá a je to tam super. Já musím říct, že takový ten měšťák ve mě prostě asi je, proto když už, tak bych šel nejspíš jedině přímo do centra MLK a momentálně mě to i hodně láká, protože když vidím co se tam dá i v centru sehnat a za kolik, tak to mi proti PHA přijde jak z říše snů :) MLK jako takový moc pěkný, kolem taky super a do PHA je to pořád kousek.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...